Ana
Whatnot

Regjistruar: 18/02/2003
Vendbanimi: Ja ketu
Mesazhe: 405
|
Per Xenin
Te tere ketu ne forum jane ne mbeshtetje te populit iraken, ke pare gjekundi ndonje qe te thote ne duam gjak iraken, sic thone amerikanet moshatare me ne?
Juve Amerika ju beri nje nder te madh ore vella, dhe e kuptoj qendrimin tuaj, po ju harroni qe ate nder ua beri Klintoni, jo Bushi, sa te shkurter e paskeni kujtesen politike!!!
PO ju kosovaret nuk e di pse e keni ne gjak luften, me vjen keq qe dhe brezi i ri paska keto mendime, jemi ne mijevjecarin e trete dhe gjykojme ende si ne vitet para Krishtit. Tani duhet futur fjala ne pune per te zgjidhur konfliktet. Sado qe Shqiperia ka jetuar ne diktature, une kurre nuk do doja te vinin dhe te na clironin amerikanet me bombardime nga lart, sepse armet sjellin te vdekur o Xeno, apo nuk te bejne pershtypje te vdekurit dhe semundjet e luftes ty?? Apo varferia qe sjell lufta??? Ju kosovaret keni patur tere jeten te aferm ne emigracion qe ju kane mbeshtetur financiarisht dhe kur serbi ju ka shkaterruar prodhimet, shtepite e ju ka vrare krahun e punes ne familje, kurse shqiptaret do vdisnin per buken e gojes po te krijohej kjo situate qe u krijuar ne Iran, ketu e 13 vjet me pare.
A ke njohur personalisht ndonje iraken ti? Une njoh plot. E te jap ndonje numer telefoni po deshe, te besh ndonje interviste te tyre per ndonje gazete ne kosove, ta shikoni se " sa shume e duan luften clirimtare te Bushit " irakenet tuaj te dashur.
Une dhe ata qe kane te njejtin mendim me mua, nuk jemi as per diktatura e as per hegjemonira ne bote, por jemi kunder luftes si zgjidhje konflikti.
Dil e na lesho ndonje kumbull tani, qe jam pro Sadamit edhe une, qe jam fondamentaliste islamike, qe jam " ENDE KA QE EDHE SOT E PERKRAHIN SISTEMIN KOMUNIST " duke cituar fjalet e tua, e te tjera kumbulla qe te vijne ne mend kur nuk ke cfare thua.