iliriusa
Shpirt i lire.....

Regjistruar: 11/03/2004
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 1516
|
Citim: Po citoj ato që tha heathcliff
pershendetje iliriusa,
nuk marr shum vesh nga piktura, por te bukuren e dallon sejcili qe ka nje sy kritik, urime per gjithcka,,,, thjesht s'po shihja me aq gjera interesante ne fh kur thash te shoh ca ka ketu? me pelqyen, dhe mendova te te kerkoj dicka,,, te besh portretin e nje forumiste/i te cilin nuk e ke takuar dhe as nuk e ke pare ne foto, por vetem duke u nisur nga ata qe ky/kjo forumist/e ka postuar ne tema te ndryshme....
p.s ...... nder te tjera lexova qe edhe shkruan.... kristalizoi mendimet e ketyre te fh, ne "nje fytyre te ndjenjes"
Pershendetje Heathcliff! Faleminderit per urimet! Mendoj se do te ishte interesante qe te krijoje portretin e nje forumiste/i te cilin nuk e kam takuar e nuk e kam pare ne foto ne baze te atyre qe shkruajne ne forum, por problemi qendron tek fakti qe ata persona te cilet i kam lexuar mjaftueshem per te krijuar nje imazh mbi personalitetin e tyre i kam pare edhe ne foto, ndersa te tjeret qe nuk i kam pare ne foto jane persona te cilet nuk i kam lexuar mjaftueshem per te patur nje imazh te tyre si personalitet apo si karakter. Megjithate do ta mbaj ne mendje e do ta konsideroj kete ide tenden e nqs vertet shoh se kam nje ide te caktuar per dike atehere do perpiqem ta realizoj. Faleminderit per idene edhe mesazhin! Gjithe te mirat!
Citim: Po citoj ato që tha katilesha007
Artiste  
Me lane pa fjale pikturat tuaja........Si gjithmone ne cdo aspekt shpreh shpirtin tend artist. ...Nder te gjitha me pelqyen me shume luanet...,fari...,gruaja me femijen ne shpine dhe kjo e fundit e papame krejt  .
Te pershendes
Pershendetje Katilesha007! Perpiqem me sa mundem ti shpreh ato qe ndjej ne cfaredolloj menyre, fatmiresisht Zoti me ka dhene durimin e duhur per tu ulur e per te shkruajtur e vizatuar (ndonjehere ne te rralle edhe guximin per te pikuturar :p ) keshtu qe perpiqem ta shfyrtezoj kete durim qe kam. Te falenderoj per mesazhin, edhe te pershendes gjithashtu! 
Citim: Po citoj ato që tha kontinenti
Une per vete e kam thene se cfar do te ndodhe nga viti 2025 me Ilirusen.
Kontinenti besoj se gjithekush do te ishte krenar qe te behej nje figure e mirenjohur per atdheun e vete e une do te isha shume shume krenare, por kjo eshte dicka qe eshte shume e veshtire per tu arritur e duhet kombinuar nje talent shume te forte e me nje fat shume te mire; megjithate sot per sot ne vitin 2007 une jam shume e kenaqur me faktin qe egzistojne miq te tille qe kane nje besim kaq te madh tek mua. Faleminderit!
|