Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Leter e hapur dhe disa pytje drejtuar Janullatosit . Vlerësimi i Temës: 5 votime, mesatarja 4.00.
Gjithsej 43 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

Re: Te pastrojme vemjet.

Citim:
Po citoj ato që tha katia
[B
Duke qene se ky eshte forum shqiptar Stenli duhet perjashtuar si antishqiptar profokator dhe fyes I vlerave tona.
[/B]

Edhe une jam dakort me Katian qe ky shpifes kundra kombit shqiptar te perjashtohet nga forumi.
Nuk do te isha dakort ne qoftese ai do te kthente pergjigje e do te ishte dinjitoz.
Por ai nuk i ka keto veti,pervec shpifjes nuk ka asgje tjeter.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 14 Tetor 2005 23:05
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

Hektor....je djale i mire lal. Ti ke edukate. Une per vete nuk e kam fuqine te fitoj simpatine e nje greku ashtu sic e ke ti Hektor.
Te lumte Hektor. Ja Stenli ty te ka vleresuar.
Ke vlera Hektor dhe me vjen keq qe une nuk i kam.

Mesazh i vjetër 14 Tetor 2005 23:10
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petrit Kola
Mbushes topi.

Regjistruar: 10/06/2005
Vendbanimi: Ne autobuz
Mesazhe: 996

E pate logon qe kish Stenli,

(Shqiptar? Ri dreje...) ku une i thoja se ti na flete nga ndonje repart ushtarak.
Tamam, e njejta gje ka ndodhur tek blogsite im ai ka logon "Shqiptar? Je hajvan" sepse une me satire denoncoi lidhjet e politikanve tane (shqiptare) me grekun. Atje nje kercenim qe ka bere ja kame fshire. Tjetri eshte atje.

Modifikuar nga erzeni_be datë 16/10/2005 ora 04:47

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2005 01:54
Petrit Kola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petrit Kola Kliko këtu për të kontaktuar me Petrit Kola (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Petrit Kola't! Kërko mesazhe të tjera nga: Petrit Kola Shto Petrit Kola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petrit Kola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Indrit
I pandreqshem.

Regjistruar: 01/04/2004
Vendbanimi: I ulur ne zemren e nenes.
Mesazhe: 1814

Pershendetje!

Kam dite qe e kam vene re kete teme,por nuk kam nderhyre ne te pasi mendova te mos keqkuptohem, por ama tani mu mbush mendja te jap edhe une mendimin tim.
Eshte vertete fatkeqesi qe kisha ortodokse e shqiperise qe ka nxjerre kuadro mjaft te larte si Fan Noli te jete edhe sot e kesaj dite e roberuar nga Shteti Helen.
Por ajo qe me vjen keq me teper eshte se edhe sot e kesaj dite ka akoma njerez shpipfoles(se se quaj dot shqiptar) qe duan te justifikojne Hiresine e tij, qe kushedi per llogari te kujt punon.
Janullatusi mund te jete agjend spiun, mafjoz, por ama vetem njeri i Zotit nuk mund te jete.
Une jam shume i sigurte qe Shqiperia dhe komuniteti Ortodoks Shqiptar ka shume kuadro te Zote dhe seshpejti do e shporre kete palogrek.

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2005 02:46
Indrit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Indrit Kliko këtu për të kontaktuar me Indrit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Indrit Shto Indrit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Indrit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Indrit
I pandreqshem.

Regjistruar: 01/04/2004
Vendbanimi: I ulur ne zemren e nenes.
Mesazhe: 1814

Edhe dicka tjeter qe verteton se Janullaqi nuk eshte njeri i Zotit eshte se Kur e perzune ne kohen e berishes, shteti grek si hakmarrje perdori operacjonin fshesa per nxjerjen e shqiptareve nga greqia.
Shpresoj qe ta perzene serish.

nderkohe po ju ofroj qe te shihni edhe cfare flamuri mbahet tek faqja ortodokse e shqiperise;

http://www.orthodoxalbania.org/Shqip/MainMenu.html

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2005 02:48
Indrit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Indrit Kliko këtu për të kontaktuar me Indrit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Indrit Shto Indrit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Indrit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Me të vërtetë është turp të lexosh shkrime të tilla si të "nderuarit" stenli...
Të përzihet nga forumi jon shqiptar ky njeri matrapaz......
administratorët të shofin se sa veta po e kërkojn largimin e ktij maskarai nga forumi ose të hapin një sondazh ku vetë antarët të përgjigjen nëse duhet të kemi krimba të tillë këtu në komunitetin tonë shqiptar......

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2005 03:04
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

edhe diçka, a mund të na bëhet e ditur se nga kush vënd flet ky grek?????

Shifni te ky link pak kryqin në të djathtë të ekranit dhe fjalët jan të shkruara në greqisht dhe anglisht....aq shumë e do janallatatatatasi Shqipërin djema dhe vajza...

http://www.orthodoxalbania.org/Shqi...ySynodFrame.htm

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2005 03:08
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

Janullatosi eshte fort ne siklet sa here lexon keto shkrime!!!

Nuk me duket fort normale qe kjo lloj teme te zgjatet dhe diskutohet kaq shume forumeve..Njerezit qe besojne dhe kane nje ideal nuk kane nevoje te flasin sa larte e poshte, por dine se ku ta ngrene zerin..

Dhe se dyti kreu i Kishes shqiptare dhe te gjitha kishave qe jane ne varesine e Patriarkanes se Stambollit, zgjidhen nga kjo e fundit...Nuk na pyet kush ne se ke do te vene ne krye te kishes..
Ne na ngelet qe Kishes sone ti ngreme emrin ashtu sic i takon nje besimtari..

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2005 04:51
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petrit Kola
Mbushes topi.

Regjistruar: 10/06/2005
Vendbanimi: Ne autobuz
Mesazhe: 996

Unforgiven,
Kisha jone nuk eshte kishe me Janullatosin ne krye. Ajo eshte pak a shume nje sherbese e agjenturave te huaja per avancimin e qellimeve te tyre gjeopolitike.
Na thuaj se si t'ja ngrime emrin kishes tone. Cili eshte sygjerimi tuaj Unforgiven ?
Petriti

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2005 06:12
Petrit Kola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petrit Kola Kliko këtu për të kontaktuar me Petrit Kola (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Petrit Kola't! Kërko mesazhe të tjera nga: Petrit Kola Shto Petrit Kola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petrit Kola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

unforgiven, besoj se stë tha njeri të shkruash këtu nëse stë pëlqen tema dhe të duket e tepërt. Kur ti kemi ato redaksit tona edhe ndonjë gjë më tepër mbase do e ngremë zërin atje. Ty nëse stë intereson tema mos u përgjigj hiç lale, ne këtu kemi mundësin të shprehemi këtu flasim......
Respektet e mija.....

Ps: Të dish diçka se këtu nuk bëhet fjalë që ti lexoj janullatos dhe të shqetësohet por që të informojm pak a shumë atdhetarët jasht Shqipërisë...
Pra ky është qëllimi i forumit horizont dhe rrjedhimisht i temës time.

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2005 06:39
Ora tani: 05:24 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 43 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Leter e hapur dhe disa pytje drejtuar Janullatosit .

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar