amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949
|
Re: Re: Re: Re: o ksenia.....
Citim: Po citoj ato që tha Colpo_di_Fulmine
Hi Ksenia mua nuk me vjen turp nga varferia ose te ulem gju me gju me njerzit por thjeshte ne po japim mendimin ketu une nuk mund te shprazi timen per hater tend Ok.
Por une thjeshte jap mendimin tim qe Rinia e sotme ne Shqiperi nuk eshte normale pastaj cke une i kam pare me syte e mij qe vajzat ne Tirane shkojne me burra te martuar e keq e me keq ateher si te duket kjo pastaj sjam une e vetmja qe i kam pare por shume vet thojne per kete gje .
E kjo vjen jo nga varferia por nga karakteri i tyre sepse ne varferi kemi qene te gjithe mos ne te pakten prindrit , une nuk harroj kush jam ose nga vij por thjeshte po te diftoj se si eshte rinia ose cbejne meshkujt e martuar e pike etj etj. Ciao.
Colpo ti goce qeke krejt jasht ktij globi tokësor. Ti ma ha menja se ke ardh nga planeti "UFO". Do të flasësh ti një vajzë kosove për vajzat e tiranës dhe për ndershmërin e tyre?? Këtu ku jam njof shumë vajza kosove sidomos dhe nga ato që jan në moshën 35 vjece dhe që quhen gra edhe jo valza, shkojn me burra te martuar. Do te flasesh ti per moralitetin apo mentalitetin dhe zgjuarsinë që kan gocat tironce edhe gjith gocat e shqipërisë biles. Këto brrockulla që thua mos i ke lexuar në ndonjë antishqiptar trakt ?? Se kështu keni luftu ju kosovart deri tani......pacim edhe thirri petllës se të garantoj unë qike se ka shpresa edhe për shpëtimin tënd..............
Përparimi, ecuria dhe e futura me hapa rritmike te rinis shqiptare te kapi standartet boterore tani qeka mizeri???