Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...
Gjithsej 1090 faqe: « E parë ... « 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 [1020] 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Dulcis in Fundo
.. alola?

Regjistruar: 16/03/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 4846

I marr une pergjegjesite persiper.
Vetem ato ama

Edhe une i kam ngrene shume cokollatat kiss-kiss.
(kush ka nje fare moshe i njeh mire)

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 18 Mars 2011 22:22
Dulcis in Fundo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dulcis in Fundo Kliko këtu për të kontaktuar me Dulcis in Fundo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dulcis in Fundo Shto Dulcis in Fundo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dulcis in Fundo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bruni22
W la mussa

Regjistruar: 30/04/2008
Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa
Mesazhe: 1800

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday

Mund te numerosh mbi mua tani. Deri ne sa arrin te numerosh nuk e di, po une do impenjohem te te ndihmoj.

gjer ne 5 penso di arrivare... k'shu esht kur je pa shkoll. Po fillimi i mbar nuk esht 3cerek pune apo jo??

Mesazh i vjetër 18 Mars 2011 22:26
bruni22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bruni22 Kliko këtu për të kontaktuar me bruni22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bruni22 Shto bruni22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bruni22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dulcis in Fundo
.. alola?

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22

gjer ne 5 penso di arrivare... k'shu esht kur je pa shkoll. Po fillimi i mbar nuk esht 3cerek pune apo jo??

Oh jes. Jam shume dakordo kon te.

Sa e mire qenkam sot do marr veten me sysh keshtu si e kam nisur.

Mesazh i vjetër 18 Mars 2011 22:28
Dulcis in Fundo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dulcis in Fundo Kliko këtu për të kontaktuar me Dulcis in Fundo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dulcis in Fundo Shto Dulcis in Fundo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dulcis in Fundo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bruni22
W la mussa

Regjistruar: 30/04/2008
Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa
Mesazhe: 1800

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday

Sa e mire qenkam sot do marr veten me sysh keshtu si e kam nisur.

Aime & dynjan ne qaf

Mesazh i vjetër 18 Mars 2011 22:35
bruni22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bruni22 Kliko këtu për të kontaktuar me bruni22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bruni22 Shto bruni22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bruni22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dulcis in Fundo
.. alola?

Vendbanimi:

Ne Japoni po behet nami, te une e ka mendjen dynjaja.

Te bej sikur gatuaj dhe per sonte e ta mbyll diten me sukses. Ca qejfi ca qejfi!

Mesazh i vjetër 18 Mars 2011 22:38
RIP Gibbs
Victim at Finnegans Wake

Regjistruar: 14/05/2006
Vendbanimi: Bitchfield
Mesazhe: 2637

eh mor Gani Gurguri na morre ne qafe mor te shtypte iriqi ishalla...shi per te gjitha te premtet e ardhshme deri ne gusht .....

Mesazh i vjetër 18 Mars 2011 23:50
RIP Gibbs nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RIP Gibbs Kliko këtu për të kontaktuar me RIP Gibbs (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RIP Gibbs Shto RIP Gibbs në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RIP Gibbs në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
eh mor Gani Gurguri na morre ne qafe mor te shtypte iriqi ishalla...

te shtypte iriqi! nuk e kisha nigju ket urim zemre.

Mesazh i vjetër 19 Mars 2011 00:03
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RIP Gibbs
Victim at Finnegans Wake

Citim:
Po citoj ato që tha al74

te shtypte iriqi! nuk e kisha nigju ket urim zemre.

hah ka kuptim te gjere mor al meqe e kam menderosur fjalorin kohet e fundit i kam zevendesuar disa fjale

shtyp=palloj
Iriq=ketu te te palloj iriqi aq here sac ka dhe gjemba]

e sheh nuk ehste iurim zemre

Mesazh i vjetër 19 Mars 2011 00:11
RIP Gibbs nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RIP Gibbs Kliko këtu për të kontaktuar me RIP Gibbs (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RIP Gibbs Shto RIP Gibbs në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RIP Gibbs në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
hah ka kuptim te gjere mor al meqe e kam menderosur fjalorin kohet e fundit i kam zevendesuar disa fjale

shtyp=palloj
Iriq=ketu te te palloj iriqi aq here sac ka dhe gjemba]

e sheh nuk ehste iurim zemre

o ty t'hypt breshka!!!

Mesazh i vjetër 19 Mars 2011 00:16
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RIP Gibbs
Victim at Finnegans Wake

Citim:
Po citoj ato që tha al74

o ty t'hypt breshka!!!

ehi breshka do 30 vjet te ngjitet dhe kur ngjitet kujtohet se ka harruar dicka e kthehet

Mesazh i vjetër 19 Mars 2011 00:17
Ora tani: 23:13 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 1090 faqe: « E parë ... « 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 [1020] 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar