Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha tresh qitash jo....ma vone po jo jo squhet o qitash o hiq.
Citim:Po citoj ato që tha tresh qitash jo....ma vone po
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 16/11/2003 Vendbanimi: . Mesazhe: 2752
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore treshshshshshshshshshsh.... mos me ver ne goje fjale qe s'i kam thon! : une ne goje ste kam vu gja ....fjale..... ne citimin tand po dicka e kam vu
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore treshshshshshshshshshsh.... mos me ver ne goje fjale qe s'i kam thon! :
__________________ il primitivismo e la non cultura sono forme eterne!! CHI CREO LE DONNE??!!DIO E STATO UN GENIO
Regjistruar: 20/07/2003 Vendbanimi: usa Mesazhe: 2047
Citim:Po citoj ato që tha puntori mirmbrema. mrama kusho...ca don me pi...
Citim:Po citoj ato që tha puntori mirmbrema.
__________________ .......tY Te kerKoJ nE shPreSeN tImE tE HumBuR dHe ne agImE nje DiTe Pa tY...Te pRes tE viSh tEk Une .......
Regjistruar: 15/08/2006 Vendbanimi: kosherja n.176 Mesazhe: 2075
Citim:Po citoj ato që tha tresh une ne goje ste kam vu gja ....fjale..... ne citimin tand po dicka e kam vu pse mer, c'dashke me ba me sh ne virtualitet ti?!
Citim:Po citoj ato që tha tresh une ne goje ste kam vu gja ....fjale..... ne citimin tand po dicka e kam vu
__________________ . . due gocce di chanel
shko shko e ban pazar....ma mire
sherr kushe te mesme me pelqen, me mjalte edhe ma e amel.
ok po fus gishtin une ske nevoje per mjalte lol.. edhe mputh tashi semka marr malli...
oooo, u gazova boll per sot une... hajt me dalte per hajer! elsa, rrofsh per gjishtin e sakrifikuar! bye piplla!
Ok ika nga ky klub i marre, veç marrina lexon ktu. Pale keni gjet dhe stilin tresh.
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore gazova... me dalte... gjishtin ..... piplla! a thue duhet me i komentu gjithe keto fjale apo flasin vete
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore gazova... me dalte... gjishtin ..... piplla!