E vetmja qe ia vlen dhe qe eshte far i jetes tone, e vetmja drite qe nuk shuhet asnjehere , e vetmja flake qe pervelon gjithmone, e vetmja ndjenje me shume fytyra dhe te gjitha te mira. For the truth love!
Citim:Po citoj ato që tha Roi Si thote Bono Vox....me ty apo pa ty ,une do jetoj
E thene popullorçe,njerez jemi do bejme si do bejme ... do mbijetojme me pak fjale :p
With or without you - U2
S'mund ta vesh kete kengen e une ta kaloj pa degjuar kam kujtime te fundit me U2 ...
Kam lexuar qe Bono Vox diku ka thene qe kjo kenge eshte per varesine e tij ndaj droges, hmm ndoshta ... po per mua as versioni yt nuk eshte, e kam konsideruar perhere nje thirrje: nuk mund te jetoj me ty ose pa ty, gjendjet e ndermjetme ... jane ato qe na torturojne me shume.
__________________ "Sono gli altri le strade, io sono una piazza, non porto in nessun posto, io sono un posto"
S'mund ta vesh kete kengen e une ta kaloj pa degjuar kam kujtime te fundit me U2 ...
Kam lexuar qe Bono Vox diku ka thene qe kjo kenge eshte per varesine e tij ndaj droges, hmm ndoshta ... po per mua as versioni yt nuk eshte, e kam konsideruar perhere nje thirrje: nuk mund te jetoj me ty ose pa ty, gjendjet e ndermjetme ... jane ato qe na torturojne me shume.