Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!?? Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 3.33.
Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

Question

Ku perfundoi mesazhi im??????Degjon njeri ketu apo jo????!!!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 05 Nëntor 2005 08:51
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

E shujtën helga....
kta po veprojn sipas qejfit kto dy ditët e fundit.....
të ftoj te ankesat për moderatorët që ti lexoj dhe faja kto budallalliqe që po luhen ktu.....mgjthse se besoj se faja do luaj ndonjë gjë për ktë muabet......

nëse mesazhin e ke rruajtur shkruje tek ankesat......

Mesazh i vjetër 05 Nëntor 2005 08:53
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202

Amoxil dhe sykaltra, une nuk kam ndermend tu kthej pergjigjen e atyre qe ju shkruani por po ju them vetem dicka, mos beni krahasime dhe epitete ne emrin tim, per aq kohe sa une nuk e bej kete gje me ju.
Sa per mesazhet e hequra keto ditet e fundit, i kam hequr une ashtu si do heq dhe keto mesazhet e fundit qe keni shkruar ju,une, erzeni apo kushdo tjeter. Keto mesazhe qe une kam hequr nuk kane lidhje me temen dhe nuk i sherbejne temes, kjo ishte dhe arsyja e heqjes. Ketu nuk ka vend per chat. Nese doni chat hapim nje tem ku mund te diskutojme dhe bisedojme per qef, por jo ne kete tem
Nuk e di nese ju sqarova drejte per mesazhet e hequra, por nese kini ndonje gje me konkrete mund te me shkruani ne privat, ose te verejtje per moderatoret, kjo per qellimin e mire qe kjo tem mos te prishet me shume se cesht prishur.
Per sa i perket "banit", per te cilin ti po kemngul, une nuk mendoj se do hapim sondazh, por nese ti ke deshire mund te hapesh sondazh per veten tende, kjo varete perj teje
Ju falenderoj per kuptimin tuaj,dhe mendoj se do mirkuptohemi dhe ne te ardhmen.

Mesazh i vjetër 05 Nëntor 2005 22:17
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Mire se erdhe Keno , jemi pak remuj por do regullohen gjerat

p.s E di qe ky mes do fshihet dhe nuk kam ankesa

Mesazh i vjetër 05 Nëntor 2005 23:57
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
katia
Under Investigation

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: Atje ku ka njerez dhe kafshe
Mesazhe: 89

per temen...por si i do qejfi moderatoreve

Standartizimet jane teknika qe sherbejne ne shkence dhe ne disa fusha te tjera specifike.

Edhe mua ma fshite mesazhin e fundit megjithse une ne te flisja per temen. Besoj se eshte e drejta ime te bej edhe miksazhe dhe te jap konsiderata dhe opinione me lidhje me pyetjen.
ashtu si ne fusha te tjera dhe ne forumin tone kohte e fundit moderatoret po kontribuojne (sipas mendimit tim) qe anastasullatosi nuk iken.

Kjo fshireje mesazhesh me duket si ajo e parrullave VFLP dhe e trakteve qe kemi pare neper filmat e dikurshem.
Ndesa persa i perket ban buneve per Amoxil pikerisht pas gati 4000 mesazheve te tija ne kete forum ai paralajemerohet te "perjeshtohet nga partia" tamam si shoku Enver vaktit.

Mendoj se duhet tju vije pak zor se ketu ne forum ne hyme e per te zene miq dhe nuk po shkelim "vijat e bardha". mendoj se penalizime te tilla jane komplekse inferioriteti qe shfaqen ne te dukurit superiore. Te pasurit ne dore per te fshire mesazhe .....deshmon se ju kaq keni mundesi te beni...sepse me shume do te mund te benit....aq sa nuk e edi.

Lerini njerezit te shprehen se ky forum eshte per kete pune. nese idkush del nga tema tregon kapacitetin dhe fyturen e tij.
keshtu do i largoni njerezit dhe do ngelen vetem me qurravece.

Shpreoj ne reflektimin tuaj.
Para se moderator mundohuni te jeni te pakten miq virtuale
Thanks

Mesazh i vjetër 06 Nëntor 2005 00:42
katia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të katia Kliko këtu për të kontaktuar me katia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: katia Shto katia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto katia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Citim:
Po citoj ato që tha Keni
Amoxil dhe sykaltra, une nuk kam ndermend tu kthej pergjigjen e atyre qe ju shkruani por po ju them vetem dicka, mos beni krahasime dhe epitete ne emrin tim, per aq kohe sa une nuk e bej kete gje me ju.
Sa per mesazhet e hequra keto ditet e fundit, i kam hequr une ashtu si do heq dhe keto mesazhet e fundit qe keni shkruar ju,une, erzeni apo kushdo tjeter. Keto mesazhe qe une kam hequr nuk kane lidhje me temen dhe nuk i sherbejne temes, kjo ishte dhe arsyja e heqjes. Ketu nuk ka vend per chat. Nese doni chat hapim nje tem ku mund te diskutojme dhe bisedojme per qef, por jo ne kete tem
Nuk e di nese ju sqarova drejte per mesazhet e hequra, por nese kini ndonje gje me konkrete mund te me shkruani ne privat, ose te verejtje per moderatoret, kjo per qellimin e mire qe kjo tem mos te prishet me shume se cesht prishur.
Per sa i perket "banit", per te cilin ti po kemngul, une nuk mendoj se do hapim sondazh, por nese ti ke deshire mund te hapesh sondazh per veten tende, kjo varete perj teje
Ju falenderoj per kuptimin tuaj,dhe mendoj se do mirkuptohemi dhe ne te ardhmen.

