Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706
|
Shqiperi- Itali, kapen 1155 kg droge brenda 24 oresh.
Një koordinim i mirëorganizuar nga policia shqiptare dhe Guardia di Financa ka bërë që sasia prej 1155 kg kanabis të mos përfundonte në tregun e shitjes përtej Adriatikut.
Operacioni i rëndësishëm është zhvilluar mbrëmë, pas konstatimit të mjeteve të shpejta lundruese të cilët po lëviznin në ujërat detare. Duke dhënë koordinatat e sakta të lëvizjes së mjeteve lundruese policia e shtetit ka kërkuar ndihmën e Guardia Di Finanzia dhe Interforza për ndalimin e mjeteve lundruese të cilat transportonin lëndën narkotike. Për të njëjtin qëllim, policia ka informuar dhe autoritete policore greke.
“Në sajë të këtij bashkëpunimi të suksesshëm u bë i mundur bllokimi në zonën e Leçes në Itali i një sasie prej rreth 900 kg lëndë narkotike cannabis sattiva, si dhe kapja e 3 shtetasve shqiptarë,”- thuhet në njoftimin për shtyp. Operacioni i antidrogës ka vazhduar më pas në tokën shqiptare. Policia informon se sasia prej 215.5 kg lëndë narkotike e cila ishte sekuestruar mbrëmë në Memaliaj, ishte pjesë e këtij operacioni.
Operacioni i antidrogës ka vazhduar më pas në tokën shqiptare. Policia informon se sasia prej 215.5 kg lëndë narkotike e cila ishte sekuestruar mbrëmë në Memaliaj, ishte pjesë e këtij operacioni.
Lënda narkotike u kap në flagrancë mbrëmë rreth orës 23.00’ në Memaliaj, në urën e Lumit Vjosë. Në pranga të policisë përfunduan Eduart Kujtim Lushkaj, 20 vjec, Eglivan Novruz Atija, 28 vjec, Selami Hamet Lushkaj, 37 vjec, të tre nga rrethi i Fierit, si dhe Andi Hysni Kurti, 41 vjec banues në Tiranë. Sipas policisë të katër të arrestuarit ishin me precedentë penalë. Të arrestuarit po transportonin lëndën narkotike prej 215, 5 kg nga Tepelena në drejtim të Fierit e më pas në Vlorë. Nga hetimet e kryera ka rezultuar se lënda do të trafikohej jashtë vendit në drejtim të Italisë.
Policia thotë më tej se objektiv i saj është sekuestrimi i të gjithë sasisë së lëndës narkotike të prodhuar në Lazarat apo gjetkë.
--------------------------------------------
Ketu mbaron lajmi i marre nga Balkanweb. Dhe ketu fillon prova se shqiptaret okazionalisht bejne tifozllek per drogen e Lazaratit. Ky eshte komenti i pare qe lexohet poshte lajmit:
Dërguar nga luli, hamburg gjermani më 02-04-2010 në 17:19
gjynah per investitoret,shum lek humbjedhe sakrific
---------------------------------------------
Edhe njehere nacionalizmi dhe kriminaliteti bashkohen. Ketij personi i dhimbset humbja ekonomike e ndertuar nga krimi. Ky do me gjithe shpirt vendin e vet... do preferonte qe droga shqiptare te mos kapej. Me ato leke te ndertohen pallate dhe dyqane. Pra ka shqiptare qe jane kriminele ne thelb, pikerisht sepse duan Shqiperine. Ja nacionalistet...
Modifikuar nga Fajtori datë 02/04/2010 ora 21:03
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|