Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Ku mund ta gjej kete Kenge, Kengetar apo Album ??
Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
I'd kill to touch you!

Eshte nje kenge tip... dance/house, por vetem kaq mbaj mend... kete frazen "I'd kill to touch you" dhe e bukura eshte se me keto fjale nuk mund te kerkosh dot ne google se "kill" , "touch" dhe "you" jane shume tagse te zakonshem!

Vetem nqs dikujt i vjen ndermend ndonje kenge dance/house me kete fraze mund te me japi pergjigjen... se kush e kendon (kendim i thencin...) !

Ju falemnderit!

Ja pse i kam inat keto gjerat dance se bejne nje kenge e zhduken e nese te ngelet ne mendje pak vone i behet. Vura ato fjalet e me del Satine - I'd kill to touch you e si elektronike duket. Po e gjeta do ta ve ketu.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 04 Mars 2009 02:44
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani

Ja pse i kam inat keto gjerat dance se bejne nje kenge e zhduken e nese te ngelet ne mendje pak vone i behet. Vura ato fjalet e me del Satine - I'd kill to touch you e si elektronike duket. Po e gjeta do ta ve ketu.

Satine e gjeta edhe une... kishTe nje pseudo web faqe ku kishte vetem linqe fb, myspace e blogesh... por asgje me teper dhe kjo kenge nuk figuronte gjekundi!!!
Per me teper kur kerkoj per lyrics, qe te isha i sigurt ne eshte ajo kenge apo jo... zero! Asnje rezultat... deri tani di vetem qe jane nje grup francez... edhe per t'a shkarkuar ne hube te ndryshem apo torrents ...zero!

Mesazh i vjetër 04 Mars 2009 20:12
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re satine -i'd kill to touch you.mp3
Ky file është shkarkuar 11 herë.

Une e gjeta, degjoje mos jete ajo. S'qenka e keqe

Mesazh i vjetër 04 Mars 2009 20:26
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Tulip, shume faleminderit per kengen! Ajo eshte, vetem tani munda t'a degjoj

Faleminderit!

Mesazh i vjetër 06 Mars 2009 15:33
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Pubblicità Sky

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re angelo albani - i still believe in you.mp3
Ky file është shkarkuar 5 herë.

Nuk di nese ndonjeri mund te kete kerkuar se cila eshte muzika ne sfond tek reklama e Sky dhe se ka gjetur.

Meqe isha kurioze vete e gjeta , po e ve ketu po ju pelqeu.

Mesazh i vjetër 31 Maj 2009 20:36
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Me duhet titulli i nje kenge me kete tekst:

Ti qe ne hije lulezove
pranveren e solle
ti qe me dhe guxim
Ti je nje enderr e vjeter
do te pres une patjeter
une dehem ne perqafim

E kam mp3 po s'di ta gjej

Mesazh i vjetër 03 Gusht 2009 22:30
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Me duhet titulli i nje kenge me kete tekst:

Ti qe ne hije lulezove
pranveren e solle
ti qe me dhe guxim
Ti je nje enderr e vjeter
do te pres une patjeter
une dehem ne perqafim

E kam mp3 po s'di ta gjej

fajtor po kush e kendon djale /vajze/apo grup qe ta dime se kshu vetem me vargje ...

Mesazh i vjetër 03 Gusht 2009 23:45
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Burre, mund te jete grup. Do jene kosovare/maqedonas. Do e gjej se aty e kam, por veçse pertoj te bej ca procedura per hetim...

Edhe kete tekstin e mbajta mend pak dhe kerkova online. Del vetem nje forum kosovar dhe nje goce ka postuar ato vargje... pa dhene titullin.

Mesazh i vjetër 03 Gusht 2009 23:50
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

E gjeta vete.

Votra - Per ty (po e postoj ne teme tjeter)

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2009 14:33
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Kam nevoj per dy kenge qe me hyjne shume ne pune.Kush mi gjen do i jp nje kafe ku te ket qejf :p

Bace bace me zambak ...
Jam de me raki (versioni elbasanit )

Flm flm flm...

Mesazh i vjetër 03 Shtator 2009 16:27
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:39 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Ku mund ta gjej kete Kenge, Kengetar apo Album ??

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar