Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 99 100 101 102 103 104 105 106 107 [108] 109 110 111 112 113 114 115 116 117 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
StReSi_DhE_BiZnEsI
___

Regjistruar: 07/08/2005
Vendbanimi: Elbasan_city
Mesazhe: 93

Sa po me vun ky diabolic mu mer aman

Akoma Beqo je re

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Korrik 2008 19:03
StReSi_DhE_BiZnEsI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të StReSi_DhE_BiZnEsI Kliko këtu për të kontaktuar me StReSi_DhE_BiZnEsI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të StReSi_DhE_BiZnEsI't! Kërko mesazhe të tjera nga: StReSi_DhE_BiZnEsI Shto StReSi_DhE_BiZnEsI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto StReSi_DhE_BiZnEsI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Re: Sa po me vun ky diabolic mu mer aman

Citim:
Po citoj ato që tha StReSi_DhE_BiZnEsI
Akoma Beqo je re

Teorikisht jam beqar une por praktikisht ... :p
Nejse po te pyeti njeri thuaj qe beqar jam , apo sdo vij edhe ne elbasan keto dite,nje muaj qejf.
Rri ti rri...

Ps:Nje kafe te alsioni e ke hak nga une..

Mesazh i vjetër 22 Korrik 2008 21:55
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Keto dite jam i lumtur pavarsisht nese ti bene pjese apo jo e diteve te mia...

Mesazh i vjetër 31 Korrik 2008 16:54
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
çfare thua
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 07/05/2008
Vendbanimi: Ne shqiperi (çeçen)
Mesazhe: 48

Megjithse ndonjeher eshte me mire me qene pa te, vetem kshu ja kupton vlerat asaj qe te mungon.

Mesazh i vjetër 01 Gusht 2008 20:57
çfare thua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të çfare thua Kliko këtu për të kontaktuar me çfare thua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: çfare thua Shto çfare thua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto çfare thua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Nuk kam menduar per asgje keto dite , vecse per veteveten.
Here here hija jote vjen e me ben vizite por pas nje casti shkujdesur arratiset me timen hije dhe bejn dashuri gjetiu.
Une kthej shkujdesur koken pas dhe i buzeqesh asaj qe ndodh me vetedijen se ti do te mbetesh gjithmon ne labirintet e zemres time.
Ngrihem ne kembe dhe ndez nje cigare , tymi loz me muziken qe eshte ne sfond .Me duket se eshte - Comptine d'une autre été - Yann Tiersen .
Stepem per nje cast pastaj i buzeqesh kendshem dites qe po me pushton .
Koha loz me akrepat e ores , une luaj me cigaren , tymi loz muziken , fatet lozin me ne.
Marre fryme thelle , e flak tutje cigaren me premtimin qe do perpiqem ta le, e di qe keto premtime me gjysem zeri nuk i mbaj asnjehere.
Ika , u nisa drejt henes , atje kam lene gjurme here pas here , sa here qe endrra me bente vizit ,sa here qe ushqeja keto dite...

Ditet e mia pa ty...

Mesazh i vjetër 03 Gusht 2008 15:30
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Jam aq mire sa nuk e imagjinon dot ...ta kisha ditur qe do isha kaq mire do te kisha zhdukur me kohe nga jeta ime

Mesazh i vjetër 12 Gusht 2008 04:33
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

takes a long long time to heal from a broken heart, i'm not sure if i'm completely cured from this terrible sickness, but i have made peace with loneliness for a long time now, and that is some progress. i still think about her, though some years have passed, sometimes i wake up sweating, it's a nightmare when i think/wander that there's some bastard parked im my spot now?!! it's painful!! naturally i want to explode when thoughts like this enter my head, then i start smiling in irony that life never falls short of, i start breathing trying to relax and accept the loss like a gentellmen! but it's not easy! here i go again, smiling ones more... 

i've grown to see life defferent these days, like a meaningless tennis game, where the word love means nothing = zero...

Mesazh i vjetër 12 Gusht 2008 13:06
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Unhappy

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
takes a long long time to heal from a broken heart, i'm not sure if i'm completely cured from this terrible sickness, but i have made peace with loneliness for a long time now, and that is some progress. i still think about her, though some years have passed, sometimes i wake up sweating, it's a nightmare when i think/wander that there's some bastard parked im my spot now?!! it's painful!! naturally i want to explode when thoughts like this enter my head, then i start smiling in irony that life never falls short of, i start breathing trying to relax and accept the loss like a gentellmen! but it's not easy! here i go again, smiling ones more... 

i've grown to see life defferent these days, like a meaningless tennis game, where the word love means nothing = zero...

Mesazh i vjetër 12 Gusht 2008 17:57
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Nese dita te buzeqesh
ti buzeqeshi asaj per mua
vetem ti te jesh e lumtur
tjeter sdua...

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2008 00:37
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 580779652.jpg
Ky file është shkarkuar 28 herë.

Un jour sans te voir
C'est un matin sans soleil
Où tout devient noir
Où tout devient pareil

Un jour sans t'entendre
C'est un après-midi bien triste
Où je ne fais qu'attendre
Où il n'y a que l'espoir qui subsiste

Un jour sans te toucher
C'est un soir sans lune
Où rien ne sert de se coucher
Où seule ton absence m'importune

Un jour sans toi
C'est un royaume sans roi
C'est un homme sans foi
C'est une vie sans joie

ps; Me fal qe nuk e postova ne shqip,por ne frengjisht tingellonte me kendshem.

Mesazh i vjetër 24 Gusht 2008 14:46
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 08:45 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 99 100 101 102 103 104 105 106 107 [108] 109 110 111 112 113 114 115 116 117 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar