Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > cigarja.... Vlerësimi i Temës: 4 votime, mesatarja 4.50.
Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

Regjistruar: 17/05/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 908

Citim:
Po citoj ato që tha arsona
o durrsake topolake pershendetje sis, mire e ke cdo njeri ka te drejten e zgjedhjes per te pire apo per ta len cigaren, cigaria nuk pihet vetem ne itali po dhe ne vende te tjera qe nuk ia dine rrezikun, e nisin si cuba ne moshe te vogel pastaj kur rriten e duan ta lene se i kuptojne demet eshte vone se se len dot.

s'ia dine thua ne Kube?? sbesoj se kur pine cigare, mendojne se po hane ndonje kothere buke,e dine qe po thithin tym , pra mendoj ne mos ne nje menyre apo tjeter e dine.vetem them se gjerat sduhet te behen me force , eshte mire te dihen te gjtha pasojat, te behet nje propagande e mencur kundra cigares, kudo neper bote, por dihet qe kjo sdo jete e mundur ( ka shume gjera mbrapa....)
ciao arsona te pershendes edhe une

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Janar 2005 21:25
durrsake_topolake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsake_topolake Kliko këtu për të kontaktuar me durrsake_topolake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsake_topolake Shto durrsake_topolake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsake_topolake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dieFaustNeu
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 26/11/2004
Vendbanimi: atje
Mesazhe: 786

pse mer ti osht e mundur te lihet cigarja???

joooooooooooo kush ka thon i gjo te tille??

pse e mashtroni popullin e varfer...

Mesazh i vjetër 23 Janar 2005 21:38
dieFaustNeu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dieFaustNeu Kliko këtu për të kontaktuar me dieFaustNeu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dieFaustNeu Shto dieFaustNeu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dieFaustNeu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

kush te tha qe qe s'eshte e mundur . me pak vullnet arrihet cdo gje.

Mesazh i vjetër 23 Janar 2005 21:41
durrsake_topolake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsake_topolake Kliko këtu për të kontaktuar me durrsake_topolake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsake_topolake Shto durrsake_topolake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsake_topolake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
melina@pra
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 09/03/2004
Vendbanimi: Gjilan
Mesazhe: 41

nuk me inteson shkurton apo jo jeten. Un nuk e pi dhe as qe me intereson,tani kam 19 vjet dhe asnjer as ne mend nuk me ka shkuar ne cigare . E urrej me shpirt

Mesazh i vjetër 05 Mars 2005 01:53
melina@pra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të melina@pra Kliko këtu për të kontaktuar me melina@pra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: melina@pra Shto melina@pra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto melina@pra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsake_topolake
virtualmente virtuale

te lumte

Mesazh i vjetër 05 Mars 2005 21:48
I_don,t_wana_know
normale_student_hajdut

Regjistruar: 12/08/2004
Vendbanimi: planeti toke
Mesazhe: 83

Citim:
Po citoj ato që tha melina@pra
nuk me inteson shkurton apo jo jeten. Un nuk e pi dhe as qe me intereson,tani kam 19 vjet dhe asnjer as ne mend nuk me ka shkuar ne cigare . E urrej me shpirt

ahahaha edhe une 19 vjet kam por kam nja kater qe pi cigaree dmth me takon me qene me i ri se ti te zvogelon jete gjatesine shaka kot po ec mooo sdija cfare te brockullisja ej e din qe ben mire qe se ke pire dhe sa per urryerjen me shpirt ke urren cigaren apo ato qe e pine bye ejj e kom rralllu i cike po pij vetem dy paketa ne diteee ahahahah jam krize ..........

Mesazh i vjetër 18 Mars 2005 15:49
I_don,t_wana_know nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të I_don,t_wana_know Kliko këtu për të kontaktuar me I_don,t_wana_know (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: I_don,t_wana_know Shto I_don,t_wana_know në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto I_don,t_wana_know në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ishulli-i-Dardanisë
Anetar i ri

Regjistruar: 06/01/2005
Vendbanimi: Gjenevë, Zvicër
Mesazhe: 3

Exclamation

NJE CIGARE , NJE MINUTË MË PAK JETE

A e dini se, një cigare ndikon negativisht ne organizmin e njeriut. Nuk shkakton nje dëm apo dy por po aq dëme sa permban substanca ne vete filterin e saj. Pra me mijëra...

Aspekt tjetër eshte edhe eleganca.. sidomos te femrat cigarja thyen bukurinë e femrës, ndotë zgjuarsinë, tymos ëmbëlsinë etj etj..

Duhani është shkaktari numër 2 pas alkoholit që na dëmton ne mënyre te pandalshme sot. Ne shoqëritë e pazhvilluara si ajo mesatare shqiptare pikërisht kjo ndodh. Rinia eshte shënjestra e cigares. Këtë e kanë kuptuar edhe prodhuesit e ndryshëm famëkeq. Por mos ti harrojme edhe pleqtë dhe baballarët...

Cigarja mbetet sot, ende si zgjidhje, dëfrim, drogë por nuk e dimë se çdo ditë humbin shansa per te jetuar...

PRA SE PAKU SHOK FORUMTAR TE FILLOJME FUSHATEN PREJ KETU E TA çOJME NE NIVEL KOMBËTAR .... STOP CIGARES STOP DUHANIT DUAM JETË

Mesazh i vjetër 22 Mars 2005 19:00
Ishulli-i-Dardanisë nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ishulli-i-Dardanisë Kliko këtu për të kontaktuar me Ishulli-i-Dardanisë (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Ishulli-i-Dardanisë Shto Ishulli-i-Dardanisë në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ishulli-i-Dardanisë në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Colpo_di_Fulmine
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 16/04/2003
Vendbanimi: Canada
Mesazhe: 68

Eshte e verete qe cingarja te shkurton jeten te plake e te vjen era e keqe e te gjitha te zezat .
ll love my self sepse une te pakten nuk kam rene pre e ketyre gjerave edhe sikur te jem shume e merzitur cdo te me sillte te dehem ose te pij duhan asgje dikush thote te qeteson ta ben mendjen e qarte , ne fakte ti je duke shkaterruar vedin , Nejse se gjithkush per mendimin tim sidomos vajzat ne Shqiperi e pijne per tangarllek e i duket vedi Seksi me lol por per mendimin tim ato jane do te merdhituna , skan leke me hanger e ketej dojne me u hap b..... tuj mpi cingare .
Ciao.

Mesazh i vjetër 11 Prill 2005 17:05
Colpo_di_Fulmine nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Colpo_di_Fulmine Kliko këtu për të kontaktuar me Colpo_di_Fulmine (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Colpo_di_Fulmine Shto Colpo_di_Fulmine në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Colpo_di_Fulmine në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
geranium
ku te gjej pune

Regjistruar: 12/01/2005
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 195

per te zgjatur jeten? ,? ! !

( Qeshni pak)
nje burre shkon tek doktorri
-Doktor ,te lutem kam ardhur te keshillohem me ju ,se c'duhet te bej per te jetuar sa me gjate
-per te jetuar sa me gjate, pacient,i dashur , duhet ne rradhe te pare te mos pish cigare-
-jo, doktor, se kam vene ne goje kurre ne jeten time.
-(2)- nuk duhet te pish alkool.
Pacienti:-e urrej tmerresisht alkoolin .
(3)-nuk duhet te hash mish , se te gjithe mishrat kane provokuar semundje te ndryshme.
-po une nuk e ha fare mishin , o doktorr.
-nuk duhet te besh dashuri me cdo lloj femre se merr siden.-
Pacienti:-po une jam beqar dhe as qe kam prekur femer me dore ne jeten time.
Doktorri:I dashur pacient , po ti paske vdekur me kohe ,ckerkon me per te zgjatur jeten.

Mesazh i vjetër 16 Prill 2005 19:08
geranium nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të geranium Kliko këtu për të kontaktuar me geranium (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: geranium Shto geranium në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto geranium në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Billi
............

Regjistruar: 12/03/2005
Vendbanimi: Ne Lulishte
Mesazhe: 187

Gjyshi mamase sime ka vdekur 91 vjec dhe duhanin e ka pire qysh ne moshen 17 vjecare kjo si shpjegohet? une ka 8 vjet qe e pi rregullisht e di qe te ben dem ma ka thene doktori se me shqeteson ne gjoks ketu e dy vitet e fundit por une nuk e bej dot pa cigare,jo se nuk mund ta le, po nuk dua ta le, se imagjinoj dot te pi nje gote apo kafe dhe te mos ndez nje cigare,se pastaj i bie te jemi si ajo barcaleta qe tregoi GERANIUM, Kush e di vdekjen dhe une nuk i trembem se nje dite do te vdesim te gjithe,do te thoni ju pse te vdesim para kohe, kush e di daten e vdekjes? dhe smund te thuash kurre para kohe. Per mendimin tim STOP DUHANIT se te ben dem por kush ta kete qef ta pi se jane llafe ato qe thone nje cigare= 1 min jete pssssss nejse suxese kush mer inisiativen per ta lene duhanin.
STOP SMOKING
STOP SMOKING

Mesazh i vjetër 16 Prill 2005 19:32
Billi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Billi Kliko këtu për të kontaktuar me Billi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Billi't! Kërko mesazhe të tjera nga: Billi Shto Billi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Billi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 07:12 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > cigarja....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar