Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil jo jo ne gjume ... me turbulloj vera kisha kohe pa e kthy ndonje gote ... sjam si Faja qe se kupton jeten pa alkol moj Irenke, po ty c'ke qe te djeg miza me xhan
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil jo jo ne gjume ... me turbulloj vera kisha kohe pa e kthy ndonje gote ... sjam si Faja qe se kupton jeten pa alkol
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori moj Irenke, po ty c'ke qe te djeg miza me xhan Xhaxhi Vani ca do pime sonte lool
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori moj Irenke, po ty c'ke qe te djeg miza me xhan
__________________ .
Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Hemmm........... Nje cike tjeter u shtua te lista .......... ene brezi im ......... hemmmmm .......... .
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Mos u bej xheloze tani ti Einxhell.. hahaha jo jo ta kam fal me gjithe friendsat e vet
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Mos u bej xheloze tani ti Einxhell..
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Xhaxhi Vani ca do pime sonte lool Do pije macja uthull?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Xhaxhi Vani ca do pime sonte lool
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Piro koordinatat ketu.
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Citim:Po citoj ato që tha AndreaPirelli Hemmm........... Nje cike tjeter u shtua te lista .......... ene brezi im ......... hemmmmm .......... . ene Juventine .............
Citim:Po citoj ato që tha AndreaPirelli Hemmm........... Nje cike tjeter u shtua te lista .......... ene brezi im ......... hemmmmm .......... .
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Do pije macja uthull? kur pi daci ene macja do e shoqeroje qe pastaj te dy ti fryjne kosit
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Do pije macja uthull?
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Piro koordinatat ketu. Pyet Glaukun se e ka shoqe ..............
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Piro koordinatat ketu.
M.C. shpirti qenka bo i urte sot