Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > A i besoni dashurise permes Internetit ? Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 4.33.
Sa besoni ne dashurine virtuale?
Besoj
Besoj fare pak, per te mos thene aspak
Nuk Besoj
nuk jam i/e sigurte
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

syro ahahahahahah e dime qe ti e ke kafshu dhamarinen lal ahhahha
me ate shkodranin ...
por ke shume te drejte pershendetje.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 01 Qershor 2005 23:06
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ruby_DR
Special

Regjistruar: 29/04/2005
Vendbanimi: aty ku nuk ta pret mendja
Mesazhe: 2080

Re: Jo nuk besoj fare!!!!!!!!!

Citim:
Po citoj ato që tha arla_dr
Me thene te drejten une nuk i besoj fare kesaj lloj dashurie... Njerezit rrine ne internet per te kaluar kohen dhe gjerat me te rendesishme i kerkojne jashte ne jetene e perditshme... Ky eshte mendimi im , por me siguri ka edhe nga ato qe bejne krejt te kunderten.

o arla po ti me kishe then qe burrin e kishe gjet me internet

hahahahahahahahhaha

Mesazh i vjetër 03 Qershor 2005 19:56
Ruby_DR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ruby_DR Kliko këtu për të kontaktuar me Ruby_DR (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ruby_DR't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ruby_DR Shto Ruby_DR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ruby_DR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lubi
shume pune

Regjistruar: 06/05/2005
Vendbanimi: shtepi
Mesazhe: 378

.........''''''''''??????!!!!!!!!!

E perse jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ka shume mundesi aq shume sa flasim dhe i hapemi ne njeri tjetrit ketu nuk e besoj se do te mund te flisja me njerezit me te cilet komunikoj çdo dite ne jeten reale,...........................

Mesazh i vjetër 03 Qershor 2005 22:59
lubi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lubi Kliko këtu për të kontaktuar me lubi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lubi't! Kërko mesazhe të tjera nga: lubi Shto lubi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lubi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
NS-6
Mnemonic

Regjistruar: 17/01/2005
Vendbanimi: Raccon City
Mesazhe: 3634

mundohu sa te duash ne internet...prape se prape jane shume gjera qe njeriu nuk i thote para nje kompjuteri!!!

Mesazh i vjetër 04 Qershor 2005 14:21
NS-6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NS-6 Kliko këtu për të kontaktuar me NS-6 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të NS-6't! Kërko mesazhe të tjera nga: NS-6 Shto NS-6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NS-6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

Po citoj ato që tha NS-6 [/i]
[B]mundohu sa te duash ne internet...prape se prape jane shume gjera qe njeriu nuk i thote para nje kompjuteri!!!

tamam ashtu eshte NS-6 nuk mund ti thote para internetit por aty njihen dhe takohen,dhe pastaj flasin me hapur lal dhe shume gjera te tjera qe nuk thuhen nga interneti.

Mesazh i vjetër 04 Qershor 2005 17:44
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
capkenia durrsake
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 28/04/2005
Vendbanimi: ne boten e luleve
Mesazhe: 61

pershendetje

une per vete besoj fare pak per sa i perket dashurise nepermjet internetit . Edhe pse di nje rast ku dy persona kane 2 vjet me njeri tjetrin dhe shkojne shume mire. Po keto jane raste shume te rralla mendoj une. Mew teper besoj ne miqesine nepermjet internetit dhe mendoj se eshte gje e bukur

Mesazh i vjetër 05 Qershor 2005 21:57
capkenia durrsake nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të capkenia durrsake Kliko këtu për të kontaktuar me capkenia durrsake (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: capkenia durrsake Shto capkenia durrsake në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto capkenia durrsake në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
mundohu sa te duash ne internet...prape se prape jane shume gjera qe njeriu nuk i thote para nje kompjuteri!!!

Me fal qe nderhyj ne mendimin tend personal,por une personalisht i kam thene te gjitha !Mbase ju duket cmenduri, ose nuk me besoni-por dhe fundin e shpirtit arriti ta njohe DASHURIA ime!Vertet qe nuk shkruhen shume gjera fillojne telefonatat,mesohesh me zerin e njeri tjetrit,
me te qeshurat e njeri-tjetrit, me endeerrat, deshirat,mallin!
Por ku qendron e vecanta e njohjes ne internet!-i kam bere vetes vetem kete pyetje,"Si ka mundesi qe ishim kaq larg?!Mos valle ishte mallkim kjo DASHURI?!
Po kujt i kam bere te keqe ne Jete?!Kujt i kam borxh qe nuk arrita qofte dhe ta takoj?!
Ah miqte e mi!-Po te arrinit te shikonit timin shpirt ne kete periudhe,
do besonit ne dashuri!
Me falni te gjithe,mbase edhe ju shqetesoj me cfare shkrova,
por e kisha te domosdoshme te shprehesha!

miqesisht Helga-usa.

Mesazh i vjetër 05 Qershor 2005 22:07
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
naimi
puntor ipa lodhur

Regjistruar: 29/04/2005
Vendbanimi: ch
Mesazhe: 533

jo nuk

ibesoj aspak dashuris ne internet edhe pse mundet me qen evertet
ejo ebesuar

Mesazh i vjetër 06 Qershor 2005 00:46
naimi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të naimi Kliko këtu për të kontaktuar me naimi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të naimi't! Kërko mesazhe të tjera nga: naimi Shto naimi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto naimi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

Re: pershendetje

Citim:
Po citoj ato që tha capkenia durrsake
une per vete besoj fare pak per sa i perket dashurise nepermjet internetit . Edhe pse di nje rast ku dy persona kane 2 vjet me njeri tjetrin dhe shkojne shume mire. Po keto jane raste shume te rralla mendoj une. Mew teper besoj ne miqesine

Brravo lal se te gjith nji menje kena, edhe une jam dakort me ty,100% sic e ke thon ke me qen. Uroj qe te gjesh sa me shume miq dhe sa me shum gezim.

Modifikuar nga durrsake_topolake datë 01/07/2005 ora 02:47

Mesazh i vjetër 06 Qershor 2005 05:48
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Syri_Magjik
VIP Baby

Regjistruar: 26/04/2005
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 528

Hmmm

TE TREGOHEM e sinqert i besoj fjalve qe djemet shprehin nepermjet interenetit por duhet te dini qe kurr nuk kam ren ne dashuri ndaj fjalve
te tyre.

Tani ka ndodhur sikur tha dhe nje miku jon me lart qe i besojn fjalve
ndaj internetit takohen dhe dashurohen esht normale.

Eh pergjigja ime tani per tani esht ''JO'' nuk i besoj dashuris permes internetit, e di qe s'do me ndodhi por dhe sikur te bje ne dashuri me
ndonje bukurosh do t'ju lajmeroj hey permes internetit lajmerimi nese
esht rastesisht ateher jeni te ftuar ne dasem KUPTUAT GJE? Hiç

Ah qe ju kam si shpirt ju djema dhe vajza Shqiptare me qe kam rastin
ja nje puthje nga larg per te gjithe mu ke faqa muahhhhhhhhhhhhhq

Mesazh i vjetër 11 Qershor 2005 05:51
Syri_Magjik nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Syri_Magjik Kliko këtu për të kontaktuar me Syri_Magjik (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Syri_Magjik't! Kërko mesazhe të tjera nga: Syri_Magjik Shto Syri_Magjik në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Syri_Magjik në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 08:49 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > A i besoni dashurise permes Internetit ?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar