Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku... Vlerësimi i Temës: 46 votime, mesatarja 3.91.
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 102 103 104 105 106 107 108 109 110 [111] 112 113 114 115 116 117 118 119 120 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Me kujtoi nje barcalete ajo lart.

Futet Linda ne banje dhe shikon mamin lakuriq. "Ca eshte ajo, pyet". "Kjo eshte macja e mamit", thote mami. Goca ul syte te shikoje te veten dhe i thote.

"O ma pse e ke aq te madhe macen ti?"
"Eh moj vajze, sa minja ka ngrene macja e mamit qe te behet kaq".

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 20 Nëntor 2009 00:41
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Në Malësinë e Madhe, një burrë martohet dhe sipas zakonit, në rast se gruaja nuk i del e virgjër, ai ka të drejtë që ta vrasë me pushkë, me plumbin që nusja i sjell bashkë me pajën e vet.
Natën e parë të dasmës kur djali po ngjitej për te nusja në dhomën e çiftit, baba i jep pushkën dhe i bie shpatullave për ta qetësuar të birin. Babai nuk vë gjumë në sy nga ankthi por asgjë nuk ndodh. Natën e dytë, papritur, një krismë trondit gjithë shtëpinë. Babai ngjitet me vrap lart në katin e dytë ku ishte dhoma e çiftit dhe shikon të birin me pushkë në dorë, që sapo i kishte qëlluar nuses.
-Ç’bëre kështu mor’ bir, pse e qëllove nusen sot? – thotë baba i habitur.
Dhe dhëndri që përgjigjet:
-Po ja, e vrava, se sot ajo nuk ishte e virgjër...

Mesazh i vjetër 20 Nëntor 2009 00:48
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

Leter prej nji djali nga Kosova...

Jam i pamartuar ... isha i fejuar por fejesa deshtoi .

Qe pse :
per vitin e ri vendosa ti dhuroj te fejuares nji pal doreza te dimrit dhe bashke me dhuraten edhe nji leter pershendetese .
Aty ne dyqan takova nji shoqe te kohes shkollore e cila bleu nji pal .... breke . Shitesja nga pakujdesi na i ngatarroi pakot , keshty shoqja jeme kish marr dorezat ndersa un breket !
Pa ditur gje futa ne pako edhe letren pershendetese ...

TASH MUNDENI ME E MARRE ME MEND TE FEJUAREN TIME ; KUR E KA HAP PAKON ME DHURATE ........ DHE LEXON LETREN PERSHENDETESE .

Qe dhe permbajtja e letres ...

" Me kete dhurate e dashur , dua te te disponoj dhe ta bej me dite se sa te dua . Heren e fundit kam verejtur se qka te mungon , pra tash i ke ketu ne pako .
Te deshiroj momente te kendshme ne to .
Desha ti blej te leshit , mirepo ishe djersit ndoshta , e kete e verejta edhe te disa kolege te punes tende .
Nuk e dita numrin e madhesise , keshtu qe me ndihmoi shitesja , e cila i provoi per mua .
Desha ti blej te lekures , mirepo ato nuk mundesh me i deshe shpejt , sidomos kur te takohesh me kolege te punes .
E di qe do perlyhen shpejt , sepse njerzit i kan duart e papasterta .
Po mos u ban merak , se edhe pak vjen pranvera e tani nuk po ke nevoje me i bajte .......

te puthi fort i dashuri Yt .

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 20 Dhjetor 2009 03:00
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SmoKer
heavy ...

Regjistruar: 11/02/2005
Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w
Mesazhe: 2511

Talking

Nje shofer po ecte ne rrugen e nje fshati pa dashur shtyp nje pule.
Zbret nga makina e merr pulen dhe pyet se e kujt ishte. Njerzit i
tregojne se e kujt ishte pula. Shkon shoferi tek te zotet e pules dhe
gjen ne shtepi vetem nje plake. Dhe i thote:

- Me vjen keq per pulen qe e shtypa pa dashje dhe jam i gatshem ta zevendes...oj ate.

- Mire, - i thote plaka e gezuar, - po sa veze ne dite do te besh??

Mesazh i vjetër 15 Janar 2010 08:05
SmoKer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SmoKer Kliko këtu për të kontaktuar me SmoKer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SmoKer Shto SmoKer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SmoKer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Nje polic po i jepte makines ne autostrade kur shikon ne person qe kishte perplasur makinen ne rruge. Makina ishte palosur ne tera anet. Polici del nga makina dhe shikon shoferin e makines te perplasur duke i fryre makines te marmita.

Polici- Po ti o budalla ca ben

Shoferi- Me kan then qe kur perplas makinen, per ta rregulluar, duhet ti frysh te marmita dhe makina do fryet, dhe rregullohet.

Polici- Po ti qenke idiot fare more. Po fryet makina kur ke len xhamat hapur, ik qe aty se e bej vet.

Mesazh i vjetër 19 Janar 2010 15:26
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Nje cun i vogel pyet babin:
O ba o ba si kam lindur une?
I thot babi :
Ty te keqen babi te ka gjetur mami ne nje trendafil.
O ba o ba po ti si ke lindur?
Mua te keqen babi me ka gjetur gjyshja jote dmth nena ime ne nje borzilok.
Po mire po gjyshi si ka lindur?
gjyshin e ka gjetur e ema e tij ne nje karafil.

Dhe cuni i deshperuar ja kthen te jatit:
PO mire o ba asnje nga fisi jone nuk ben sex!?

Mesazh i vjetër 19 Janar 2010 15:27
Balerina
Rose of Silence

Regjistruar: 31/08/2006
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 1525

Nuk te dua me politik
si rusi me amerik
por te dua me dashuri
si kosova me shqiprin
ai djal i poshter qe vajzen e tradheton
emrin shqiptar nuk e meriton

hahaha sa kam qesh kur e kam lexuar!

Mesazh i vjetër 22 Janar 2010 07:26
Balerina nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Balerina Kliko këtu për të kontaktuar me Balerina (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Balerina Shto Balerina në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Balerina në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Charlotte
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 11/02/2010
Vendbanimi: Gjithandej
Mesazhe: 596

2 Morrat
Takohen 2 morra pas shume kohesh. Njeri ishte i ne gjendje shume te mire kurse tjetri ishte gati duke ngordhur.
- Si je katandisur keshtu - e pyet i pari.
- Lere kam kaluar gjith vitin tek mustaqet e 1 motociklisti - thote i pari
- Ti qeke budalla une kam kaluar ngrohte tek qimet e nje pi** provoje vet e ke per te pare -thote i dyti.
Pas nje viti takohen prape dhe morri i pare ishte katandisur akoma me keq.
- Pse nuk veprove ashtu si te thash une.
- Une ashtu bera por te nesermen nuk e di si,me doli gjumi prape te mustaqet e motociklistit.

Mesazh i vjetër 20 Shkurt 2010 16:36
Charlotte nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Charlotte Kliko këtu për të kontaktuar me Charlotte (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Charlotte Shto Charlotte në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Charlotte në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Nje djale i ri shkon per te rrefyer mekatet!
dhe fillon rrefehet:
- At, kam bere mekat
- rrefehu biri im
- kam bere seks jashte martese, me te fejuaren time.
- po si ndodhi?
- Shkova tek shtepia e se fejuares, pasi beme muhabet, une vendosa te dal, por kur dola te dera filloi shiu. Pastaj u kthyem brenda, dhe aty e bera me te.
- mekat keni bere biri im, por meqenese ajo eshte e fejuara jote nuk eshte mekat i rende, thuaj nje \"Ave Maria\" dhe mekati te falet.
- Por at, nuk kam mbaruar, nje dite tjeter, isha vetem me motren e se fejuares, dhe kur po behesha gati te dilja nga shtepia filloi shiu, dhe ndoghi e njejta gje me te, pra e bera edhe me te.
- mos biri im, ky mekat eshte me i rende, po perendia te fal, se te dy te rinj edhe nuk mund te rezistonit. thuaj 2 \"Ave Maria\" dhe te falet.
- At, ka akoma, njehere u gjenda me mamane e se fejuares, dhe kur po dilja te dera filloi shiu, u ktheva brenda ne shtepi, dhe bera seks me vjehrren time te ardhshme, sa \"Ave Maria\" duhet te them per kete mekat, qe pa dyshim eshte shume i rende?
- asnje \"Ave Maria\" biri im, se i them une per ty, por ti vetem rri tani, se ka filluar shiu..

Mesazh i vjetër 22 Shkurt 2010 16:56
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Tre murgesha vdesin ne aksident dhe i pret Shen Pjetri.

"Qe te hyni ne parajse duhet te tregoni mekatet, thote ai. Afrohu ti e para, i thote njeres"

"Une, fillon ajo, kam futur doren tek pantallonat e nje djali dikur. Dhe e masturbova."
"Mire, thote Shen Pjetri. Shko laj doren tek uji i bekuar dhe mekati do te falet. Afrohu ti tjetra, i drejtohet te dytes".

Befas e treta turret te uji i bekuar dhe e kthen ta pije.

"Ndalo, uleret Shen Pjetri. Cfare po ben?"
"Po dale o Shen Pjeter, para se te laje bythen ajo, te laj gojen une njehere."

Modifikuar nga Fajtori datë 22/02/2010 ora 17:31

Mesazh i vjetër 22 Shkurt 2010 17:19
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 08:51 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 102 103 104 105 106 107 108 109 110 [111] 112 113 114 115 116 117 118 119 120 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar