Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > NDAL!!....eshte roke!! Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ujku123
Anetar i ri

Regjistruar: 11/07/2003
Vendbanimi: philadelphia
Mesazhe: 12

Anda humbe
Ne portin e athines ne nje traget hypin disa mundsa per te shkuar ne Krete ,keta ishin nga vende te ndryshme si psh kinezi
gjermani italjani greku
Mbas pak oresh kinezi per tu reklamuar hedh oris ne det dhe
po degjoheshin ca peshperitje one kin ka shum o atie esht lir e ku di un .per tu terhequr vemendjen gjermani derth birren perseri diskutoheshin psh psh epsh Italjani nxjerr makaronat dhe i shperndante neper kembt e posagjereve dhe kta te fundit thoshnin ita lia per makarona e kina per oris e gjermania me te lir birren se ujin etj
Greku u ngrit shiko andej e shiko kendej po spo dinte cfar te bente .Kur ky pa nje Shqiptar qe ish futur ne nje zgeqe qe pa dekumenta i shkreti e kapi dhe e hodhi nga trageti ne det
U cuan te gjith cfar bere mor c far bere
GREKU mos u merzisni mos u merzisni se ketu ne greqi vent dhe pllem SHqiptar eshte.....................................................................

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 15 Shtator 2003 07:08
ujku123 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ujku123 Kliko këtu për të kontaktuar me ujku123 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ujku123't! Kërko mesazhe të tjera nga: ujku123 Shto ujku123 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ujku123 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ujku123
Anetar i ri

Regjistruar: 11/07/2003
Vendbanimi: philadelphia
Mesazhe: 12

Nje ushtar ju qep keq nje fiku te nje gruaje te ve plake
Plaka nga dite ne dit kuptonte qe dikush i trazonte fiqt
njeren prej ditesh ruan plaka dhe shikon qe ushtari ngjitej ne fik dhe fillonte te hante
Plaka ore i pa cip ore bir kurve cfar po ben
Ushtari ik o nene ik
Plaka nen e satame
Ushtari ik se po zbrita do te qi e do te qi forte
Pas pak minutash u ngop ushtari dhe iku po largohej
Plaka oh more qe ishe hajdut e kuptova po te me dilje genjeshtar
sma priti mendja

Mesazh i vjetër 15 Shtator 2003 07:19
ujku123 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ujku123 Kliko këtu për të kontaktuar me ujku123 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ujku123't! Kërko mesazhe të tjera nga: ujku123 Shto ujku123 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ujku123 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sUgA__tIlOnCe
nGaDaLe

Regjistruar: 01/09/2003
Vendbanimi: ~*~nZ~*~
Mesazhe: 1069

Smile

Hahaha...

Ja paska pas qefi plakes, e?

Mesazh i vjetër 15 Shtator 2003 07:39
sUgA__tIlOnCe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sUgA__tIlOnCe Kliko këtu për të kontaktuar me sUgA__tIlOnCe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sUgA__tIlOnCe Shto sUgA__tIlOnCe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sUgA__tIlOnCe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
vLoRaBeaCH_nYc
e BuzEqesHuR

Regjistruar: 03/09/2003
Vendbanimi: nYc
Mesazhe: 24

i paska vajt menja keq dhe asaj te gjores

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2003 00:19
vLoRaBeaCH_nYc nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të vLoRaBeaCH_nYc Kliko këtu për të kontaktuar me vLoRaBeaCH_nYc (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: vLoRaBeaCH_nYc Shto vLoRaBeaCH_nYc në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto vLoRaBeaCH_nYc në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
anda
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/07/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 81

ishin 3 shoke dhe skishin asnje lek ne xhep dhe shkuan ne lokalin me te shtrenjte dhe luksoz. ulen secili vec e vec ne nga nje tavoline secili. porosisin nga gjerat me te mira dhe kur vjen puna me paguar shkon kamarieri tek tavolina e pare e i thote njerit prej tyre: leket zoteri
leket i pagova njehere-i tha ky
ku mo i pagove - i tha kamarieri
po mo i pagova ja shko pyet ate djalin aty (i tregon njerin nga shoket e tij)
shko kamarieri tek tavolina e atij tjetrit e i thote:
a i ka paguar leket ai djali aty?
ku di gje une i thote ai a i kam paguar vete di gje une kush i ka paguar tjeter
po ti ku i pagove - i tha kamarieri, as ti si ke paguar
kush nuk i ka paguar mo shko pyet ate djalin atje i thote(i tregon ate shokun tjeter)
me fal zoteri -i thote kamarieri atij djalit, ato dy cunat skane paguar e me thone qe tju pyes juve nese i kane paguar apo jo .
ku di gje une o vlla me kthe ate kusur ti mua se jam vone ate bej - i tha djali i trete.(hahahaha donte dhe kusur ai)

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2003 18:45
anda nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të anda Kliko këtu për të kontaktuar me anda (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: anda Shto anda në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto anda në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sUgA__tIlOnCe
nGaDaLe

Smile

hahahaha..........sa e forte o anda per zotin. Te pershendes, grupo!!!

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2003 18:48
sUgA__tIlOnCe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sUgA__tIlOnCe Kliko këtu për të kontaktuar me sUgA__tIlOnCe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sUgA__tIlOnCe Shto sUgA__tIlOnCe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sUgA__tIlOnCe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jam_ai_qe_jam
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 23/07/2003
Vendbanimi: Ne mes te botes...
Mesazhe: 230

po e shkruaj edhe une nje...

nje plakushe kishte dal te shetiste ne qytet dhe sheh ca te rinje qe prisnin ne radhe para nje shtepije.
afrohet ngadal pran radhes,edhe e pyet nje djalin aty se per cfare po prisnin ne radhe,ai djali i thote se do shperndanin bonbona...edhe plaka pa nje pa dy ,radhitet tek radha ...
mire ne o none qe presim ketu ja pret nje djali,po ti cfare kerkon ti e sheh si je m'plakur,
paj tashti une nuk kam më dhemb ta kafshoj ,por per ta mbajt ne goje e mbaj dhe mire bile i thote plaka (plaka e kishte fjalen per bonbonin)!!!

ata djemte po prisnin radhen ke shpija (bordello)!!

per brunken e shkrova!

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2003 21:22
jam_ai_qe_jam nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jam_ai_qe_jam Kliko këtu për të kontaktuar me jam_ai_qe_jam (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jam_ai_qe_jam Shto jam_ai_qe_jam në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jam_ai_qe_jam në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sUgA__tIlOnCe
nGaDaLe

jam_ai_qe_jam

HAHAHA. Faleminderit, qe mendon per mua lol!!!

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2003 21:42
qershor13
Vagabonding

Regjistruar: 05/02/2003
Vendbanimi: Rio
Mesazhe: 2547

Baristi

Marku, nje i abonuar ne nje klub, pas shume mungesash, fillon ta frekuentoje perseri ate. ne hyrje, baristi duke i treguar nje foto e pyet:
-Kush eshte ky? Marku, hap syte dhe i thote qe nuk e dinte kush ishte.
Baristi me nje ton te larte i pergjigjet:
-Injorant, eshte Lenini, babai i revolucionit. Ti vjen SHUME RRALLE ne klub.
Edhe naten tjeter, po e njejta histori. Baristi tregon nje foto, Marku nuk e njeh dhe baristi i revoltuar i thote:
- Ky eshte Stalini, injorant. Shifet qe vjen shume rralle ne klub.
Naten e trete i njiti avaz. Marku nervozohet tmerresisht. Naten tjeter, baristi sapo behet gati, has ne shpejtesine qe karakterizonte Markun, shpejtesi, qe tashme ishte bere pjese e pandara e karakterit te tij, i cile i tregon nje foto duke e pyetur:
-Po ky kush eshte?
Baristi sgurdullon syte, dhe i pergjigjet me nje \"Nuk e njof\".
marku me nje buzeqeshje qe i kishte arritur deri tek veshet thote:
-Ky eshte Pjerini, dhe nate per nate fle me gruan tate. TI VJEN SHUME SHPESH NE KLUB

Lo scopo della nostra vita è di servire la Forza che ci ha creati,e dalla cui misericordia o approvazione dipende il nostro stesso respiro,servendo con lealtÃ_ le Sue creature.Questo significa amore,che dovrebbe sostituire l'odio che si vede ovunque.

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2003 22:12
qershor13 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qershor13 Kliko këtu për të kontaktuar me qershor13 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qershor13 Shto qershor13 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qershor13 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qershor13
Vagabonding

Regjistruar: 05/02/2003
Vendbanimi: Rio
Mesazhe: 2547

Magjistari dhe papagalli

Nje magjistar punonte ne nje anije, dhe duke qene se klientela nderrohej cdo jave, perdorte gjithmone te njejtat truqe.
por me kalimin e kohes lind nje problem i vogel. Papagalli i kapitenit, shihte cdo gje, dhe sa fillonte shfaqja tregonte truqet. Magjistari, ishte teper i merzitur, por ne fund te fundit s\'bente dot gje, se ishte papagalli i kapitenit.
Nje dite me det te trazuar, anija mbytet, dhe magjistari gjindet mbi nje cope derrase, qe per ironine e fatit, afer kishte dhe papagallin. Nderronin vetem shikime me inat, pa thene asnje fjale. kalon dita e pare, kalon dita e dyte, dhe asgje s\'po thuhej, nderkohe qe vazhdohej te notohej drejt asgjese. Diten e trete papagalli flet.
-Dakort, dorezohem, po ku ne te sateme e ke fut anijen?

Lo scopo della nostra vita è di servire la Forza che ci ha creati,e dalla cui misericordia o approvazione dipende il nostro stesso respiro,servendo con lealtÃ_ le Sue creature.Questo significa amore,che dovrebbe sostituire l'odio che si vede ovunque.

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2003 22:14
qershor13 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qershor13 Kliko këtu për të kontaktuar me qershor13 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qershor13 Shto qershor13 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qershor13 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 10:31 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > NDAL!!....eshte roke!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar