SmoKer
heavy ...

Regjistruar: 11/02/2005
Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w
Mesazhe: 2511
|
Citim: Po citoj ato që tha BIONDIA
as une sdua te paragjykoj sepse me duket cudi qe ne vitin 2009 e faji ti ngeli vetem femres per nje veprim kaq makaber qe do beje.
Me fal por kush e ka fajin nese kjo femer ngel shtatezane me sa i une ajo pune bahet ne 2 persona por cuditerisht kur ti nxjerr nga goja ate fjale qe JAM SHTATEZANE ky iken nga syte kembet(jo te gjithe) dhe ti ngelesh vetem me nje barre kaq te madhe sa sdi cte besh ta mbash keq ..opinioni me fal si quhen femijet shqiptare qe skane nje babe "KOPIL"....halli qe je vetem ska shtet qe te ndihmoje ,adoleshnte o jo ..nje femi nuk eshte nje loder qe loz u merzite pastaj e hedh nje femije ka nevoje per cdo gje dhe si mendon se vetem ja del dot .....nuk po flasim per shtet ku jetojme se ketu shkon ne komune e te pergjigjet shteti po ne shqiperi ku do shkosh ,kush do te ndihmoje ????? ka shume menyra per tu mbrojtur te jap te drejtedhe ja ve fajin te dyve sepse ne ajo qe lejon nje raport pa mbrojte e ka fajin por eshte gje
Faji, gjithmone jetim ka ngelur.
Ne US , shteti te detyroj qe te paguash child support , dth qe edhe ne qofte se nuk do te jetosh me personin qe keni sjelle ne jete nje qenie njerezore , mashkulli eshte i detyruar te paguaj per rritjen e femijes deri ne nje fare moshe.
E thash dhe para qe pse duhet ta lejme veten te bejme kete gabim kur kemi mundesi me u mbrojtur te dy , Te dy palet duhet te jene te ndergjegjshem qe nese kryejne mardhenie pa u mbrojtur ,,, normal qe dicka mund te ndodhi !!
Nje kuriozitet , Mundesite per te ngelur femra shtatezene edhe nese mashkulli perdor prezervative jane 5 % !!!
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|