Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
ore uen do hyj ne greve seksi po su hapen kutite...prandaj Faje merr masa
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA ore uen do hyj ne greve seksi po su hapen kutite...prandaj Faje merr masa Po nuk fituam ne dmth une dhe eria te mos hapen kutite.
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA ore uen do hyj ne greve seksi po su hapen kutite...prandaj Faje merr masa
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA ore uen do hyj ne greve seksi po su hapen kutite...prandaj Faje merr masa Ca eshte kjo greve ? Se du t'vi edhe une me ty
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Rrini mo u ndjeni se po mbledh komshinjte une
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Ca eshte kjo greve ? Se du t'vi edhe une me ty greve e re e koheve te fundit
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Ca eshte kjo greve ? Se du t'vi edhe une me ty
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Jam dakort me Bionden, te hyjme ne parlament njeher pastaj do hapim dhe kutite. Ate them dhe une, te hyjme njehere... Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA ore uen do hyj ne greve seksi po su hapen kutite...prandaj Faje merr masa Greva juaj nuk prek integritetin e procesit seksor ne shkalle vendi.
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Jam dakort me Bionden, te hyjme ne parlament njeher pastaj do hapim dhe kutite.
Piktor- Eria, ku do e kaloni muajin e mjaltit? Si ka mundesi qe ky çift kaloi dhe çiftin me te famshem Angel-fajtor? Ka hile...
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Si ka mundesi qe ky çift kaloi dhe çiftin me te famshem Angel-fajtor? Shshshhh, mos fol se vdes, ta kthej neser mjes...
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Si ka mundesi qe ky çift kaloi dhe çiftin me te famshem Angel-fajtor?
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Si ka mundesi qe ky çift kaloi dhe çiftin me te famshem Angel-fajtor? Ka hile... C'est la vie .... Punuam mire ne fushate ..
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Si ka mundesi qe ky çift kaloi dhe çiftin me te famshem Angel-fajtor? Ka hile...
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Shshshhh, mos fol se vdes, ta kthej neser mjes... Ca ishte kjo mer? Sa bukur tingellojne gjonat me rime
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Shshshhh, mos fol se vdes, ta kthej neser mjes...