Forumi Horizont Forumi Horizont > Shkenca > Informatikë & Programim > Te rejat me te fundit , mbi informatiken.
Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings

Asisenca ne Distance eshte opsioni i lidhjes se nje perdoruesi me nje kompjuter i cili nuk gjendet fizikisht prane tij.

Dmth, nese ti e aktivizon ate opsion duke chatuar me mua, une mund te lidhem nepermjet MSN me kompjuterin tend dhe ta perdor nga tastiera dhe mousi im si te jem aty te karrigia jote. Kuptohet, cdo levizje me konsensusin e perdoruesit qe e inicion kete procedure.

Kjo sikur nuk eshte edhe aq e re po te kesh parasysh qe ne elektronike edhe nje vit eshte shume.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2011 00:17
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lord_Of_The_Strings është moderator/e në këtë nën-forum   Lord_Of_The_Strings
Veterinary Psychiatrist

Regjistruar: 27/08/2004
Vendbanimi: Asgard
Mesazhe: 1568

Une iu pergjigja pyetjes se parafoleses.

Ky mbase nuk eshte lajm i ri por ne fund te fundit nuk eshte lajm. Eshte nje teknologji, mund te modernizohen pajisjet qe e shfrytezojne por jo vet koncepti.

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2011 00:40
Lord_Of_The_Strings nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lord_Of_The_Strings Kliko këtu për të kontaktuar me Lord_Of_The_Strings (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lord_Of_The_Strings't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lord_Of_The_Strings Shto Lord_Of_The_Strings në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lord_Of_The_Strings në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Citim:
Une iu pergjigja pyetjes se parafoleses.

Ky mbase nuk eshte lajm i ri por ne fund te fundit nuk eshte lajm. Eshte nje teknologji, mund te modernizohen pajisjet qe e shfrytezojne por jo vet koncepti.

pikerisht ideja tani eshte qe une leshoj alarmin, po kthehem ne shtepi, dhe pasi kam programuar te gjitha gjerat qe duhen bere me te arritur une ne shtepi, gjej pulen e ngrohur, buken e thekur kaloriferin apo kondicionerin e ndezur, tv ne programin e deshiruar lavatricja me peshqiret e thate te gjitha me nje klik.

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2011 01:18
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:

Asisenca ne Distance eshte opsioni i lidhjes se nje perdoruesi me nje kompjuter i cili nuk gjendet fizikisht prane tij.

Dmth, nese ti e aktivizon ate opsion duke chatuar me mua, une mund te lidhem nepermjet MSN me kompjuterin tend dhe ta perdor nga tastiera dhe mousi im si te jem aty te karrigia jote. Kuptohet, cdo levizje me konsensusin e perdoruesit qe e inicion kete procedure.

Ok nepermjet MSN, por kjo mund te behet edhe nepermjet nje programi apo Jo?
Une kam pc e zyres qe me komandohet nga TR. Eshte me 2 account e une s'kam te drejte as e scanoj USB se thote nuk ke akses.

Kam nje pyetje:
Ca duhet te kuptoj kur paisjes se netit I eshte bllokuar porta 80?

Flm

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2011 01:47
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Citim:

Citim:

Hmmmm ather dhe se s'isha fort e sigurte, si te veproja, instikti e menyra si u soll me beri te veproj si me the ti..te falenderoj Lordi.

Me ndodhi dhe diçka tjeter, qe do e shkruaj, mbase neser ( sot dmth), ja te lej kohe ti pergjigjesh, antareve te tjere.

p.s si saher dhe kur shtron ndonje pyetje serioze ktu, e mer gjithashtu nje pergjigje serioze,, s'lejn pa e bo qimen -tra.

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2011 03:53
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Veterinary Psychiatrist

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha

Ok nepermjet MSN, por kjo mund te behet edhe nepermjet nje programi apo Jo?
Une kam pc e zyres qe me komandohet nga TR. Eshte me 2 account e une s'kam te drejte as e scanoj USB se thote nuk ke akses.

Kam nje pyetje:
Ca duhet te kuptoj kur paisjes se netit I eshte bllokuar porta 80?

Flm

Remote Control apo Remote Assistance mund te behet nepermjet shume programeve te cilat shfrytezojne kete protokoll. Zakonisht perdoret Teamviewer, Logmein etj... Nese ti nuk ke akses ne burime te caktuara te kompjuterit, kjo do te thote qe Administratori i atij kompjuteri ka kufizuar privilegjet e tua si Perdoruese.

Persa i perket pyetjes tende per porten 80, ajo porte eshte porta nepermjet se ciles shfletuesi yt (IE, Mozilla, Chrome, Opera etj) percjell kerkesat dhe merr informacione nga interneti.

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2011 19:39
Lord_Of_The_Strings nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lord_Of_The_Strings Kliko këtu për të kontaktuar me Lord_Of_The_Strings (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lord_Of_The_Strings't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lord_Of_The_Strings Shto Lord_Of_The_Strings në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lord_Of_The_Strings në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Veterinary Psychiatrist

Citim:
Po citoj ato që tha lule

p.s si saher dhe kur shtron ndonje pyetje serioze ktu, e mer gjithashtu nje pergjigje serioze,, s'lejn pa e bo qimen -tra.

Faleminderit, po e marr per kompliment

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2011 19:40
Petter
kazmolog

Regjistruar: 20/07/2009
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 2058

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer
meqe sucks pse paguajn 700$ per te !

I'd say blackberry rocks

Yeap blackberry also rocks. Ata qe paguajne ma 700$ paguajne per pordhe, vec me pas emrin iphone.

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2011 20:27
Petter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petter Kliko këtu për të kontaktuar me Petter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Petter Shto Petter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Porta 80 eshte porta nga sherbehen gjithe faqet e internetit. Dmth per te hap kete faqe kompjuteri yt ka bere kerkese ne server ne porten 80 dhe serveri i eshte pergjigjur.

Fakti qe nje pajisje lokale ose kompani interneti bllokon porten 80 tregon se nuk te lejon qe te kthesh kompjuterin ne server faqesh interneti, ose pajisja/router nuk lejon te hapet faqja e konfigurimit nga jashte (lejon te hapet vetem nga brenda kompanise).

-----------------------------------------

Lexova se Apple eshte ne gjyq me nje kompani Californiane se ka thyer disa patenta te regjistruara ne SHBA duke perdorur teknologjine e tyre.

------------------------------------------

Vete Windows ka Remote Desktop dhe Remote Assitance. Lidhesh me nje kompjuter tjeter dhe punon sikur te jesh para kompjuterit (por ekrani mezi azhornohet). UltraVNC eshte program tjeter shume i thjeshte dhe i kollajte per instalim qe komandon nje kompjuter tjeter nga larg. Sidoqofte nje gje eshte kur gjerat i ke gati (psh ne MSN) dhe tjeter pune kur duhen instalime dhe hapje portash.

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2011 23:07
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Veterinary Psychiatrist

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

-----------------------------------------

Lexova se Apple eshte ne gjyq me nje kompani Californiane se ka thyer disa patenta te regjistruara ne SHBA duke perdorur teknologjine e tyre.

------------------------------------------

Apple eshte ne gjyq me pothuajse te gjitha firmat prestigjoze ne fushen e informatikes. Te pakten dy te fundit jane Samsung dhe HTC. Te dyja i jane kunderpergjigjur me denoncime te reja duke akuzuar Apple se ka shfrytezuar teknologji te patentuar prej tyre. Biles HTC shkoi dhe nje hap me larg duke i kerkuar gjykates ne Taiwan qe te ndalohet shitja e iPhone ne te gjithe Taiwanin.

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2011 01:53
Ora tani: 20:32 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Shkenca > Informatikë & Programim > Te rejat me te fundit , mbi informatiken.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar