qershor13
Vagabonding

Regjistruar: 05/02/2003
Vendbanimi: Rio
Mesazhe: 2547
|
Shehi: S'e di pse më kujtohet faza e parë...
Portieri durrsak premton një Teutë dinjitoze në sfidën e nesërme me bardheblutë kryesues të kampionatit.
Portieri i Teutës, Orges Shehi, si gjithmonë një nga pikat e forta të Teutës, e ka vlerësuar sfidën e nesërme me Tiranën tepër të vështirë. Megjithatë, për sa i takon rezultatit, Shehi thotë se gjithçka mbetet e hapur. Madje "gardiani" i skuadrës durrsake nuk ngurron të paralajmërojë një Teutë potente në "Qemal Stafa", e cila do të tentojë ta frenojë Tiranën kryesuese.
- Shehi, pas humbjes në kupë me Dinamon, si e prisni supersfidën e radhës me Tiranën në kampionat?
- Sigurisht, ndeshja me Tiranën është e një rëndësie të veçantë, sepse përballë do të kemi kryesuesit aktualë të kampionatit. Madje kjo javë ka qenë e ngarkuar fizikisht për ne, sepse në mesjavë luajtëm për kupë edhe me Dinamon e fortë. Megjithatë, kam besim se Teuta e ka forcën e duhur për ta përballuar me sukses Tiranën e pandalshme në këtë sezon.
- A besoni te ndonjë rezultat pozitiv me bardheblutë?
- Parashikime nuk mund të bëj, por për të shpresuar te rezultati pozitiv kam të drejtë. Kjo, pasi Teuta e ka grupin e duhur të lojtarëve për t'i bërë ndonjë surprizë Tiranës, ashtu si në fazën e parë. Më konkretisht dua të them se skuadra jonë hyn në çdo ndeshje për të fituar.
- Mirëpo kësaj here do të përballeni me një kundërshtar që s'di të ndalet...
- Kjo nuk na demoralizon aspak, përkundrazi, na motivon të japim maksimumin në funksion të objektivit. Natyrisht, nesër na pret një ndeshje mjaft e vështirë, por e tillë do të jetë edhe për kundërshtarin. Për këtë ju garantoj.
- Sa domethënës është fakti që i keni rrëmbyer 4 pikë Tiranës në dy fazat e para?
- Katër pikë të marra ndaj Tiranës në dy ndeshje nuk janë pak, por nuk përbëjnë ndonjë garanci për sfidën e nesërme. Sigurisht, ato janë pikë të meritura, sepse kemi fituar pastër ndaj bardhebluve në fazën e parë, 3-1, ndërsa në Durrës kemi barazuar 0-0, edhe pse luanim me shumë mungesa. Gjithsesi, duhet të jemi realistë për forcën e kundërshtarit. Tirana, që nga humbja që ka pësuar me ne në fazën e parë, nuk është ndalur nga askush.
- Mos vallë do të jetë sërish Teuta skuadra që do ta ndalë këtë Tiranë potente?
- Këtë nuk mund ta them. Megjithatë, shpresoj të luajmë si në ndeshjen e fazës së parë në kryeqytet. Fundja, le të fitojë më i miri.
- A do të keni mungesa në këtë ndeshje?
- Me sa di unë, nuk do të kemi.
- Me syrin e një futbollisti veteran në skuadër, si i kujtoni ndeshjet tradicionale mes Tiranës dhe Teutës?
- Personalisht kam kujtime të bukura nga ndeshjet e zhvilluara me Tiranën. Gjithmonë kemi zhvilluar takime të forta. Fitorja na ka buzëqeshur si ne, ashtu edhe kundërshtarit. Në përgjithësi, në Durrës kemi fituar ose barazuar, ndërsa në kryeqytet ka fituar më shumë Tirana. Këtu nuk llogaris ndeshjen e fazës së parë të këtij kampionati, të cilën e kemi fituar bindshëm 3-1 në "Qemal Stafa". Për mua, kjo ndeshje ka qenë më e mira që ka zhvilluar Teuta në këtë sezon.
Llambi Kallço
Sporti Shqiptar
Lo scopo della nostra vita è di servire la Forza che ci ha creati,e dalla cui misericordia o approvazione dipende il nostro stesso respiro,servendo con lealtÃ_ le Sue creature.Questo significa amore,che dovrebbe sostituire l'odio che si vede ovunque.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|