Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Kush lind si mysliman duhet të vdesë i tillë?
Gjithsej 24 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Jarigas
gigolò

Regjistruar: 08/05/2007
Vendbanimi: napoli
Mesazhe: 600

Re: Re: Re: pergjigje jarigas

Citim:
Po citoj ato që tha gt2xf
Per The Bad Boy_1

Selamu Alaikum vlla i dashtun !

Shko pak ke nen- forumi "A jeni ateista apo besimtare" dhe tek "Simbolet Fetaretare" Shikoje kete Jarigas kete CRAP-in se fuqi intelektuale dhe sa sa kapacitet ka. Une e pyes a nuk pergjigjet.....ketu hiqet si grate e keqija e te jep pershtypjen sikur i din gjerat, por cfare eshte me e cuditshme , eshte se ne kete nen- forum psh ate gjera qe i kundershton tek nen-forimi tjeter ktu i merr si argumenta, e keto qe kundershton ketu i merr si argumenta atje. Shkurt fjala, keto tipa jane "Prostitutat intelektuale" te kohes neper forume, dhe se kalojn tere kohen neper forume duke mos lexuar studiuar dhe hulumtuar si duhet, e per me teper nuk kane fuqine intelektulae dhe edukaten e duhur per te, te pakten komunikuar se per te na argumentuar nuk behet fjale.

Injoranteve thuaj selam, sith thote Allahu ne Kuran

Waslamu alaikum

Ti me pyet???Per cfare???
Ma shkruaj ketu pyetjen te qarte se te pergjigjem une.
Apo ke nevoje per mbeshtetje i dashur, qe i drejtohesh te tjereve....Veshtire qe ndonjeri te mbeshtese gomarlleqet qe shkruan, pa qene vete i tille.....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2007 12:39
Jarigas nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Jarigas Kliko këtu për të kontaktuar me Jarigas (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Jarigas Shto Jarigas në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Jarigas në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEND_ME_AN_ANGEL
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 26/12/2006
Vendbanimi: Toronto
Mesazhe: 209

Po ktu e gjetet te flisni arabisht more ju rafshin speca djeges ne gjuhe. ncncnc mire qe nuk na nxirni dhe fotografi me callma dhe veshje arabe, se ajo do i vinte vulen muhabetit. Pastaj c'eshte gjithe kjo urrejtje kunder nje useri te forumit? Tema nuk e ka titullin "kush shan dhe kush flet me bukur arabisht alla hlla lla allmallama" por e ka titullin "kush lind si musliman duhet te vdese i tille?"

Paqja qofte me ju dhe drita ju ndricofte sidomos kur postoni ketu

Mesazh i vjetër 13 Korrik 2007 03:46
SEND_ME_AN_ANGEL nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEND_ME_AN_ANGEL Kliko këtu për të kontaktuar me SEND_ME_AN_ANGEL (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SEND_ME_AN_ANGEL Shto SEND_ME_AN_ANGEL në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEND_ME_AN_ANGEL në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Aulon 12
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 02/01/2007
Vendbanimi: Itali
Mesazhe: 179

Ka ardhur koha o Shqipetare qe te ktheheni ne origjinen tuaj.Prandaj filloni e pagezohuni e kthehuni ne te krishtere . E mos shikoni kisha e xhamia , feja e shqiptarit eshte europianizmi.ne dac me hir ne dac me pahir do te kthehemi se europa eshte konservatore dhe ne nuk kemi nga tja mbajme.Ne fund te fundit ,ku ka islam vetem lufte dhe varferi gjen ,pervec atyre vendve te gjirit persik qe notojne mbi nafte .Mos harroni qe perendia ne shqip quhet Zot dhe jo Allah, Theos apo Dio .hajd pra Zoti qofte me ju

Mesazh i vjetër 17 Korrik 2007 22:51
Aulon 12 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Aulon 12 Kliko këtu për të kontaktuar me Aulon 12 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Aulon 12 Shto Aulon 12 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Aulon 12 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Citim:
Po citoj ato që tha Aulon 12
Ka ardhur koha o Shqipetare qe te ktheheni ne origjinen tuaj.Prandaj filloni e pagezohuni e kthehuni ne te krishtere . E mos shikoni kisha e xhamia , feja e shqiptarit eshte europianizmi.ne dac me hir ne dac me pahir do te kthehemi se europa eshte konservatore dhe ne nuk kemi nga tja mbajme.Ne fund te fundit ,ku ka islam vetem lufte dhe varferi gjen ,pervec atyre vendve te gjirit persik qe notojne mbi nafte .Mos harroni qe perendia ne shqip quhet Zot dhe jo Allah, Theos apo Dio .hajd pra Zoti qofte me ju

Aulon per cilen origjine e ke fjalen ? Nuk me duket se Shqiperia ka qene ndonjehere e krishtere po dhe po pati pasur s'mund te quhen perfaqesuese te shumices ... shqiperia shkurt muhabetit ka marre fene qe ia kane imponuar periudhat ose i ka leverdisur secilit ( flas ne vecanti per myslimanizmin ne kohen e Turqise dhe taksat per te krishteret)
Europa thelle thelle s'do tia dije per fene ne Shqiperi , eshte kaq konglomerizuar vete sa s'mund te beje dot moral ... dhe pastaj pervec Greqise mesa di une asnje vend tjeter ne Europe s'te detyron te nderrosh fene e kesi gjerash . Po deshen mund te mos e deklarojne fare besimin.

Persa i perket temes : s'arrij ta kuptoj cfare domethene ai qe lind mysliman duhet te vdese i tille ?

Mos ndoshta lindim me ndonje fe te caktuar ? Me duket se jo ... Mos ndoshta perkatesia e prinderve na ben me fe qe ne lindje?

Normalisht qe nje njeri nese eshte mysliman vdes i tille po nese ka fe tjeter do te vdese si besimtar i asaj feje tjeter . Myslimanizmi mos ndoshta predikon ndonje gje tjeter ? Jam kurioze ta di, nese ndonjeri mund te ma thote . Nese eshte e vertete : une qe babain e kam mysliman jo besimtar dhe vete nuk jam besimtare mos ndoshta do te thote qe duhet ta le kete bote si myslimane?

Mesazh i vjetër 18 Korrik 2007 02:57
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Citim:
Po citoj ato që tha Aulon 12

Te keshilloj te drogohesh me pak por edhe nese vazhdon te pakten gjije mallin cilesor...
He te keqen se mos na shket nga duart se je edhe e re...

Per ne ska as kisha as xhamia feja e shqiptarit eshte shqiptaria...

Mesazh i vjetër 18 Korrik 2007 04:14
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Jarigas
gigolò

Citim:
Po citoj ato që tha tulipani

Persa i perket temes : s'arrij ta kuptoj cfare domethene ai qe lind mysliman duhet te vdese i tille ?

Mos ndoshta lindim me ndonje fe te caktuar ? Me duket se jo ... Mos ndoshta perkatesia e prinderve na ben me fe qe ne lindje?

Tema kerkon kontribute per sa i perket faktit qe nje mysliman, ne momentin kur behet i tille, ne vogeli apo me pas , nuk ka rendesi,humb te drejten per te studjuar fe te ndryshme apo filosofi te tjera pervec Kuran-it dhe asaj te dijetareve islamike.Dhe zakonisht , kush lind ne famiglie myslimani, nuk ka rruge tjeter....Mua edhe sot e kesaj dite, me pyesin akoma me habi se si ka mundesi qe une nuk jam mysliman, duke qene lindur nga prinder te tille......

Mesazh i vjetër 18 Korrik 2007 11:24
Jarigas nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Jarigas Kliko këtu për të kontaktuar me Jarigas (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Jarigas Shto Jarigas në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Jarigas në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
el-Nino
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 06/02/2007
Vendbanimi: KL
Mesazhe: 436

Citim:
Po citoj ato që tha Jarigas

... nje mysliman, ne momentin kur behet i tille, ne vogeli apo me pas , nuk ka rendesi,humb te drejten per te studjuar fe te ndryshme apo filosofi te tjera pervec Kuran-it dhe asaj te dijetareve islamike.Dhe zakonisht , kush lind ne famiglie myslimani, nuk ka rruge tjeter..........

..te them te drejten nuk kam kohe te zgjatem ketu por thjesht nuk me pelqen te degjoj me shume genjeshtra mbi Islamin....Kjo qe shkruan Jarigas eshte GENJESHTER kembe e krye!!!!

Cdo musliman e ka obligim-detyre qe te studjoje cdo shkence te kesaj bote...madje duhet te studjoje edhe filozofine dhe "fete e tjera" nqs ka mundesi...dhe jo ashtu sic thote Jarigas qe nuk i lejohet te studjoje gje tjeter pervec Islamit ..sa per informacion..sic dihet, filozofia greke se pari eshte studjuar nga muslimanet (dijetaret muslimane i kishin perkthyer keto libra ne arabisht)e me pas u fut ne vendet Evropiane me ane te kryqezatave...e shume fakte te tjera qe nuk kam kohe ti permend...

Mesazh i vjetër 19 Korrik 2007 11:16
el-Nino nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të el-Nino Kliko këtu për të kontaktuar me el-Nino (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: el-Nino Shto el-Nino në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto el-Nino në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tolstoy86
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 10/04/2006
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 362

Citim:

Tema kerkon kontribute per sa i perket faktit qe nje mysliman, ne momentin kur behet i tille, ne vogeli apo me pas , nuk ka rendesi,humb te drejten per te studjuar fe te ndryshme apo filosofi te tjera pervec Kuran-it dhe asaj te dijetareve islamike.Dhe zakonisht , kush lind ne famiglie myslimani, nuk ka rruge tjeter....Mua edhe sot e kesaj dite, me pyesin akoma me habi se si ka mundesi qe une nuk jam mysliman, duke qene lindur nga prinder te tille......

Po ti je zgjuarsi e rralle..E kemi marre vesht, sa ta marrin vesht edhe ato qe te pyesin, zdo habiten me per asnje idiotllik qe ben

me dijet e shtrembeta qe ke ti rreth islamit, jo qe nuk duhet te habitet kush qe nuk je musliman, por duhet habitur qe nuk i ve tritol ndonje xhamie... (tani do thuash 'tritolin e veni ju', lije fare, mos merr mundin te shkruash, je shume i zakonshem ne pergjigje,i kemi mesu permendsh)

Tulipani
Njeriu, musliman behet ne moshe pjekurie. Nuk ka pune fare me familjen, edhe ne familjen e te derguarit te fundit ka pasur mohues. Nuk pergjigjet kush per babain, as per cunin, pergjigjet per vete, jeta e secilit eshte provimi i tij,jo i te afermve, sipas muslimaneve.. (qe te mos kapemi ne gjera jashte berthames se bisedes: per te perhapur mesazhin islam, per ta shpjeguar islamin eshte cdo musliman i pergjegjshem,por per ato qe ben cuni, a babai pastaj, jo, ate doja te thoja )
Per sa i perket te lindurit musliman, merre thjesht si term, qe ne kete rast perdoret per te tregu qe femijet jane te lindur me ndjenjen e se mires, me ndjenjen e besimit ne nje Zot (psh edhe po te rritet i vetem ne mal, njeriu perbrenda e ka ndjesine e nje Krijuesi te plotefuqishem).
Te besuarit ne nje Zot te vetem, dhe ca gjera te tjera, e bejne me te afert me islamin, se sa me krishterimin psh, sipas islamit..
Te ishte se muslimanet besojne qe te gjithe lindin dhe mbeten muslimane, do thoshim qe gjithe njerezit jane muslimane..nuk ka pune fare

per me teper sqarime, shiko ke mesazhet e meparshme, ka plot.
gjitha te mirat

Modifikuar nga tolstoy86 datë 19/07/2007 ora 14:14

Mesazh i vjetër 19 Korrik 2007 14:02
tolstoy86 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tolstoy86 Kliko këtu për të kontaktuar me tolstoy86 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tolstoy86 Shto tolstoy86 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tolstoy86 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Jarigas
gigolò

Une mund te kem dije te shtrembera kundrejt Islamit(sfidoj cilindo nga ju qe eshte i bindur se ai njeh interpretimin me te drejte dhe te vetem te tij), por faktikisht jam lindur ne nje qytet ku 95 % e njerezve kur i pyet thone se jane myslimane.Dhe ajo qe shpreh ne shkrimin tim eshte vetem mpiksja e pervojes sime jetesore.Myslimanet, kur shohin nje te krishtere e shohin shtrember.Dajua im nuk i flet sime meje, sepse shkon ne bashkesine e ungjilloreve.Do te thuash se daja im eshte ignorant, une jam i njemendjeje, por te tille si ai , jane mbi 90 % e myslimaneve qe njoh.
Une sjell vetem nje fakt.Ne Islam studiohet Kuran-i, gje me se arsyeshme, dhe kritikohet Bibla, edhe kjo e arsyeshme.Por s'kam degjuar ndonjehere qe ndonje imam tu keshilloje adepteve te tij leximin e Bibles apo te Torah-ut...Kaq..Ti jep versionin tend , nese e ndjen veten ne laretesine e duhur, mos u kap gjithmone me ato qe thone te tjeret.E sa per dijeni, nje femije qe lind ne nje familje myslimani, konsiderohet pa tjeter nje mysliman.I priten floket qe i vogel dhe behet synet .Mua nuk me pyeten nese doja te behesha synet apo jo, nese doja te isha mysliman apo jo.Ne Islam nuk te pyet njeri, djalosh.Pastaj demagogji mund te bejme sa te duam.Une flas me pervojen time, ndersa ti me cilen pervoje flet???A je bere synet ti?A te kane pyetur ne do te jesh mysliman????Kur tu pergjigjesh ndershmerisht ketyre pyetjeve atehere mund edhe te shprehesh mosperputhjen me te verteten te shkrimeve te mija........

P.S.Deri tani , une kam pesuar gjithmone prej "intelektit te kulluar" te myslimaneve qe kane pasur mundesine te shkruajne ketu, vetem fyerje dhe sharje.Intelekti nuk fyen dike sepse nuk ka kapacitet, mundohet te ulet ne nivelin e tjetrit dhe te shpiegohet me gjuhen e tij.Po me sa kuptoj une, kete gje Kuran-i nuk meson, e me vjen keq.Nuk matet tjetri vetem me metrin tend.Nuk meriton as pershendetjen, bile.....

Mesazh i vjetër 19 Korrik 2007 16:11
tolstoy86
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 10/04/2006
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 362

Citim:
Une mund te kem dije te shtrembera kundrejt Islamit(sfidoj cilindo nga ju qe eshte i bindur se ai njeh interpretimin me te drejte dhe te vetem te tij), por faktikisht jam lindur ne nje qytet ku 95 % e njerezve kur i pyet thone se jane myslimane.Dhe ajo qe shpreh ne shkrimin tim eshte vetem mpiksja e pervojes sime jetesore.Myslimanet, kur shohin nje te krishtere e shohin shtrember.Dajua im nuk i flet sime meje, sepse shkon ne bashkesine e ungjilloreve.Do te thuash se daja im eshte ignorant, une jam i njemendjeje, por te tille si ai , jane mbi 90 % e myslimaneve qe njoh.
Une sjell vetem nje fakt.Ne Islam studiohet Kuran-i, gje me se arsyeshme, dhe kritikohet Bibla, edhe kjo e arsyeshme.Por s'kam degjuar ndonjehere qe ndonje imam tu keshilloje adepteve te tij leximin e Bibles apo te Torah-ut...Kaq..Ti jep versionin tend , nese e ndjen veten ne laretesine e duhur, mos u kap gjithmone me ato qe thone te tjeret.E sa per dijeni, nje femije qe lind ne nje familje myslimani, konsiderohet pa tjeter nje mysliman.I priten floket qe i vogel dhe behet synet .Mua nuk me pyeten nese doja te behesha synet apo jo, nese doja te isha mysliman apo jo.Ne Islam nuk te pyet njeri, djalosh.Pastaj demagogji mund te bejme sa te duam.Une flas me pervojen time, ndersa ti me cilen pervoje flet???A je bere synet ti?A te kane pyetur ne do te jesh mysliman????Kur tu pergjigjesh ndershmerisht ketyre pyetjeve atehere mund edhe te shprehesh mosperputhjen me te verteten te shkrimeve te mija........

P.S.Deri tani , une kam pesuar gjithmone prej "intelektit te kulluar" te myslimaneve qe kane pasur mundesine te shkruajne ketu, vetem fyerje dhe sharje.Intelekti nuk fyen dike sepse nuk ka kapacitet, mundohet te ulet ne nivelin e tjetrit dhe te shpiegohet me gjuhen e tij.Po me sa kuptoj une, kete gje Kuran-i nuk meson, e me vjen keq.Nuk matet tjetri vetem me metrin tend.Nuk meriton as pershendetjen, bile.....

Interpretim te vetem te Kur'anit nuk ka, po te asnje nga keto komente nuk bien ndesh me njera tjetren..Ke do sfidosh ne Kur'an?? Veten nuk e kam mbajt ndonjehere si komentues Kur'ani..po qe ti nuk di gje fare dhe qe shpif, eshte fare e qarte, eshte ajo qe nuk dorojne dot njerez pa shume durim..si puna ime..dobesi e madhe vertet. Por te shpifesh eshte shume me keq..
Dajua yt, nqs jeto si musliman, me ibadete etj etj, atehere mund te kesh ardye te besosh se ate e ka bere ashtu, 'jotolerant' islami..Po nqs eshte si 95 perqindeshi i famshem i cili nuk jeto islamin, nje pjese e te vilit pi alkol per bajram dhe sle gje pa bere...clidhje ka islami?? Si mund ti kete ndikuar ato islami kur librin e islamit, e perdorin si zbukurim dhe si patkua neper makina...me falte Zoti..
Per cpervoje flet? Me cpervoje meso sot fiziken??? Me cpervoje meso sot matematiken??

Dicka nuk mora vesh, kupton qe pse kritikohet Bibla, por nuk kupton perse nuk rekomandohet per tu lexuar???Ma shpjego icik..
Nje mesues informatike, nuk ka perse rekomandon windows 95-en kur ka xp-ne qe permban gjitha gjerat e nevojshme, qe ploteson mungesat e windows95-s (te lutem mos na nga terro me windows vista apo ndoj tjeter, nqs nuk e ke te qarte shembullin, ta shpjegoj)

Biblen e kam lexu per vete, nuk ka pas perse te ma rekomandonte dikush, qe aq me teper mund te kete idene qe mund te me ngaterrohen idete se koti..

Cuni, floket ti kane prere, tu riten prap, ja si tu bene marshallah..
Muhabet esht ky o jarigas?? 'me prene floket'!
Synet jam bere qe cke me te, me kane bere po ne nje moshe qe e gjitha qe kam mundur te them ka qene: ' mos ....., se zdo kem me cte bej cicin'

Ti paske vuajtur shume si duket..Qetesohu lal, shko fol me nje doktor dhe do kuptosh qe te kane bere nder... te gjithe hebrenjte e bejne, ne amerike dhe europe ka me mijera qe po behen synet... eshte gje e mire

puu cmuhabet

Te kane bere musliman me zor? Po cvuajte, te kane shtrenguar gje, te falesh namaz?? Nuk e kane bere me siguri, po edhe ta kishin bere do kishin bere gabim, se do tkishin shtyre te kishe antipati ndaj islamit.. dhe zdo te kishe fituar gje, vetem do kishe bere gjimnastike duke u fal me zor..injorance dhe gjynahe te atyre qe perdorin dhunen

po ja u rrite??? Cte mbeti nga islami?? Ja je i lire dhe zgjedh vete, per kete po flasim... Te jesh femije, e te mos duash te pranosh fene e prinderve, rast shume i rralle ky, thjesht genjen dhe thua qe 'pranova islamin' po ne te vertete nuk pranon...

Un flas me prvojen e islamit mer daj, nuk flas me pervojen time..

Te flas me pervojen time, serish nuk te leverdis..miqte me te mire te familjes i kam katolike, mikun me te mire e kam ortodoks... ne shqiperi, dmth, nuk e kuptoj dot se cili qenka qyteti yt ku paska problemet qe thua...

Problemi yt eshte se intelektin tend, e perdor vend e pavend: e gjitha qe paske kuptuar ti nga situata ku jeton eshte qe Kur'ani i beka njerezit jotolerante??? Po sikur te ishim sjelle vetem me durim, sic duhet vertet, atehere ti do arrije perfundimin se Kur'ani meson te jesh tolerant???
Dmth cdo gje u varka nga njerezit e ??
Po flasim per besime dhe ato i meson duke lexu burimet e atyre besimeve, jo duke debatu me njerez qe mezi e mbajne imanin ne kembe... si i kulluar ste ka bere kush, gabime kam plot, po ti? a vertet nuk eshte te shpifurit kalim i cdo caku?

do te dish islamin? Nqs jo, cne qe debaton kot? Nqs zdo te mesosh, i bie qe do te fyesh, e nqs do te fyesh, fyerjet i ke hak...

Do te dish islamin? Atehere nderro menyre, lexo jeten e rasulullahut

Mesazh i vjetër 19 Korrik 2007 16:50
tolstoy86 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tolstoy86 Kliko këtu për të kontaktuar me tolstoy86 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tolstoy86 Shto tolstoy86 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tolstoy86 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 19:59 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 24 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Kush lind si mysliman duhet të vdesë i tillë?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar