Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > " Dita ime e sotme...Forumiste rrefehuni me kenge "
Gjithsej 204 faqe: « E parë ... « 104 105 106 107 108 109 110 111 112 [113] 114 115 116 117 118 119 120 121 122 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Votra - Kur te kam prane

Nuk e di se kush i ben keto kenget si puna kesaj fakti eshte qe na lodhen veshin me kesoj budallalleqesh ...

s'ka lidhje me kete, kjo eshte zgjedhja ime muzikore

Ti me mesove
une jam afruar
s'kam nevoje me te kerkoj

Une te kam prane
dhe kur s'te kam prane

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 05 Shtator 2009 13:20
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

klasiket e muzikes latine- pas nje nate shume te kendshme kercimi salsa.

Mesazh i vjetër 05 Shtator 2009 22:00
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

hymn per puthjen

When I kiss you
An entire ocean runs through my veins
Flowers grow in my body as if it were a garden
And you apply some fertilizer and you trim me, I’m happy

And on my tongue a nightingale reveals itself
And under his wings we love each other without shame
When you kiss me
You give a Nobel prize to my mouth

When I kiss you
You open and close up like the wings of a butterfly
And your saliva baptises my illusion
And you eat away all the reason

A moan undresses itself and gets out of your voice
I follow in his steps and my heart is folded
When you kiss me
All the stars are lit at dawn

And on my tongue a nightingale reveals itself
And under his wings we love each other without shame
When you kiss me
You give a Nobel prize to my mouth

When I kiss you
The moon balances over the river and dives …

Mesazh i vjetër 05 Shtator 2009 22:02
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Si j'avais au moins... - Mylène Farmer

Mesazh i vjetër 06 Shtator 2009 19:59
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Editors - The weight of the world

Eshte normale qe nje njeri te humbase kohe duke menduar se c'eshte duke bere nje njeri tjeter? Une dua ta humbas :p

dikur ne youtube ka pasur 1 version te kesaj kenge qe kur e degjoja s'merrja vesh me gje kur shihja kengetarin te kendonte

Mesazh i vjetër 07 Shtator 2009 00:15
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Roi
Drift in and out....

Regjistruar: 22/04/2009
Vendbanimi: Shkretetire
Mesazhe: 786

Henry Lee - Nick Cave feat Pj Harvey

Kisha ca kohe pa e degjuar kete kengen....cudi nga mu kujtua !

La La La La La
La La La La Li
A little bird lit down on Henry Lee....

Albumi Murder Ballads nga Nick Cave and the bad seeds,nga i cili eshte marre kjo kenga,eshte vertet i vecante ! Sic thote dhe titulli i albumit,tere kenget flasim per histori vertet te forta,histori vrasjesh !
Vrasje me motive te forta apo te dobeta,vrasje brenda ne familje,vrasje per xhelozi,apo edhe dhjesht per nje ofendim te vogel ne nje bar,apo per nje shikim me shume !
Faktikisht shume arriten deri atje sa ta akuzonin Nick-un se kishte probleme te natyres psiqike,pasi s'eshte normale te besh nje album te tere, ku kenget te flasin vetem per vrasje duke rrefyer edhe detajet neper tekste (sipas disave) !

Dhe kenga qe mund te quhet me soft,ajo me Kylie Minogue,prape dhe ajo eshte shume e dhimbshme !Duket nje kenge e bukur romantike,e embel,por faktikisht historia e kenges eshte se femra e interpretuar nga Kylie,vritet nga dashnori i saj ! Prandaj eshte dhe ajo skena qe duket sikur rri pezull mbi uje...thjesht pasi nuk jetonte me, ka vdekur !
Sdq albumet e tjera nuk i ka pas me tekste kaq dark dhe ekstreme,mos u trembni

Mesazh i vjetër 09 Shtator 2009 04:00
Roi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Roi Kliko këtu për të kontaktuar me Roi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Roi Shto Roi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Roi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

s'kam gjume :p

Mesazh i vjetër 09 Shtator 2009 05:42
Tulipani
< ArtHolic >

Dunkelbunt - La Revedere (Ft. Amsterdam Klezmer Band)

Kerkim i avancuar alla 007 per ta gjetur.

Mesazh i vjetër 10 Shtator 2009 04:31
Mbreteresh
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 11/01/2008
Vendbanimi: Large vendlindjes!!!
Mesazhe: 296

kJO me duket nje kengtare shum e re,por e talentuar mbi te gjitha...ta ndegjoim se bashku e nderuara shoqeri..ju uroi disponim....

http://www.youtube.com/watch?v=oSjPDIHcYUA

MBR.

Mesazh i vjetër 10 Shtator 2009 20:16
Mbreteresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mbreteresh Kërko mesazhe të tjera nga: Mbreteresh Shto Mbreteresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mbreteresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Eva Cassidy - Songbird

Keto javet e fundit s'kam degjuar pothuajse fare muzike.
Vetem kete kenge kam degjuar vazhdimisht.

Mesazh i vjetër 11 Shtator 2009 03:48
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 14:27 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 204 faqe: « E parë ... « 104 105 106 107 108 109 110 111 112 [113] 114 115 116 117 118 119 120 121 122 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > " Dita ime e sotme...Forumiste rrefehuni me kenge "

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar