SmoKer
heavy ...

Regjistruar: 11/02/2005
Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w
Mesazhe: 2511
|
Citim: Po citoj ato që tha BIONDIA
Jam pro abortit sepse perpara se te strafol budallalleqe e te bej moral te tjereve duhet te kuptoj ato qe shkojne ne kete shkalle sa te heqin nje femi ....eshte e lehte nga tastiera e nje pc te japesh mend te gjykosh por shume e veshtire te mendosh se cfare kalojne keto femra (te martuara dhe jo) nuk besoj se aborti eshte nje gje e lehte dhe ajo qe e ka provuar e di dhe rreziqet qe sjell kjo gje ......ka shume lloj abortesh per shume arsye por sdo quaja kurre krim nje abort ndoshta krim eshte ajo nene qe e ben ne pastaj e len ke kazani i plehrave o e vret ky eshte krim
ps.debora e di se cfare ndien e kam evituar shpesh kete teme eshte nje ndienje faji qe ste iken kurre e te mundon shume ...
Nuk dua te te paragjykoj dhe ndoshta dhe ke te drejte sepse njerezit bejne gabime , por jemi ne vitin e 2009 dhe ka plot menyra per tu mbrojtur nga shtatezanite e pa deshirueshme.
Un per vete nese do i ndosh te dashures time ose edhe ne qofte se do ishte nje person qe nuk kam asnej interes kundrejt saj do jem un i pari qe do i them JO abortit ...keshtu mendoj.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|