Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit....
Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 94 95 96 97 98 99 100 101 102 [103] 104 105 106 107 108 109 110 111 112 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Absolutisht. Fundja keto jane gjera personale dhe cdo njeri nga ne vendose sipas karakterit te tije se cfare i pershtatet me teper.

Une jam pro marteses, me pelqen idea e nje institucioni te tille social qe lidh dy njerez por duhet te jete ne momentin e duhur. Tani per mua personalisht, momenti i duhur do jete aty mes 30-35 vjeç pasi vetem atehere do kem mbaruar me specializimin tim por nese dikush tjeter ka mbaruar me heret me planet e tija atehere s'e shoh pse mos te kaloj dhe tek martesa. Sidoqofte, nje martese e induktuar nga frika qe po ngel vetem apo plakesh sikur s'me terheq. Nuk me frikeson vetmia. Plus, kam vene re tek vetja qe kam filluar t'i largohem sa me teper pasi shoqeria shqipetare e promovon aq shume sa mua po me sjell nje aversion. Sa po me ben ne forme koshiente te eci ne anen e kundert. Kur isha 20 isha vertete shume me entuziaste per institucionet e tilla sociale, mirepo ve re qe sa me teper kohe kalon, aq me shume shoh anen e kalbur te ketyre institucioneve, aq me teper shijoj status-in quo qe kam.

Ajo qe vertete s'mund te duroj jane njerez qe flasin per beqarine sikur personi ne fjale s'ka pase opcione martese, shpesh beqarine e barazojne me nje gjendje te forcuar dhe jo me nje zgjedhje te lire. Sidomos ne kohet e sotme kur femra ka liri personale dhe mund te kujdeset per veten dhe beje nje jete te pavarur. Ne kohen tende dhe te prinderve te mi s'ka qene ashtu, martesa ka qene opcioni i vetem nese do qendrosh bashke me ate qe dashuron.

Eeehh neve, c'pyet per neve neve na martuan pa u dashuruar akoma se ne moshen 22-23 vjece na quanin plaka prinderit dhe duhej te martoheshim se u martuan shoqet, pa kush mendonte atehere per vetmi personale dhe karieren e femres.

Po e di si eshte puna Amor mire bene qe na martuan, se duke u rritur vijne mendte dhe i sheh keto institucionet sociale, qe nuk kane edhe ndonje vlere aq te madhe sic i sheh edhe ti tani dhe ne vend qe te mendosh per martesen duke u rritur dhe duke u pjekur nuk te behet fare ti hysh asaj rruge

Une po te kisha keto mend qe kam tani nuk do t'i kisha hyre kurre asaj pune, por megjithate nuk mund te them se nga martesa kam pare vetem gjera te keqija, mund te them qe kam ecur shume me mire si ne kariere edhe nga ana financiare, se sa po te isha beqare.

Me duket se nuk mbaj mend fare se tek cfare teme jemi dhe duhet te jemi way off from the subject

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 05 Gusht 2008 19:54
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Regjistruar: 15/11/2006
Vendbanimi: skela e pare ne evrope
Mesazhe: 1763

mendova se mos qe shtuar ndonje i lajthitur tjerter!!!!!
se c mu desh qe hapa forumin

Mesazh i vjetër 06 Gusht 2008 16:46
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Parfumi qe kishe mbreme ishte shume marremendes :p

Modifikuar nga Lela_Dr datë 07/08/2008 ora 18:29

Mesazh i vjetër 07 Gusht 2008 17:37
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

moti sot dhe neser...

too much pollution in our planet, lowlifes everywhere, believed to be the main cause for global warming...

Mesazh i vjetër 08 Gusht 2008 03:43
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Red face

Si s'u kenaqa ndonjehere me kaq..Me frikson pika ne fund te fjalise..mah,qesharake..

Mesazh i vjetër 08 Gusht 2008 19:29
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Arrow

Dieu , nuk me vjen te shkruaj asgje. Jam aq plot perbrenda dhe cuditerisht nuk mundem as te bej dy fjale bashke per t'i shprehur gjithcka ndjej diku. Keto dite vetem i kam shkruar letra mikes time me te mire. Te dyja ne vazhdojme ritualin e letrave miqesore , te cilat jane po aq intensive sa 2 vite me pare kur kjo cmenduri startoj. Neser do te takohemi per kafen e zakonshme te fundjaves. Si gjithnje do te jemi tek i njejti lokal dhe , me te njejtin kokteil  ku nuk do te mungoje edhe shkembimi i letrave te javes. Hahahahaha eksperienca ime si postiere keto 2 vite e gjysem korrespondence ka qene me te vertete e kendshme.

Mesazh i vjetër 08 Gusht 2008 21:43
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Duket edhe kendshmeria e startimit te pasurimit te gjuhes shqipe.

Pershentje katile.

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2008 01:58
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

- a do ta doje nji birrë tani ?? ........ unë po .

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2008 02:00
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Ktej nga ne ka fillu te freskohet koha,po bie dhe shi, nje Martini bianco me akull dhe limon me gjith qef do e pija.
gzohem qe te pashe. Gzuar.

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2008 02:10
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

- edhe unë gjithashtu .

:cincin

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 09 Gusht 2008 02:12
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 03:50 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 94 95 96 97 98 99 100 101 102 [103] 104 105 106 107 108 109 110 111 112 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar