Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > C'mendim keni mbi abortin??
Gjithsej 14 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

shof shum femra qe vijn ke farmacia e lagjes ne 2 te notes pa burra thjeshte per nje aspirine e per suposta natyrale si ja ven emrin ti ksaj shejtone...?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Maj 2009 00:41
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SmoKer
heavy ...

Regjistruar: 11/02/2005
Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w
Mesazhe: 2511

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Jam pro abortit sepse perpara se te strafol budallalleqe e te bej moral te tjereve duhet te kuptoj ato qe shkojne ne kete shkalle sa te heqin nje femi ....eshte e lehte nga tastiera e nje pc te japesh mend te gjykosh por shume e veshtire te mendosh se cfare kalojne keto femra (te martuara dhe jo) nuk besoj se aborti eshte nje gje e lehte dhe ajo qe e ka provuar e di dhe rreziqet qe sjell kjo gje ......ka shume lloj abortesh per shume arsye por sdo quaja kurre krim nje abort ndoshta krim eshte ajo nene qe e ben ne pastaj e len ke kazani i plehrave o e vret ky eshte krim

ps.debora e di se cfare ndien e kam evituar shpesh kete teme eshte nje ndienje faji qe ste iken kurre e te mundon shume ...

Nuk dua te te paragjykoj dhe ndoshta dhe ke te drejte sepse njerezit bejne gabime , por jemi ne vitin e 2009 dhe ka plot menyra per tu mbrojtur nga shtatezanite e pa deshirueshme.

Un per vete nese do i ndosh te dashures time ose edhe ne qofte se do ishte nje person qe nuk kam asnej interes kundrejt saj do jem un i pari qe do i them JO abortit ...keshtu mendoj.

Mesazh i vjetër 21 Maj 2009 00:43
SmoKer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SmoKer Kliko këtu për të kontaktuar me SmoKer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SmoKer Shto SmoKer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SmoKer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Kundra abortit me perjashtim kur behet per arsye shendetsore.

Mesazh i vjetër 21 Maj 2009 00:44
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re aborti.jpg
Ky file është shkarkuar 21 herë.

sdu me u kap me llafe koti sdu me thene esht mire a keq por qe vete nuk do e beja dot gjalle ne bote dhe sikur te me duhej ta rrisja vete pa asnje perkrahje

shifni pak ket foton c faj ka ajo krijese.... ja kjo eshte aborti Noto ku ka si femijet eshte gjeja me e mrekullueshme qe ka bere zoti

Mesazh i vjetër 21 Maj 2009 00:46
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SmoKer
heavy ...

Regjistruar: 11/02/2005
Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w
Mesazhe: 2511

Pyetja do ishte njesoj, A vrisni dot ?!!!

Shenjtane , mire bere qe e solle pete foto

Mesazh i vjetër 21 Maj 2009 00:48
SmoKer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SmoKer Kliko këtu për të kontaktuar me SmoKer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SmoKer Shto SmoKer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SmoKer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

une jam pro abortit vetem ne rastet kur vihet ne rrezik jeta e nenes ose kur jane femije gjenetikisht anormale por ne raste te tjera jo eshte krim ... une sdo e nisja jeten time asnjehere me 1 krim

Mesazh i vjetër 21 Maj 2009 00:50
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

gati, gati mu mbushen syt me lot... nga komentet e kte foto te shejtones, ika se me preket

Mesazh i vjetër 21 Maj 2009 00:51
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`

Nuk dua te te paragjykoj dhe ndoshta dhe ke te drejte sepse njerezit bejne gabime , por jemi ne vitin e 2009 dhe ka plot menyra per tu mbrojtur nga shtatezanite e pa deshirueshme.

Un per vete nese do i ndosh te dashures time ose edhe ne qofte se do ishte nje person qe nuk kam asnej interes kundrejt saj do jem un i pari qe do i them JO abortit ...keshtu mendoj.

Mesazh i vjetër 21 Maj 2009 00:53
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`

as une sdua te paragjykoj sepse me duket cudi qe ne vitin 2009 e faji ti ngeli vetem femres per nje veprim kaq makaber qe do beje.
Me fal por kush e ka fajin nese kjo femer ngel shtatezane me sa i une ajo pune bahet ne 2 persona por cuditerisht kur ti nxjerr nga goja ate fjale qe JAM SHTATEZANE ky iken nga syte kembet(jo te gjithe) dhe ti ngelesh vetem me nje barre kaq te madhe sa sdi cte besh ta mbash keq ..opinioni me fal si quhen femijet shqiptare qe skane nje babe "KOPIL"....halli qe je vetem ska shtet qe te ndihmoje ,adoleshnte o jo ..nje femi nuk eshte nje loder qe loz u merzite pastaj e hedh.... nje femije kur del ne drite ka nevoje ka nevoje per cdo gje dhe si mendon se vetem ja del dot duhet t ejesh femer shume e forte te besh nje gje te tille por shumic anuk jane duhet ti denojme se nuk jane ???.....nuk po flasim per shtet ku jetojme se ketu shkon ne komune ke asistence sociale e te pergjigjet shteti po ne shqiperi ku do shkosh ,kush do te ndihmoje ????? ka shume menyra per tu mbrojtur te jap te drejte por "la mamma dei injoranti e sempre incinta"nuk eshte vetem per arye shendetsore hyn dhe violenza e femrave .

Mesazh i vjetër 21 Maj 2009 00:57
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bootylicious
Llokume

Regjistruar: 21/09/2008
Vendbanimi: Ul kom kryq ne zemer te njonit
Mesazhe: 44

Une jam kunder..kurre sdo kisha force te bej dicka te tille

Mesazh i vjetër 21 Maj 2009 01:10
Bootylicious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bootylicious Kliko këtu për të kontaktuar me Bootylicious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bootylicious Shto Bootylicious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bootylicious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 05:27 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 14 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > C'mendim keni mbi abortin??

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar