Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Ti di something...tell tell se si them njeriu
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Ai qe i paska dhene votat paska qene njeri i mire...S'e doka sherrin.. Por ne nuk genjehemi me 11 vota....Te hapen kutiteeeeeeeeeee Faje HAPIIIIIIIIIIIIIIII
__________________ .
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Bej dhe ti nje leter si Ed Rama se i hapim
Kerkoj 1 takim tete-a-tete me ty...
Ne oren 17:00 te 15-katshi. Une sjell teten time, ti tenden.
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Ne oren 17:00 te 15-katshi. Une sjell teten time, ti tenden. Poshtersinnn...hahahahahahaha me ke ba me qesh me te madhe
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Ne oren 17:00 te 15-katshi. Une sjell teten time, ti tenden.
Regjistruar: 30/01/2009 Vendbanimi: Tirane Mesazhe: 536
Citim:Po citoj ato që tha Eria Kshu eshte kur e le grune pas dore,merr tjetrin ajo jo mi Eria, sic tha scorpion " its nature its nature" Si shume ka fillu piktori tet ler mas dore ty
Citim:Po citoj ato që tha Eria Kshu eshte kur e le grune pas dore,merr tjetrin ajo
__________________ L'essenziale è invisibile agli occhi...
Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Citim:Po citoj ato që tha Mon Cherry Si shume ka fillu piktori tet ler mas dore ty E kuptoi qe nuk ka rruge tjeter .................... Ka rradhe ketu .........
Citim:Po citoj ato që tha Mon Cherry Si shume ka fillu piktori tet ler mas dore ty
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Ore prape te paret jemi ne Eria. Po votoni ore njerez votoni se po lodhen militantet e mi duke prit.
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Ore prape te paret jemi ne Eria. Po votoni ore njerez votoni se po lodhen militantet e mi duke prit. Shiko se as te mire,nuk kane votuar ende ...jane asi nen menge Ps.Trull ,radhe qumeshti lal
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Ore prape te paret jemi ne Eria. Po votoni ore njerez votoni se po lodhen militantet e mi duke prit.