Regjistruar: 11/12/2005 Vendbanimi: orders of magnitude Mesazhe: 2692
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil naten e mire lost_soul sa formale qo goca
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil naten e mire lost_soul
__________________ Walking the drunkard's walk...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Lost imen e gdhiva hahahah me erdhi dashuria ime do me rrezohet dera me duket hahahah Jo aman se dera na duhet
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Lost imen e gdhiva hahahah me erdhi dashuria ime do me rrezohet dera me duket hahahah
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul mu mduhet me lviz itash. kam do pun. nadjen e mire ma boni. lost une thashe do e gdhijme ti ike ....
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul mu mduhet me lviz itash. kam do pun. nadjen e mire ma boni.
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
mroma forumi horizont
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul sa formale qo goca jam tu nis ca emaile zyrtare .... ta uroj gjumin e embel me vone shpirti loool
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul sa formale qo goca
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Jo aman se dera na duhet shelgu si te duket fustani mo te pelqen
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Jo aman se dera na duhet
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Jo aman se dera na duhet ueee vllaiiiiiiii
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil jam tu nis ca emaile zyrtare .... ta uroj gjumin e embel me vone shpirti loool shoqe na bone lamsh sa shpirta e sa vellezer ke jo per gjo po po dalim fis me gjysmen e forumit he te keqen spo dim me cin te filtrojme ...
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil jam tu nis ca emaile zyrtare .... ta uroj gjumin e embel me vone shpirti loool
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA shelgu si te duket fustani mo te pelqen Qar fustan mi, ti e paske ne maje te b..., oj. Glaku mos eshte ketej verdalle se kburen me vete e kam. Motra, po ti pse me kaq dhimbje koke?
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA shelgu si te duket fustani mo te pelqen
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA shoqe na bone lamsh sa shpirta e sa vellezer ke jo per gjo po po dalim fis me gjysmen e forumit he te keqen spo dim me cin te filtrojme ... me ke te duash mi
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA shoqe na bone lamsh sa shpirta e sa vellezer ke jo per gjo po po dalim fis me gjysmen e forumit he te keqen spo dim me cin te filtrojme ...