Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Arti Figurativ > Rruga artistike > Nga duar amatore Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 4.33.
Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

O ti goca amatore ,avash me kete modestine se na kepute ne mes ....

Tek vizatimi i fundit ne rradhe te pare me pelqen kompozimi,ke gjetur dicka te vecante (profil) dhe ne pergjithesi po ti shohesh femrat jane me te bukura kur i sheh profil ....dhe kur te kthehen perballe :p (e di cke kthehu sic ishe se ishe mire ashtu... )
ne rradhe te dyte me pelqen dora qe ke vene prane fytyres.....gjithnje kur dal fotografi kam deshire ti vendos dhe duart "aktive" .....dora eshte shume shprehse ne disa raste ....dhe ne disa raste i vjen ne ndihme fytyres ......

Dhe ne rradhe te fundit fare me vjen mire qe po e rrit dita dotes kete "amatorizmin" tend

ps,here pas here nxjerr ndonje djamant apo perle nga thellesia e shpirtit tend qe e ke plot .....si per te thne "vonon po nuk harron"

Besoj se vellai yt duhet te ndihet shume krenar per ty , po ama dhe ti duhet te ndihesh krenare qe ke nje vella qe ndihet aq krenar per ty ....

te perqafoj me mall

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 04 Maj 2007 00:00
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
heathcliff
i larguar.

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: brenda vuajtes.
Mesazhe: 555

pershendetje iliriusa,

nuk marr shum vesh nga piktura, por te bukuren e dallon sejcili qe ka nje sy kritik, urime per gjithcka,,,, thjesht s'po shihja me aq gjera interesante ne fh kur thash te shoh ca ka ketu? me pelqyen,  dhe mendova te te kerkoj dicka,,, te besh portretin e nje forumiste/i te cilin nuk e ke takuar dhe as nuk e ke pare ne foto, por vetem duke u nisur nga ata qe ky/kjo forumist/e ka postuar ne tema te ndryshme....

p.s ...... nder te tjera lexova qe edhe shkruan.... kristalizoi mendimet e ketyre te fh, ne "nje fytyre te ndjenjes" 

Mesazh i vjetër 04 Maj 2007 03:18
heathcliff nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të heathcliff Kliko këtu për të kontaktuar me heathcliff (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: heathcliff Shto heathcliff në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto heathcliff në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

Citim:
Po citoj ato që tha Martin Iden
.....gjithnje kur dal fotografi kam deshire ti vendos dhe duart "aktive" .....dora eshte shume shprehse ne disa raste ....dhe ne disa raste i vjen ne ndihme fytyres ......

papapapa, duket qe ky djale ka dell artisti,.... nje kritik i vyer arti....:p

Mesazh i vjetër 04 Maj 2007 12:46
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Artiste

Me lane pa fjale pikturat tuaja........Si gjithmone ne cdo aspekt  shpreh shpirtin tend artist....Nder te gjitha me pelqyen me shume luanet...,fari...,gruaja me femijen ne shpine dhe kjo e fundit e papame krejt .

Te pershendes

Mesazh i vjetër 04 Maj 2007 13:16
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

Citim:
Po citoj ato që tha Isra

papapapa, duket qe ky djale ka dell artisti,.... nje kritik i vyer arti....:p

me thuaj me ke rri te them se kush je ....:p

Mesazh i vjetër 04 Maj 2007 14:06
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

Une per vete e kam thene se cfar do te ndodhe nga viti 2025 me Ilirusen.

Mesazh i vjetër 05 Maj 2007 11:25
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
iliriusa
Shpirt i lire.....

Regjistruar: 11/03/2004
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 1516

Citim:
Po citoj ato që tha heathcliff
pershendetje iliriusa,

nuk marr shum vesh nga piktura, por te bukuren e dallon sejcili qe ka nje sy kritik, urime per gjithcka,,,, thjesht s'po shihja me aq gjera interesante ne fh kur thash te shoh ca ka ketu? me pelqyen,  dhe mendova te te kerkoj dicka,,, te besh portretin e nje forumiste/i te cilin nuk e ke takuar dhe as nuk e ke pare ne foto, por vetem duke u nisur nga ata qe ky/kjo forumist/e ka postuar ne tema te ndryshme....

p.s ...... nder te tjera lexova qe edhe shkruan.... kristalizoi mendimet e ketyre te fh, ne "nje fytyre te ndjenjes" 

Pershendetje Heathcliff! Faleminderit per urimet! Mendoj se do te ishte interesante qe te krijoje portretin e nje forumiste/i te cilin nuk e kam takuar e nuk e kam pare ne foto ne baze te atyre qe shkruajne ne forum, por problemi qendron tek fakti qe ata persona te cilet i kam lexuar mjaftueshem per te krijuar nje imazh mbi personalitetin e tyre i kam pare edhe ne foto, ndersa te tjeret qe nuk i kam pare ne foto jane persona te cilet nuk i kam lexuar mjaftueshem per te patur nje imazh te tyre si personalitet apo si karakter. Megjithate do ta mbaj ne mendje e do ta konsideroj kete ide tenden e nqs vertet shoh se kam nje ide te caktuar per dike atehere do perpiqem ta realizoj. Faleminderit per idene edhe mesazhin! Gjithe te mirat!

