kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612
|
Citim: Po citoj ato që tha kundershtuesja
Kotka jam dakord me ty se dhe une kete vleresoj te nje femer ,por te jemi realist jo te gjithe e shohin personalitetin te nje femer jo me trup te bukur,sepse nuk i japin mundesi ta njohin me nga afer.Po te vesh neper mbremje te ndryshme jane vajzat me trup te bukur ato qe jane ne qender te vemendjes dhe nuk i bie ndermend njeriu ti gjykoje nga personaliteti .
Une e kam fjalen Kundershtuesja, qe nje femer me personalitet di si te eci neper korridore, di si te qendroje ne tryeze, di si te takoje klientet, di si te kerceje, di si te haje, di si te vishet dhe te gjitha keto i japin ate te ashtuquajturen bukuri trupore.
Nuk ka nevoje te kesh linja dhe kurba perfekte ne trupin tend, rendesi ka qe ti te duash trupin tend dhe te dish te perdoresh veshjet perkatese. Ne kete menyre te krijohet mundesia te fshehesh apo te zbukurosh ato pak te meta qe mund te ekzistojne aktualisht ne trupin tend.
P.sh. nje femer me vithe te gjera po te veshi nje fund zving (pencil) deri tek gjunjet do te duket shume me sexi dhe terheqese se sa po te veshi nje fund te gjate me rrudha per te mbuluar vithet e gjera.
Shembuj te tille ka shume, rendesi ka qe te duam trupin tone ashtu sic na e krijoi Zoti dhe avash avash personaliteti i femres reflektohet nga dita ne dite ne jeten e perditshme, duke vene me ne pah bukurite e trupit tone dhe jo te metat.
Te metat mbeten vetem mbrapa pasyres, kurre perpara syve tane.