Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Jam ne dileme
Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

te me falni se po pertoj te rilexoj shkrimet ktu...

flitet per ate tipin (i martuar) qe i gjeti foto ne celulare dashnores (beqare)...!

apo ka te reja...?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Maj 2009 01:19
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Po, por problemi qendron se ai tjetri ne foto eshte dhe ai i martuar dhe ka pothuajse te njejtat karakteristika. Imagjino nje femer beqare mes dy tipave gati te njejte ne status. Njeri te dashur 10 vjet dhe tjetrin koleg pune.
Kjo eshte dilema.

Mesazh i vjetër 02 Maj 2009 01:33
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

intrigante goca...

e be,

po ky tani temen per çfar e ka hap...! kerkon mendim se si t veproj...!

apo ç far...?

Mesazh i vjetër 02 Maj 2009 01:38
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Imagjino nje femer beqare mes dy tipave gati te njejte ne status. Njeri te dashur 10 vjet dhe tjetrin koleg pune.
Kjo eshte dilema.

Mahhh ......... kete nuk e dime apo jo?????????? .......... megjithese mos u merrni me mua ...... sepse edhe pse jam me shkolle (sic tha Agata) nga filozofia nuk marr vesh me shume sec merr Oliinter nga futbolli ..............

Mesazh i vjetër 02 Maj 2009 01:58
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

po arrite te me tradhetosh do te te ....

heq qafe???????? Naaahhhhh ...... jeta eshte shume e shkurter per ta konsumuar burgjeve ....... ka rruge te tjera me te thjeshta ....... secili ne pune te vete ......... .

Mesazh i vjetër 02 Maj 2009 02:01
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Mahhh ......... kete nuk e dime apo jo?????????? .......... megjithese mos u merrni me mua ...... sepse edhe pse jam me shkolle (sic tha Agata) nga filozofia nuk marr vesh me shume sec merr Oliinter nga futbolli ..............

Po ta dinim nuk quhet dileme apo jo?
E ka thene Einstein-i. Sa per futbollin, njoh ca ultras juventine qe hyjne ne stadium per te pare ndeshjen dhe kur dalin nga stadiumi pyesin - sa mbaroi ndeshja.

Mesazh i vjetër 02 Maj 2009 02:07
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Re: Per agata

Citim:
Po citoj ato që tha Briganti
Ore shkurt fare shkurt! Qe ne fund edhe une te llogarit sondazhin! Fotografia tregon se: E dashura ime: 1. Me ka tradhetu me kete tipin? 2. Eshte ne tratativa per ta bere me te? 3. Kane simpati reciproke me tencence perspektive shtratin? 4. Ka qene nje koicidence rethanash? 5. Apo une kam dale menc dhe me duket prifiti gomar?
Ja, kaq eshte e tere filozofia, c'i bini kot nga kina dhe haperdaheni si arrat kur i gju kaqoli! He pra VAJZA, si e mendoni ju kete pune? Se kjo eshte vetem ceshtje ku vetem nje femer mund te jape mendim!

Ok troc-troc une si femer e martuar qe jam, mendoj se ajo po ta dredh. Asaj i pelqejne aventurat, ashtu si me ty. I pelqen liria qe gezon dhe e shfrytezon ne max cdo rast qe i vjen. Po te donte ajo  do ta kishte prere shkurt mua apo gruan. Nuk do te mbante 10 vjet. Te mban si rezerve gjersa te gjej njeriun e saj te jetes.

Mesazh i vjetër 02 Maj 2009 03:42
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha notorious

po ky tani temen per çfar e ka hap...!

apo ç far...?

taman pyetje te bukur ke bere notorious...
ky temen e ka hap qe ti tregoje gocave te forumit hallin e nje donzhuani qe eshte ne imagjinaten e tij, dhe me ket rast shyqyr qe ka gjet nje cop P... qe ka pas shancin ta mashtroje dhe ta mbajn komplet nen kontrollin e tij me perrallat and lame bullshit qe nje numer i madhe e femrave shqiptare (qe mos t'them te gjitha) jane budallica ne kshtu rastesh...
tani nje budallaqe ktij i ka mbushur mendjen se ky eshte dicka special sikur nje dhurat per femrat, prandaj kembngul se vetem femrat e kuptojn donzhuanin tone, prandaj insiston qe vetem ata t'i pergjigjen, se eshte shume shume i thelle ky.

dilema eshte shume e thjeshte! kur ajo goca do ta leje kyt donzhuanin tone ktij do i duhet te masturbate si gjithe burrat e vertet/gjithe bota dhe do ia fusi gjume pastaj
por ky tani e ka bere aq dramatike sa don qe neve t'i bejm nje ceremoni vajtimi karrieres se tij te re
masturbim te mbar donzhuan, and good luck se na ke kenaqur...

Mesazh i vjetër 02 Maj 2009 04:48
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Briganti
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 28/04/2009
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 88

Hahahaaaa

Nga te gjithe, Kurti i ka rene pikes! Bravo Kurt! Ceshtja eshte vetem se je pak femeror, ne menyren pasjonate si e permend masturbimin. Nuk e fsheh, eshte valvol shkarkimi per te gjallet, po kursesi e vetmja ne kohet qe rrojme. Kurt, shume mllef mor burre i dheut, s'eshte cudi edhe grua e dheut ë, se ashtu me ngja me thone te drejten )) Nuk mjafton halli qe me ka zene, po duhet me prit edhe gjyle si te Kurtit nashithi! U kerkoj mendim vajzave jo per Doanzhuanllek Kurto, po nga qe eshte veprim, arsyetim, dhe si te thuash manover femrore, ajo qe ka bere e dashura ime. Po ok, edhe mendimi yt ishte goxha femeror)) ndaj edhe shume i mirepritur nga une, gjithashtu!

Mesazh i vjetër 02 Maj 2009 05:13
Briganti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Briganti Kliko këtu për të kontaktuar me Briganti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Briganti Shto Briganti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Briganti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Re: Hahahaaaa

Citim:
Po citoj ato që tha Briganti
Nga te gjithe, Kurti i ka rene pikes! Bravo Kurt! Ceshtja eshte vetem se je pak femeror, ne menyren pasjonate si e permend masturbimin.
hehehe, ok! jerk off then, do what you got to do! vetem mos merr ndonje ide te gabuar se une jam mashkull, ok donzhuan?! shyqyr zotit qe spo bie shi andej pse s'thua ti se na behsesh edhe si shume poetik...

nejse si do qe te dukem ty eshte irrelevant dhe nuk me plas shume... ti e ndjen te nevojshme te na tregosh se je mashkull duke fluturuar sa ne krahet e dashnores dhe te gruas, o donzhuan...se une skam problem, edhe vetem ndjehem mashkull...

e pranoj se kam folur me shume se duhet ne nje teme qesharake si kjo, dhe ma beso se nuk e kam tipin te sulmoj ken...

por ti e meriton, se nje burre qe eshte burre edhe mund t'i ndodhi rasti ne jete dhe e tradheton gruan per nje nate, por kthehet ne shpi tek femijet dhe familja e tij... por ti ke 10 vjet qe shpirterisht me zemer ke tradhtuar gruan dhe femijet e tu, gjakun tend, dhe per 10 vjet te merr gjumi pa asnje problem, i vetmi shqetesim qe ke eshte dilema/frika se dashnorja jote po *ihet me diken tjeter...
me vjen keq per femijet e tu, me vjen keq per gruan tende, dhe sinqerisht shpresoj qe femijet e tu nuk do kene tiparet/genes karakterin tend te nje dinaku gjakftoht te djadhzuar qe e merr gjumi i nates pa problem, if you can get way wtih anything...
personalisht nuk duroj dot nje sekond kto lloj soap-opera drama sekretesh qe jeton ti, lene ma 10 vjet!!!nese je burr taman me sadopak ndergjegjje dhe do kishe rene ne dashuri t'vertet me dashnoren, do e kishe gjetur vullnetin tash 10 vjet t'i tregosh gruas tende te verteten...
ti je njeri i vogel fake wannabe modern langarec that leads a life of women like secrets...

para disa kohesh kur u shava me nje anatar ktu qe duket shume tip hedhur me humor etj etj. momentalisht u nevrikosa dhe i shava gruan e tij, ne privat me dergoi nje mesazh qe s'i ktheva pergjigje por me ka lene mbrese dhe e rrespektoj shume...
ne mesazh me tha kto fjale: te lutem mos me shaj gruan dhe femijet e mij, i kam te shenjte. personalisht me thuaj c'te duash...

po cfar rrespekti te kem une per ty o brigand dhe nje cop dashnore tenden...!!!

Mesazh i vjetër 02 Maj 2009 17:08
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:28 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Jam ne dileme

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar