Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Arkivi i Politikes > Kush fiton ne Tirane Rama apo Olldashi?
Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
sarandaebukur
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/06/2003
Vendbanimi: New-York
Mesazhe: 817

Zotëri jeni në qytetin e gabuar
1 Shkurt 2007 @ 1:41 pm · në Politike, Opinion · nga Genty

"Ma kthe qytetin tim" është titulli i videoklipit më të ri të këngëtarit Ermali Mamaqi i cili, për ata që nuk e dinë, është edhe djali i tezes së Sokol Olldashit. Ata që ishin fundjavën e kaluar në "Venue dance club", nuk kanë parë vetëm këngën e re të Ermalit por njëkohesisht janë njohur edhe me siglën e fushatës së kandidatit të mazhorancës.

Mbas këngës, Olldashi mbajti një fjalim për "elektoratin" në "Venue" me parrullën "Ma kthe qytetin tim" drejtuar direkt apo indirekt kryetarit të tanishëm të Tiranës. Për të bërë një kronikë paralele, motoja e tij të kujton atë që tha rreth 4 vjet me parë kryebashkiaku i Torontos, David Miller, i cili pas fitores u shpreh se "Qytetarët e Torontos votuan që të rimerrnin qytetin e tyre".
Do të ma kishte qejfi që Ermal Mamaqi ti kishte dhuruar një sigël unike dhe jo të kopjuar kushëririt të parë. Gjithsesi, Olldashi si duket i kishte marrë masat përderisa kishte ftuar të afërm dhe simpatizantë të PDs, pasi shumë vetë e dinë që nuk ka lindur në Tiranë, por në Durrës dhe thirrja "Ma kthe qytetin tim" dukej abstrakte e thënë nga Olldashi. Kjo më kujton edhe një fragment të këngës "Tirona" nga WSF ku kryebashkiaku i tanishëm Rama shprehet "provinciali thotë, jam prej Ali Demi". Fare mirë këto fjalë do të ishin një sigël madhështore për Bamir Topin, por për një person që qytetin e tij e ka 15 minuta larg, përgjigja do ishte: "Zotëri jeni në qytetin e gabuar"
Genty
Vargjet e këngës nga Ermal Mamaqi:
Ma kthe qytetin tim...
Ti me thua eja dalimDiçka aty do të gjejmëRrugëve të këtij qytetiKërkojmë stolin nën një pemë
S'njohim rrugët, s'gjejmë dot pemëtHutuar si zogjtë në prillDy të marrë që vrasim kohënRrugëve vetëm për një trill
Refreni
Duam stolin dhe dy gërmaDuam pemën me dy zogjNjë gërvishtje me dy zemraKy qytet nuk ma jep dot
Si dallëndyshe je hutuarQë strehën tënde më nuk gjenQerpikët nuk kanë të ndaluarMbi sytë e zbrazur si ky liqen
Mbi sytë e zbrazur si ky liqen….Mbi sytë e zbrazur si ky liqen
Kot më pyet më tejKërkon arsye për gjithēkaEdhe stoli ynë dhe pema,si çdo gjë quhen "Para"
Janë zhdukur s'di se kuPas fasadash portokalliImitojnë vjeshtën e largëtFyejnë vjeshtën që më dhe ti
Qyteti i kthyer në fjetoreNë asnjë ëndërr s'më del tiKëtu të rriturit s'kujtojnë dotFëmijët s'kanë më fëmijëri.
Ç'të bëjmë për atë stol të vjetër?T'ia kthejmë qytetit përsëriS'dua fasadat dhe shiritatQyteti im, me duhesh ti!
Refreni
Duam stolin dhe dy gërmaDuam pemën me dy zogjNjë gërvishtje me dy zemraKy qytet nuk ma jep dot
Si dallëndyshe je hutuarQë strehën tënde më nuk gjenQerpikët nuk kanë të ndaluarMbi sytë e zbrazur si ky liqen
Gërmat e zhdukura në stolGërvishtur në një natë me hënëMë mbajnë të lidhur me qytetinSiç lidhen buzët me një këngë
Eja bashkë të zgjojmë qytetinQe fle poshtë hekurash si në qeliKy qytet s'do të jetë i lirëPa gjetur gërmat unë dhe ti
Ma kthe, ma kthe qytetin timMa kthe, ma kthe qytetin timMa kthe, ma kthe qytetin timMa kthe, ma kthe qytetin timMa kthe, ma kthe qytetin tim
------------------------------
Si ju duket kjo kenge......
Pershendetje

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Shkurt 2007 08:34
sarandaebukur nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sarandaebukur Kliko këtu për të kontaktuar me sarandaebukur (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sarandaebukur Shto sarandaebukur në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sarandaebukur në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amici di Nessuno
Kompetent

Regjistruar: 13/01/2004
Vendbanimi: Afganistan
Mesazhe: 1613

Uje s'kishte Sazani po qumeshti i lopes ishte sade.Shtate gisht zinte ajke.

Mesazh i vjetër 02 Shkurt 2007 08:35
Amici di Nessuno nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amici di Nessuno Vizito faqen personale të Amici di Nessuno't! Kërko mesazhe të tjera nga: Amici di Nessuno Shto Amici di Nessuno në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amici di Nessuno në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sarandaebukur
Veteran ne forum

Juve, harrove kosin dhe lakrat e egra

Pershendetje

Mesazh i vjetër 02 Shkurt 2007 08:42
sarandaebukur nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sarandaebukur Kliko këtu për të kontaktuar me sarandaebukur (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sarandaebukur Shto sarandaebukur në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sarandaebukur në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amici di Nessuno
Kompetent

Perderi sa ishte qumeshti, kuptohet qe kosi prihej me thike.

Mesazh i vjetër 02 Shkurt 2007 08:44
Amici di Nessuno nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amici di Nessuno Vizito faqen personale të Amici di Nessuno't! Kërko mesazhe të tjera nga: Amici di Nessuno Shto Amici di Nessuno në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amici di Nessuno në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Me cfare rasti e keni vizituar Sazanin ju te dy qe paskeni shume njohuri per te?Shume pak vlonjate e kane vizituar ishullin,me perjashtim te mafiozve te skafeve dhe banditeve te Z Caushit.

Mesazh i vjetër 02 Shkurt 2007 16:41
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amici di Nessuno
Kompetent

??????????????????????? Wau sa memorie e shkurter. C'politizou pak Vlora.

Mesazh i vjetër 02 Shkurt 2007 18:30
sarandaebukur
Veteran ne forum

IQVLORA, pershendetje

Ne cdo postim qe ben  mundohesh te me ofendosh, me ke vene shume epitete. E para, emrin e kam Janulla Lepuri, kam lindur ne Shen Vasil (perparim) ne 3 shkurt 1944 ne shkollen e fshatit, se ne shtepin e gjyshit  Pipo Gjoni ishin  gjermante , ku ne bodrum kishte partizanin qe dha shpirt djalin e Jaho Gjlikut.  Nuk me ka pagezuar Janullatosi qe ti me quan Janullata. Kur ishim te vogla ne shkonim me benzinate ne  Vlore dhe Sarande, xhaxhai im detar i vjeter Gaqo Lepuri nje dite nuk e perballoi detin me furtune te madhe dhe per kete aresye qendruam ne Sazan, atje nje familje na prune per te ngrene kos, lakra dhe fasule. Me falni moderator dhe ti djali im fajtori se mbase dola pak nga tema.

I dashur Vlora nje gje po te them qe  ky forum per mua eshte me famouz, eshte ushqimi im i perdidshem, mengez, drek, darke dhe te gjithe  dhe kur ta kete shkruar zoti, mbase ne kompjuter do vdes.Po pse o Vlora Heroike jemi bere te hame njeri tjetrin????Si e shpjegoni juve.

Shendet dhe mos me thuaj plac...

Mirupafshim Saranda

Mesazh i vjetër 02 Shkurt 2007 18:56
AIR-FORCE-ONE
deri ne vdekje politike

Regjistruar: 02/02/2004
Vendbanimi: U.S.WASHINGTON
Mesazhe: 663

C"eshte ky forum komunistash ............................shume i majte ky forum.............

Mesazh i vjetër 02 Shkurt 2007 20:00
AIR-FORCE-ONE nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AIR-FORCE-ONE Kliko këtu për të kontaktuar me AIR-FORCE-ONE (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të AIR-FORCE-ONE't! Kërko mesazhe të tjera nga: AIR-FORCE-ONE Shto AIR-FORCE-ONE në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AIR-FORCE-ONE në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amici di Nessuno
Kompetent

Nga halli, perpiqemi te balancojme "extremin e djathte"

Mesazh i vjetër 02 Shkurt 2007 20:49
arturm
Veteran ne forum

Regjistruar: 07/12/2006
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 1195

Citim:
Po citoj ato që tha Korce-Zemblak

Mesa di une nuk mjafton vetem certifikata per te votuar more djale , prandaj mere shtruar dhe mos shko te votosh per fajtorin se do kapesh me p[resh ne duar dhe do denohesh per vjedhje identiteti dhe te tjera akuza

Faleminderit per keshillen xhaxha, por ju drejtohesha atyre qe e quanin "justifikim" te opozites problemin e certifikatave ne zgjedhje.

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2007 00:11
arturm nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të arturm Kërko mesazhe të tjera nga: arturm Shto arturm në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto arturm në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 02:47 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Media dhe Politika > Politika Shqiptare > Arkivi i Politikes > Kush fiton ne Tirane Rama apo Olldashi?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar