DXP, Enya, Bletka, Katin, Diabolic, Glaukus, Punetorin, Kontin, Brisin, Peshtimin, Pleshten(kjo me mungon), Hebene, Haushi, Sexin, ...kush eshte tjeter rebel te ngreje doren, une e ngrita doren edhe veten time pershendes...u harrova AriLabin, Vlonjatin 99 (ky edhe nga nicku duket rebel) etj, etj...
Dj tiesto power mix
DXP, Enya, Bletka, Katin, Diabolic, Glaukus, Punetorin, Kontin, Brisin, Peshtimin, Pleshten(kjo me mungon), Hebene, Haushi, Sexin, ...kush eshte tjeter rebel te ngreje doren, une e ngrita doren edhe veten time pershendes...u harrova AriLabin, Vlonjatin 99 (ky edhe nga nicku duket rebel) etj, etj...
Dj tiesto power mix
.........[B]...
Ahaaaa edhe rebele me bere tani...:p Mua qe jam e qete dhe e bute si bleta:p
Ja edhe une nje persh.per te gjithe rebelet qe ka permendur kotka me ne kreye kotkjushken..:p
Jonathan Rhys-Meyers - AGENT 007
- kenga eshte krejt e rastesishme.As nuk ekam degjuar,por meqe paska 007.:p...patjeter duhet te jete e bukur...:p
Citim:Po citoj ato që tha kotka Tani pershendes jo rebelet e forumit
Lelen, Agaten, Iliriusa, Tulipani, Lezhjanin, Eria, Plloshtani, Astra dhe kush tjeter nuk eshte rebel te ngreje doren :p nuk kam faj une po qe se harroj une, keni faj ju qe nuk ngrini doren
Te pershendes kotka e dashur! Pershendetje dhe gjithe forumisteve te tjere!