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
Artiste

Me lane pa fjale pikturat tuaja........Si gjithmone ne cdo aspekt  shpreh shpirtin tend artist....Nder te gjitha me pelqyen me shume luanet...,fari...,gruaja me femijen ne shpine dhe kjo e fundit e papame krejt .

Te pershendes

Pershendetje Katilesha007! Perpiqem me sa mundem ti shpreh ato qe ndjej ne cfaredolloj menyre, fatmiresisht Zoti me ka dhene durimin e duhur per tu ulur e per te shkruajtur e vizatuar (ndonjehere ne te rralle edhe guximin per te pikuturar :p ) keshtu qe perpiqem ta shfyrtezoj kete durim qe kam. Te falenderoj per mesazhin, edhe te pershendes gjithashtu!

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Une per vete e kam thene se cfar do te ndodhe nga viti 2025 me Ilirusen.

Kontinenti besoj se gjithekush do te ishte krenar qe te behej nje figure e mirenjohur per atdheun e vete e une do te isha shume shume krenare, por kjo eshte dicka qe eshte shume e veshtire per tu arritur e duhet kombinuar nje talent shume te forte e me nje fat shume te mire; megjithate sot per sot ne vitin 2007 une jam shume e kenaqur me faktin qe egzistojne miq te tille qe kane nje besim kaq te madh tek mua. Faleminderit!

Mesazh i vjetër 06 Maj 2007 20:41
iliriusa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të iliriusa Kliko këtu për të kontaktuar me iliriusa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të iliriusa't! Kërko mesazhe të tjera nga: iliriusa Shto iliriusa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto iliriusa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
iliriusa
Shpirt i lire.....

Citim:
Po citoj ato që tha Martin Iden
O ti goca amatore ,avash me kete modestine se na kepute ne mes ....

Tek vizatimi i fundit ne rradhe te pare me pelqen kompozimi,ke gjetur dicka te vecante (profil) dhe ne pergjithesi po ti shohesh femrat jane me te bukura kur i sheh profil ....dhe kur te kthehen perballe :p (e di cke kthehu sic ishe se ishe mire ashtu... )
ne rradhe te dyte me pelqen dora qe ke vene prane fytyres.....gjithnje kur dal fotografi kam deshire ti vendos dhe duart "aktive" .....dora eshte shume shprehse ne disa raste ....dhe ne disa raste i vjen ne ndihme fytyres ......

Dhe ne rradhe te fundit fare me vjen mire qe po e rrit dita dotes kete "amatorizmin" tend

ps,here pas here nxjerr ndonje djamant apo perle nga thellesia e shpirtit tend qe e ke plot .....si per te thne "vonon po nuk harron"

Besoj se vellai yt duhet te ndihet shume krenar per ty , po ama dhe ti duhet te ndihesh krenare qe ke nje vella qe ndihet aq krenar per ty ....

te perqafoj me mall

Edhe une jam shume shume shume krenare per ty. Edhe perlat qe do te nxjerresh ti nje dite nga shpirti yt do ti verbojne te gjithe e as qe do krahasohen dot me ato c'ka krijoj une.

Mesazh i vjetër 06 Maj 2007 22:13
iliriusa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të iliriusa Kliko këtu për të kontaktuar me iliriusa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të iliriusa't! Kërko mesazhe të tjera nga: iliriusa Shto iliriusa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto iliriusa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb* është moderator/e në këtë nën-forum   Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Urime Iliriusa Me pelqyen vizatimet e tua sidomos potreti i vajzez (e fundit).Dhe une e kam pasion te vizatuarit dhe vizatoj pak .Kam deshire t'i futem me seriozisht po s'kam patur mundesi deri tani.
Te uroj suksese te metejshme .

Mesazh i vjetër 07 Maj 2007 02:21
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
iliriusa
Shpirt i lire.....

Citim:
Po citoj ato që tha kundershtuesja
Urime Iliriusa Me pelqyen vizatimet e tua sidomos potreti i vajzez (e fundit).Dhe une e kam pasion te vizatuarit dhe vizatoj pak .Kam deshire t'i futem me seriozisht po s'kam patur mundesi deri tani.
Te uroj suksese te metejshme .

Pershendetje Kundershtuesja! Faleminderit per urimet!
Edhe une faktikisht kam shume deshire ti futem seriozisht vizatimit por fatkeqesisht momentalisht s'kam kohen e duhur per ta bere kete gje, megjithate shpresoj heret a vone te gjej pak kohe per ti a dedikuar edhe ketij pasjoni.
Te uroj edhe une shume suksese, edhe nqs realizon dicka qe do te doje ta ndaje me te tjere do te ishte kenaqesia ime ta shikoja. Gjithe te mirat!

Mesazh i vjetër 08 Maj 2007 00:37
Ora tani: 01:17 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Arti Figurativ > Rruga artistike > Nga duar amatore

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar