F_xhunior
Anëtar Aktiv
Regjistruar: 15/02/2012
Vendbanimi: Skandinavia
Mesazhe: 523
|
Citim: Po citoj ato që tha RAIMONDI
Tani sa lexova tek Panoram intervisten e atij hajdutit nga Patosi qe vajti te vidhte banken ne Tirane dhe vrau ate zonjen qe punonte atje
Une bera kete koment :
Qenka cun i inteligjent dhe nga menyra si flet dhe si ka jetuar te imponon respekt ,
pavresisht se per krimin qe beri per vrasjen e asaj zonjes duhet te denohet me vdekje…
Ky ne fakt eshte pasoje e reformes ekonomike te Berishes
Te gjithe ne qe kemi provuar ne kurriz kete reforme , dhe mund te mernim ruugen e krimit te ketij djalit……
Ne qytet ku isha une ne Vlore te binte tjetri ne qafe kot dhe po te kishe ndonje arme me vete do e vrisje , se ta bente borxh pa arsye
—Pastaj do ikje ne emigrim ……..
Nuk do te ecte andej ….do ktheheshe ne Shqiperi,
–Do kerkoje pune …..Nuk do gjeje dot …..Shoqeri nuk ke , por edhe rethin familjar mund ta kesh te vogel
Njeri s’te ndihmon -
-Kjo kohe qe ka ardhur nuk te ndihmon vellai dhe jo me tjetri
Atehere ngelesh i vetmuar , pa pune, pa familje , pa miq …….
.Cfare te besh ? –Dikush qe nuk i reziton dot vret veten…
Dikush tjeter qe gjen rastesisht nje vize per Amerike sii puna ime , shpeton , perkohesisht ……
Ndersa po te ishe inteligjent dhe me kurajo si ky cuni do i futeshe ruges se krimit …… se ndryshe nuk ke si jeton…….
Ne kete jete vjen vetem njehre , dhe iken pergjithmone
–Atehere mendon ..Ta provoje njehere grabitjen mbase ja dal mbane dhe shpetoj ……..
Ketij s’i eci , se u nxitua idioti qe beri vrasjet
–Po te mos vriste do ti ecte, dhe do ishte i lutmur tani…..
Pse i bere vrasjet mor dreq ,pse ?
Besoj se gjykata duhet te marri parasysh gjendjen e tij te veshtire ekonomiko-sociale ,
perpara se ta denoje …..
Pavaresisht gjendjes se tij - depresionit ekonomik - nuk do te thote tani se atij apo kujtdo tjeter t'i jepet e drejta te ekzekutoje njerez andej-kendej vetem qe ata te dalin nga kriza. A nuk po mendon? Paramendo sikur ajo, tashme e ndjere, me vetem pagen e saj, te kete mbajtur (furnizuar) tere nje familje me plot femije te vegjel?
Qofte mallkuar ai!