Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Thon se humori te zgjat jeten Vlerësimi i Temës: 24 votime, mesatarja 4.58.
Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
anda
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/07/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 81

kush nuk ka argumenta bindese fillon e acarohet.pse mo lal ti je me e rritur se une keshtu?????????????????
sa keq te paska ik mosha ty prandaj ben keshtu ti,nejse mos u merzit se jeta i ka keto.ato yjet une e di pse i ke vene po ti thashe qe te te kujtoj se ca me bere verejtje mua duke me thene pse shkruan ashtu.edhe une barsaleta tregova me ato fjalee nuk dialogova me njeri me ate fjalor.ok rrusho e mos u nxej se nuk dua te me ece muhabeti me ty se nuk ia vlen,por gjithsesi mos u merzit se do kaloje,qetesohu.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 19 Gusht 2003 22:38
anda nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të anda Kliko këtu për të kontaktuar me anda (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: anda Shto anda në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto anda në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_lire
^^i_lire^^

Regjistruar: 02/08/2003
Vendbanimi: ^^__^^
Mesazhe: 1610

Goca me respekt per bane...

Anda, pse mi sa vjec je kshu tina? (ja dhe i pyetje tjeter, qe duhet te na e thuash tek tema ANDA)
Tani goca pajtohuni si shqiptare dem baba den qe jeni, e keni ne gjak pajtimin edhe kete muhabet le ta mbyllim, me na i puthje neper faqe, dmth te kuptohemi, puthje tek faqet e MIA.
Kshu pra goca, ftofuni cik, se vapa modhe e s'keni faj ju ka ron keq.
Ja tani po ju them une nje barsalete pa yje e pa fjale te pista, hapni syte dhe lexoni mire.

Xhaja dhe cigarja

Ishte nje here nje xhaje qe sa here qe vinte ne shtepi e kishte kemben e lagur. Diten e pare e dyte e njejta gje. Vjen nje dite dhe i thote gruaja:
- Po pse vjen gjithmone me kemben e lagur?
- Po ja, - ja kthen xhaja - kur mbaroj cigaren e hedh ne shatrivan dhe e shkel me kembe qe te fiket.

Mesazh i vjetër 19 Gusht 2003 23:01
i_lire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_lire Kliko këtu për të kontaktuar me i_lire (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të i_lire't! Kërko mesazhe të tjera nga: i_lire Shto i_lire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_lire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
^AngeL^

Regjistruar: 13/07/2003
Vendbanimi: U.K
Mesazhe: 538

Citim:
Po citoj ato që tha anda
kush nuk ka argumenta bindese fillon e acarohet.pse mo lal ti je me e rritur se une keshtu?????????????????
sa keq te paska ik mosha ty prandaj ben keshtu ti,nejse mos u merzit se jeta i ka keto.ato yjet une e di pse i ke vene po ti thashe qe te te kujtoj se ca me bere verejtje mua duke me thene pse shkruan ashtu.edhe une barsaleta tregova me ato fjalee nuk dialogova me njeri me ate fjalor.ok rrusho e mos u nxej se nuk dua te me ece muhabeti me ty se nuk ia vlen,por gjithsesi mos u merzit se do kaloje,qetesohu.

ehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu e dija un me pelqen ti mu
sa e mire je edhe nga fotoja sexy,po ca te bej un qe sjam lesbi se do te fusja ne dore,por po ja le persiper gjyshit.
ehe bon pune te mire ai.

sa per ato qe the lale un te thash qe mos flit ashu fjalori edhe ne emer shums,por nuk kisha gjo personale,sic e more ti.
sikur te me kishe thene ti mu,
do te thoja sorry,e mora parasysh per next time.
ehe keshtu kur dukesh e zgjuar.

Mesazh i vjetër 20 Gusht 2003 00:05
^AngeL^ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ^AngeL^ Kliko këtu për të kontaktuar me ^AngeL^ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ^AngeL^ Shto ^AngeL^ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ^AngeL^ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_lire
^^i_lire^^

Regjistruar: 02/08/2003
Vendbanimi: ^^__^^
Mesazhe: 1610

Hej prap ju e?

O londina me floket bigodina, pajtohu pra tani, se anda e harroj ate muhabet dhe u moret vesh.

hejjjjjjjjjjj ate puthjen ku ma le ti mua e?

Mesazh i vjetër 20 Gusht 2003 00:10
i_lire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_lire Kliko këtu për të kontaktuar me i_lire (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të i_lire't! Kërko mesazhe të tjera nga: i_lire Shto i_lire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_lire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
^AngeL^

Regjistruar: 13/07/2003
Vendbanimi: U.K
Mesazhe: 538

ca puthje e kisha fjalen ti lale.
aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
lere se po ju puth muaqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

Mesazh i vjetër 20 Gusht 2003 00:24
^AngeL^ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ^AngeL^ Kliko këtu për të kontaktuar me ^AngeL^ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ^AngeL^ Shto ^AngeL^ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ^AngeL^ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BUCS
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: ???
Mesazhe: 1256

Beni para se të shkojë në shkollë i thotë të jëmës se i dhemb barku. E jëma: "Nuk ke ngrënë bukën, e ke barkun bosh ndaj të dhemb, po të ishte plot nuk do të të dhembte. Në shkollë mësuesi mxënësve "Fëmijë më dhemb koka, mos bëni zhurmë ju lutem." Beni ngrihet në këmbë "Mësues, e keni kokën bosh prandaj, po të ishte plot nuk do të të dhimbte"

Mesazh i vjetër 20 Gusht 2003 01:01
BUCS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BUCS Kliko këtu për të kontaktuar me BUCS (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BUCS Shto BUCS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BUCS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BUCS
Veteran ne forum

Nje here ne spitalin psiqiatrik kishin shkuar doktoret me urdher nga shteti te lirojne ca. Shkojne ne katin e pare e te gjitha jane me duart perpara dhe duke bere zhurma me goje, ehhhnnn ehhhnnn byp byp uuuuhhhhh sikur po i jepnin makines. Shkojne ne katin e dyte po e njejta gje. Po ashtu ne te tretin e te kartertin. Ne katin e peste shohin njerin qe po lezonte nje reviste. Oh ja te nzjerrim kete, ky ngjan mire, thane doktoret. Shkojne e i afrohen dhe fillojne ti flasin
- Hey si po ia kalon
- I sheh budallai e u thote mire
Ne do te te nzjerrim ty qe ketu
- Po perse??
- Po ti je me normali se te gjithe po ja bejne hheennn hhheeeennn sikur po i japin makinave poshte.
- Oh dreq o pune paska filluar orari i garave, tha budallai dhe filloi hhhennnne hhheeennn heeennn byppp byppp

Mesazh i vjetër 20 Gusht 2003 01:20
BUCS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BUCS Kliko këtu për të kontaktuar me BUCS (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BUCS Shto BUCS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BUCS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BUCS
Veteran ne forum

Nje here ishte nje ndeshie futbolli ndermjet kafsheve te pyllit me insektet e pyllit. Fillon pjesa e pare dhe kafshet e pyllit i rahin insektet 20 me zero. Sa fillon pjesa e dyta insektet e pyllit kane nderrim, del krimbi e futet 101 kembshi. Ne fund te pjeses se dyte rezultati eshte 40 me 20 per insektet. Te gjithe gazetaret mundoohen te marin intervista me insektet e sidomos me trainierin dhe me 101 kembshin. Shkon gazetaret e i thone trainierit:
- Ndeshje fantastike po pse se fute ne pjesen e pare 101 kembshin?
- Po pse u duket e lehte juve te lidhesh gjithe ato kepuce???

Mesazh i vjetër 20 Gusht 2003 01:22
BUCS
Veteran ne forum

Nje here Luani mbledh te gjitha kafshet e pyllit ne mbledhje dhe u thote:
-une kam vendosur qe ta haje gjirafen, kush eshte dakort te ngreje doren.
Te gjitha kafshet e pyllit ulen koken, ndersa miu tha:
- Une
Te gjitha kafshet pane miun me habi, dhe pastaj e pyeten:
-Perse?
dhe miu tha:
-Kot per pordh.

Mesazh i vjetër 20 Gusht 2003 01:28
BUCS
Veteran ne forum

Enver Hoxha Therriti njëherë një plak të vjetër që t´i tregonte përralla. Ai e mori plakun tek kopshti i tij me lule për t´ia treguar përrallat aty.
- Shumë të bukur e paske bërë kopshtin me lule - i tha plaku
- Unë kopsht të tillë me lule kam bërë tërë Shqipërinë, - ia preu Enveri duke gjetur rastin për të bërë pak propagandë.
- A kam ardhur unë të të tregoj përralla ty, apo ke ardhur ti të më tregosh përralla mua ? - e pyeti plaku

Mesazh i vjetër 20 Gusht 2003 01:30
Ora tani: 22:03 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Thon se humori te zgjat jeten

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar