Regjistruar: 12/05/2006 Vendbanimi: itali Mesazhe: 50
kush e gjen? hyn i forte e del i bute i merren mende i derdhen trute... (mos mendoni per keq)
__________________ Dua te thith e te kafshoj nga epshi i puthjes,ledhatimit
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 27/06/2005 Vendbanimi: Eastern Seaboard Mesazhe: 4434
Mos eshte fisheku i ciftes gaxhorre?
__________________ I say there're no depressed words just depressed minds.
jo me vjen keq por se ke gjetur.... vazhdoni te vrisni mendjen...
Regjistruar: 06/11/2003 Vendbanimi: ime per ime uk Mesazhe: 302
eshte thene nji here kjo gjeegjeze..........eshte "makaronet" per ato qe se dine... po eshte thane me siper
__________________ me epsh ja thith buzet e saj m.gj.th tymi jetmarres neper mushkeri kalon me teper se gjithcka ciagren dashuroj
akoma se keni gjetur...........! sa per informacion eshte misri....
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Citim:Po citoj ato që tha gaxhorja akoma se keni gjetur...........! sa per informacion eshte misri.... ...Po shyqyr qe e tregove, se nuk po me behej as te haja mengjes!!! Do m'kishje lene pa ngrene fare!
Citim:Po citoj ato që tha gaxhorja akoma se keni gjetur...........! sa per informacion eshte misri....
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Regjistruar: 10/06/2004 Vendbanimi: aty ku nuk mungon rakia Mesazhe: 482
anembane gardh brenda nje luadh kush e gjen do ti jap nje cope te mire me byrek
__________________ Ndizmë, vëlla një shkrepse nen qiellin e zi,nje shkrepese te brishte shprese,ne erresiren me shi..
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
nuk i kam lexu faqet e tjera se di e ka then njeri a jo ket buza ime te buza jote dora ime te bitha jote gishti im te brima jote cfare eshte?
__________________ .
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil nuk i kam lexu faqet e tjera se di e ka then njeri a jo ket buza ime te buza jote dora ime te bitha jote gishti im te brima jote cfare eshte? Filxhani.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil nuk i kam lexu faqet e tjera se di e ka then njeri a jo ket buza ime te buza jote dora ime te bitha jote gishti im te brima jote cfare eshte?
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Filxhani. shtrige e gjete loool
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Filxhani.