Regjistruar: 20/07/2003 Vendbanimi: usa Mesazhe: 2047
i don't like protection... u better be careful....lol
__________________ .......tY Te kerKoJ nE shPreSeN tImE tE HumBuR dHe ne agImE nje DiTe Pa tY...Te pRes tE viSh tEk Une .......
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Citim:Po citoj ato që tha Mister_DXP Kavaljer ti si perhere merr shembulll...
Citim:Po citoj ato që tha Mister_DXP Kavaljer ti si perhere
Regjistruar: 11/06/2007 Vendbanimi: asgjekundi Mesazhe: 1119
Citim:Po citoj ato që tha tresh na rujte zoti....s'ban me mesu njeriu nje gjuhe te huaj se te bejne prodhotis sa i kam qejf do fjale Oqi, oqi. Nuk je ti i tille. Ti je patriois...
Citim:Po citoj ato që tha tresh na rujte zoti....s'ban me mesu njeriu nje gjuhe te huaj se te bejne prodhotis sa i kam qejf do fjale
Regjistruar: 15/08/2006 Vendbanimi: kosherja n.176 Mesazhe: 2075
Citim:Po citoj ato që tha Mister_DXP Oqi, oqi. Nuk je ti i tille. Ti je patriois... elissa... t'thash!
Citim:Po citoj ato që tha Mister_DXP Oqi, oqi. Nuk je ti i tille. Ti je patriois...
__________________ . . due gocce di chanel
mister.... me hileeeeeeeeeee! mor po, c'mi nderroni keto mesazhe me keq se mbreti grate!
Citim:Po citoj ato që tha elsaaa i don't like protection... u better be careful....lol Po me shan edhe kjo me duket. merr shembulll... do marr do marr
Citim:Po citoj ato që tha elsaaa i don't like protection... u better be careful....lol
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore elissa... t'thash! Ca osht kjo moj blete. une i thashe treshit jo elisses. mos na ngaterro te lutem
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore elissa... t'thash!
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore mister.... me hileeeeeeeeeee! mor po, c'mi nderroni keto mesazhe me keq se mbreti grate! une ty me hile? Kurre nuk e bej ate! Demokratja me thote qe jam me nerva...Degjon blete? Ki kujdes kur me akuzon Demokrate do vish te zihemi te dy?....gushe?
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore mister.... me hileeeeeeeeeee! mor po, c'mi nderroni keto mesazhe me keq se mbreti grate!
Citim:Po citoj ato që tha Demokrate4ever Sa e mire je mi bashkefshatrrja jeme lol Mos u lodh ti me dal perjashta se ban dhe pak ftohte se po ulem une dy kate poshte e kam kiosken Demi, po edhe une atje afer jush e kam shtepine. ja dil n'dallap te shohesh
Citim:Po citoj ato që tha Demokrate4ever Sa e mire je mi bashkefshatrrja jeme lol Mos u lodh ti me dal perjashta se ban dhe pak ftohte se po ulem une dy kate poshte e kam kiosken
Citim:Po citoj ato që tha Mister_DXP Ca osht kjo moj blete. une i thashe treshit jo elisses. mos na ngaterro te lutem un i thash elisses... as treshit, e as ty! ajo, po qe do me kuptone!
Citim:Po citoj ato që tha Mister_DXP Ca osht kjo moj blete. une i thashe treshit jo elisses. mos na ngaterro te lutem