Keni stë kërkoj njeri të më flasësh apo përgjigjesh.....
Por kur shuan mesazhet që jan brënda temës domosdo që do flas...ti si e konsideron mesazhin brënda temës???? të përmbaj vetëm fjalën janullaots??
ok pra janualli, janullu edhe janilla.......
Nëse këtu është forum dhe diskutimet sipas teje na qënkan të lira, gjë që e cila nuk qëndron, jo ktë javën e fundit të paktën, atëherë pse duhet keni që ti të shuash mesazhet tona????
kanë ato sharje?
përmbajnë ndonjë cenim për forumin???
apo pse tu tek ty????

Sa për banin ju a thash më duket......
erzeni kërcënoi me ban dhe un ju përgjigja:
vazhdo bëj punën tënde.........

Mesazh i vjetër 06 Nëntor 2005 02:19
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Simona
Keshilltare e ''NR''

Regjistruar: 15/10/2005
Vendbanimi: Ne Seline Roze
Mesazhe: 330

hahahahahahaha Sykaltra me Amoxilin me shkrinen mua, grup sherri kekni ba!!! kush ashte ky Janullaots qe se kam degju kurr???? Po cdojne greket ne Shqiperi aman se si shof dot me sy. ne cil vend te shqiperis ndollet ky se ne shkoder sma merr mendja se ike ne stom golem.

Mesazh i vjetër 06 Nëntor 2005 21:46
Simona nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Simona Kliko këtu për të kontaktuar me Simona (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Simona Shto Simona në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Simona në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni
Vezhgues

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Shqiptare

ti i her mos na caj koken si shume!Te doli gjumi vjetor ty ???!!
He pra, na ler rehat!Se jemi ne forum e jo ne Gjykate!
Dreq o njeri!

Sykaltra nuk e di se cfar lloj edukate eshte kjo por mua nuk me duket shume e mire. Nuk ke shume kopetenc me mua qe te flasesh ne kete menyre. Nuk di ca te them, vecse te them se je ne gabim ndaj meje. Menyra e komunikimit tend i kaln normat njerzore. Me vjen keq qe po ta them por me vjen shume rend tu jap pergjigje mesazheve te tilla.

Mesazh i vjetër 08 Nëntor 2005 00:52
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni
Vezhgues

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil

Keni stë kërkoj njeri të më flasësh apo përgjigjesh.....
Por kur shuan mesazhet që jan brënda temës domosdo që do flas...ti si e konsideron mesazhin brënda temës???? të përmbaj vetëm fjalën janullaots??
ok pra janualli, janullu edhe janilla.......
Nëse këtu është forum dhe diskutimet sipas teje na qënkan të lira, gjë që e cila nuk qëndron, jo ktë javën e fundit të paktën, atëherë pse duhet keni që ti të shuash mesazhet tona????
kanë ato sharje?
përmbajnë ndonjë cenim për forumin???
apo pse tu tek ty????

Sa për banin ju a thash më duket......
erzeni kërcënoi me ban dhe un ju përgjigja:
vazhdo bëj punën tënde.........

Amoxil une nuk te mar doren ty per te komunikuar me anetaret qe marin pjese ne nenforumin ku une moderoj. Eshte e drejta ime qe te heq mesazhet qe nuk i perkasin temes apo ti moderoj.
Njekohesisht eshte detyra jote qe te ankohesh per nje padrjetesi qe mund te behet. Nese une te kam hequr mesazhe qe i permbahentemes dhe nuk kan pasur fyerje ose ofendime atehere ti mund te ankohesh ne nenforumin perkates ose mund te meresh veshe me mua ne privat. Ne jemi njerz dhe une mendoj se mund te kuptohemi edhe ne menyra paqesore.
Ky ketu eshte veret nje forum ku gjithkush mund te flasi lirishte por mos haro se secila tem ka diskutimin e vet. Nese ti do te diskutosh ne nje tem per gjera qe nuk i takojn temes ateher une si modertor duhet te nderhyj. Kjo eshte detyra ime, por mesa shikoj ti i ke haruar regullat e forumit. Nese po atehere une duhet ti kujtoj.

Mesazh i vjetër 08 Nëntor 2005 01:00
Stanley
I urryer nga injorantet.

Regjistruar: 07/11/2005
Vendbanimi: Atje ku njeriu nuk gjykohet nga antinjeriu, dmth nga "berishianet".
Mesazhe: 191

Pershendetje qe te gjitheve!

Perjashtimi im ishte thjesht nje buton i gabuar i disa prej moderatoreve te cilet, pa dhene asnje shpjegim ose paralajmerim per "antishqiptarizmen" time, vendosen per ban, duke menduar se keshtu ishte me mire.

Vendosa te rregjistrohem serish. Gjate gjithe kesaj kohe kam ndjekur cdo dite se si do te vazhdonte kjo teme, se si njerezit do te shpreheshin dhe mbi te gjitha se si do te vepronin ne realitet, jo vetem me fjale, sepse nuk vlen. Keshtu, dialogje nga me te peshtiret lexova ndermjet Belgium, Sykaltres etj qe me dhane te kuptoj se sa seriozisht u mor thirrja e famshme dhe pompoze e Amoxilit: "Na duhet ndihma e te gjitheve".

E te gjitheve? Ku jane? Mos valle nuk jane shqiptare?
Kaq pak "shqiptare" paska Shqiperia?
Pse nuk dalin? Pse pikerisht ju qe jetoni ne USA, Belgjike, Itali, France etj ngrini zerin dhe shani njerez qe ndertojne dhe ngrejne jo vetem banesa trupore por edhe shpirterore?

E di qe do te reagoni shume shume ashper dhe do t'u kerkoja moderatoreve ta postonin kete mesazhin tim te plote sepse eshte mesazhi i pare.

Si eshte e mundur qe u mbyll kjo teme kaq pa perfundim? Nuk e kupton o Amoxil dhe Kontinent qe te rinjte nuk merren me keto pune? Juve ju duket sikur jini ne Mesjete dhe ju kane rrethuar greket apo jugosllavet.
Pse o Kontinent nuk kthehesh ne Shqiperi dhe t'i dalesh perpara Janullatosit dhe t'i thuash ato qe ke thene deri tani? Pse ti qe ke mbi 10 vjet qe e ke lene atdheun tend ngre zerin ne nje tastiere dhe nuk ben gje tjeter?

Do ju lutesha te gjitheve qe te ktheheni ne Shqiperi.
Te ndihmoni njerezit e vendit tuaj.
Te jepni kontributin tuaj ne ato aspekte ku ju keni talent.
Dhe... ne aspektin fetar te falni veten tuaj per ngritjen shpirterore te shqiptareve dhe kulturen e tyre fetare.

E di o Kont dhe Amoxil qe USA eshte e bukur dhe me shume mundesi.
Endri, Kanadaja po ashtu. Sabina, Franca patjeter. Belgium dhe Erzeni _Be, Belgjika, lule shumengjyreshe. Italia, s'ke c'i thua.

Po Shqiperia???

Tropoja, Kukesi, Bulqiza, Kopliku, Mati, Rresheni, Kruma, Malesite...........
ku njerezit rrojne me 7000 leke te reja ne muaj?
Si do t'ia bejme? Pse t'i leme ata njerez atje pa televizor, teater, argetim; kur ka gjakmarrje, frike, pasiguri; dhe nuk ka rruge, makina, shkolla, mode, etj etj??????

He pra, o shqiptare? Pse te mos shkojme atje si misionare? T'i ndihmojme, t'u gjejme pune etj etj?

Pse ju e ngrini zerin ne qiell, nderkohe qe situata ne Shqiperi eshte e keqe?
Pse merreni me flale te kota dhe boshe? Pse e harxhoni kohen kot? Pa qellim?

Prandaj do t'ju lutesha, jepini fund ketyre diskutimeve te kota sepse nuk kane vlere. Moret vesh?

Janullatosi eshte ai qe po ben vepra reale.
Nikolla Marku? Lexoni gazeten "Ngjallja" te Tetorit dhe atje do te gjeni nje shkrim te priftit katolik te Elbasanit se cfare thote per NM.

Nqs nuk besoni teologet shqiptare, besoni ate. Dhe per ta verifikuar, shkoni ne Elbasan dhe takojeni. Pyeteni se si eshte puna me NM dhe do t'ua thote.

Kaq kisha per te thene.
Edhe nje here do t'u lutesha moderatoreve, TA POSTOJNE MESAZHIN TIM.
Nqs cilesohet si antishqiptar, ju lutem vendoseni si problematik, por mos e fshini, ju lutem.

Jam ne pritje te pergjigjeve tuaja te dashur patriote, ku jeni dhe ku s'jeni.
Per cfaredo pyetje do te mundohem te kthej nje pergjigje qe te mbushe zbrazetine tuaj, jo vetem fetare, por edhe kulturore.

Me shume sinqeritet dhe dashuri,

Stenli.

Mesazh i vjetër 19 Dhjetor 2005 01:07
Stanley nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Stanley Kliko këtu për të kontaktuar me Stanley (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Stanley Shto Stanley në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Stanley në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 06:41 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!??

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar