Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > ç'eshte dashuria?!! Ja si e konceptoj une! Vlerësimi i Temës: 14 votime, mesatarja 4.86.
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
illusion
King Of Metal

Regjistruar: 27/03/2003
Vendbanimi: Kudo Ndodhur
Mesazhe: 30

hajde hajde

Kam un nji pytje per ju
Ca esht dashuria Ndjenj apo emocion?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2003 23:35
illusion nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të illusion Kliko këtu për të kontaktuar me illusion (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të illusion't! Kërko mesazhe të tjera nga: illusion Shto illusion në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto illusion në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

illusion o te marrte e mira ty akoma nuk e di ti ca eshte dashuria :p
eshte ndjenje sepse emocionet jane siperfaqesore, momentale, dhe ikin pas disa momentesh. dashuria eshte me e thelle, i reziston kohes, problemeve, etj etj....

ndonej shpjegim tjeter

Mesazh i vjetër 20 Qershor 2003 00:10
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Geni
Anetar i ri

Regjistruar: 17/06/2003
Vendbanimi: Athine
Mesazhe: 4

Question

Per Analisten

Analiste jam shume dakort me ty dhe po te te njoh me mire ..
jam i sigurt se do te bie ne dashuri me ty..
nese ste vjen keq

Mesazh i vjetër 20 Qershor 2003 00:58
Geni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Geni Kliko këtu për të kontaktuar me Geni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Geni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Geni Shto Geni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Geni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
illusion
King Of Metal

lol analiste

ja fute kot
Po mir meqe qenka ndjenj jo emocion me thuaj nji dashuri qe ka zgjatur deri ne fund
me thuaj nji dashuri qe nuk ka mbaruar.Dashuria esht e perkohshme yllo.Jom edhe me i vogel sdo ta mesoj un ty kete

Mesazh i vjetër 20 Qershor 2003 01:22
illusion nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të illusion Kliko këtu për të kontaktuar me illusion (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të illusion't! Kërko mesazhe të tjera nga: illusion Shto illusion në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto illusion në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mendimtari
Pronar Restorat-Picerie

Regjistruar: 13/01/2003
Vendbanimi: Durres dhe Bolonja
Mesazhe: 40

Pergjigje per Iluzionin!!

Iluzion te perpifte deti, mjer vatani e mjer mileti
iluzionin e jeton kudo te plote, por nuk mbytesh ketu dot, sepse magazina me kufoma eshte plot.... :-)
Nje poezi e shpejte per Iluzionin! O Iluzion, nuk dua te te fyej, por ti, qe ben nje pyetje aq pa moshe, aq pa eksperience e llogjike, qe te ul aq shume: A ka dashuri qe vete deri ne fund?!!!!!
Po ti ore derezi(jo derrezi), ke familje ti? Ke prinder? Edhe nese ata nuk e jetojne jeten e tyre akoma ne dashuri, mos harro qe jane veten 5% e tere popullates prinderore shqipetare qe eshte ndare! Ore te marrte lumi ty, qe ne vend te trurit, Frankeinstein te vendosi nje qofte qe ia vodhi nene Sadijes, ti qe me iken nga Shqiperia me gomone, apo i mshefur nen trena, bie jashte shtetit(mjer ai shtet) dhe ia perpive ti mentalitetin "modern"?!!! Ik se le nam! E vetmja gje qe tregohesh i zgjuar, eshte niku yt: ILUZION!!!Po si o derrezi arrite ta kuptoje qe ky emer virtual te perkon ndershmerisht me mendimin tend real?! Bravo, je per t'u marre shembull....mossssssssssssssssssssssssssssssssss

Mesazh i vjetër 20 Qershor 2003 03:43
Mendimtari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mendimtari Kliko këtu për të kontaktuar me Mendimtari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Mendimtari't! Kërko mesazhe të tjera nga: Mendimtari Shto Mendimtari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mendimtari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
illusion
King Of Metal

a te keqen e mendjes

nga Mendimtari:
Nje poezi e shpejte per Iluzionin! O Iluzion, nuk dua te te fyej, por ti, qe ben nje pyetje aq pa moshe, aq pa eksperience e llogjike, qe te ul aq shume: A ka dashuri qe vete deri ne fund?!!!!!
Po ti ore derezi(jo derrezi), ke familje ti? Ke prinder? Edhe nese ata nuk e jetojne jeten e tyre akoma ne dashuri, mos harro qe jane veten 5% e tere popullates prinderore shqipetare qe eshte ndare!
------------
hajde mendje hajde
Mesa shof ti nuk jetoke ne kete bot po jetoke ne kukllat e animuara,aty ku jeta midis njerezve mbaron te gjith jan te lumtur deri ne fund te jetes tyre.Mos u merr me statistika si syzet po shife jeten ne sy.Ske pse i trembesh te vertes.por meqe jemi te statistikat me bej nji nder syze,me gjej nji cik si esht % per grat e burrat qe tradhetojn njeri tjetrin ne shqiperi,edhe sa femra rrin te martuara akoma me burrin qe se duan me,por kan frik te ndaen per arsyje ekonamike ose frike nga presionet...
Mesa duket je akoma i pa dal ne jete,Jetoke me te vertet me iluzione,Gjallon me ca thot bota jo me ca te shef syu
ja kalofsh mir

p.s mos i mer per ofendim se ky o stili im i te folurit

Mesazh i vjetër 20 Qershor 2003 05:22
Beracia
Anetar i ri

Regjistruar: 17/06/2003
Vendbanimi: U.S.A_Mich
Mesazhe: 3

Wink

per te gjithe qe po u pergjigen kesaj pyetjeje

Hey!!
Nuk e di po pse ju duket juve kjo teme kaq e rendesishme secile ka mendimet e tija nuk duhet te ziheni per kete thjesht lereni cte tjeret mendojne se ashtu ju vjen ose ashtu jane ritur dhe e kosiderojne ne ate menyre.
You guys thjesht want to fight with each other, thats a common thing in Albania ( me falni se nuk e di se ca i thon ne shqip )
Se si e ka pasur problemin tjetri, apo c'hall ka, asnje nuk e di se si e kosideron ai ose ajo temen DASHURI eshte menyra e tyre dhe nuk me duket se te tjereve u hyn ne xhep
Na del njeri me i zgjuar se tjetri
pyetja ime eshte
PSE VINE SHQIPTARET NE AMERIC, DHE PSE NDRYSHOJNE OSE ME TROC PSE BEHEN TE KEQINJ, PO BEJ NJE PERJASHTIM MUND TE JETE DHE NE SHTETE TE TJERA?
Kaq kisha une HAVE A NICE DAY EVERYONE ^_^

Mesazh i vjetër 20 Qershor 2003 07:44
Beracia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Beracia Kliko këtu për të kontaktuar me Beracia (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Beracia't! Kërko mesazhe të tjera nga: Beracia Shto Beracia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Beracia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SUNBELOVED
Tequila`Spirit

Regjistruar: 29/12/2002
Vendbanimi: my house, house of sun
Mesazhe: 389

everyone of us has heard the call .....

Mendimtar ..dil nga forumi horizont ose ver mjekerr me fal ndrysho nick. Nuk e kupton qe njerezit po te shkruajne jo se je i cysin muhabet e tuja por jo bere me i bezdisshem se nje mushkonje. Po flet kot fare, ke mbaruar per psikologji edhe asnje nga ne nuk ke psikologjisur se cfare bejme ..me cfare merremi ..cfare niveli kemi..vetem per veten ke folur keto 10 muaj. O Caro Amiko e degjova radion tende. Vete kendoje aty ? Po duetet me ke i beje? Aty hallall me pelqeke qe qeke cun punetor qe beje pica se edhe ish e goca ime pica bente deri ne oren 7 te mengjesit., por ajo ishte tip ambulanti . Ti cfare tipi je ? Na fol per veten. cfare flet kot per dashurine se je komplet jashte teme. kush te jep 100 euro ty me aq sa po te njohim nga autobiografia jote . Ti sa euro jep ? Aty me dil. Oj me merresh me edhe me shqiptaret me njerez tamam me goca edhe me njerez te rregullt. Tani ti ke 12 vjet qe je rritur ne itali mik , te kuptoj., por edhe ti na kupto se ketu eshte shqiperi nuk aprovohen ca ligje. Po mire or mik ti nuk ke ndonje shok psikolog ? Hapja o mik zemren shokut , tregoje per fobite, traumat qe te kane shkaktuar bijte e shqipes , njerezit e dhunshem qe aq shume i pelqente bajroni .Ti pse i urren ? Ti mendimtar je si pune kafshe nuk e ndan dot seksin nga dashuria. Une shkoj me 100 po nje dashuroj. E di pse ? Se kam 100 rrjedha llogjike dhe nje flood hormonesh por kam vetem nje shpirt edhe nje zemer..qe e kam per te dashuren. E di ti mendimtar se cfare eshte dashuria?Nuk ta them dot tani sepse jam duke logjikuar.Ti mendimtar mesa po kuptoj une te ngjan vetja si rilindas , por mua me shume ti me ngjason me migjenin. Kur te takosh te fejuaren mbaj nje orbit ne goje. ..pako ,10 cope njeheresh qe as ere te mos te vije goja ..as te mos flasesh fare. Tjetra do vije nga usa se do burre,,jo nje psikolog autobiografik forumesh , manaxher radiosh , picanjol , armik i dashurise , dhe i ndjenjes se paster.Ver nje foto me te madhe qe mos e marri rrugen kot ajo , Xhina. Paska emer te bukur. Sa vjec eshte, nga eshte , nqs nuk me sjell nje foto me e mail tim ma pershkruaj pak ti.Forumi horizont do te kishte emrin Forumi mendimtar se ti acaron shqiptarine , ate qe na ka ngelur pa u cenuar ne keto 13 vjet degradimi shqiptar , pra dashurine , ndenjen e paster. Nuk e di sesa e dashuron ti xhinen qe eshte ne usa , po une ama per Onejden qe e takoj perdite, qe e puth , i nuhas floket , i thith aromen e lekures. E di ti mendimtar sa semundje te sheron Ajo shpirti im?Kancerin,sinozitin, reumatizmen, edhe nervin shijatik qe te ka perfshire ty ate muskulin.Ej bej dicka te bukur hyr me nick femre edhe thuaj po keto gjera qe ke thene , edhe pastaj atyre qe do dashurohen me ty ..duke filluar qe nga une ..kerkoji nga 100 euro per kontakt

ju lutem moderatoreve te mos e fshine si 6 postime te tjera ..qe nqs nuk do ishin fshire ,mendimtari nuk do bente llal a llak sot

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2003 06:07
SUNBELOVED nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SUNBELOVED Kliko këtu për të kontaktuar me SUNBELOVED (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SUNBELOVED Shto SUNBELOVED në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SUNBELOVED në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mendimtari
Pronar Restorat-Picerie

per Bee-Free

Ore lal! E lexova me shume vemendje, pasi kishe shkruajtur shume, por, ne fund te fundit, ti perseri mashtron veten tende, ndjenjen tend! Si ti e perfshinke veten ne mes te atyre shqipetareve te paster, te pandotur nga emigrimi? Nese eshte keshtu, e mjera Onejda, sepse trupin e djalit qe ajo i ka falur te vetin, ai e ndanka me 100 hormone te tjere, femra te tjera! Ta them troç: Je njeri qe ke bere shkolle, por je teper i ceket dhe faktik ne fornizimin apo kundershtimin e ngjarjeve, emocioneve! Je me te vertete shume vulgar dhe i ceket. Por, fale kritikave qe te bej, edhe nje kritike tenden dua ta pranoj:
Ajo historia e fejeses me ate gocen ne usa, u mbyll! S'paska budallek me te madh te lidhessh me dike, te tiles mos t'ia falesh aspak besen, pra jo njeri ketu e tjetri ne Kine! Ta kesh aty, sy me sy, etj etj! Bee_Free, ca gjera t'i pranoj, se i thua drejt, por gabime te renda ke plot! Ok lal, jam cope per gjume e dua ta mbyll kete teme kote me dy fjale:
DASHURIA I PERNGJAN ATIJ KALIT, QE NE FILLIM ESHTE I BUTE, I URTE, KOKEULUR, POR SA ME SHUME I HYPEN NE KURRIZ DHE E KALORESON, AQ ME SHUME SHQELMA GJUAN E TE BEN TE BIESH POSHTE, I DERRMUAR DHE DEMTUAR
Dhe tani dua t'ju gostis me nje pice qe e kam bere vete:

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2003 18:50
Mendimtari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mendimtari Kliko këtu për të kontaktuar me Mendimtari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Mendimtari't! Kërko mesazhe të tjera nga: Mendimtari Shto Mendimtari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mendimtari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mendimtari
Pronar Restorat-Picerie

nje pershendetje nga shoqet e mia!

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re floshoqet.jpg
Ky file është shkarkuar 122 herë.

ciaoooooooooooooooooooooo forumiiiiiiiiiii, baci nga Bolonja me Dj Florinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Mesazh i vjetër 22 Qershor 2003 18:54
Ora tani: 05:05 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > ç'eshte dashuria?!! Ja si e konceptoj une!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar