Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Qeveria e re Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Mire o cun mire si te duash ti !
Une do te gjeja ndonje ministri tjeter , se te kam mik te mikut por ti jo do parti me vete !

Ore ku behet ajo zv. ministrja ime, apo jana te verteta fjalet e kolegut!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Maj 2005 01:23
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Indrit
I pandreqshem.

Regjistruar: 01/04/2004
Vendbanimi: I ulur ne zemren e nenes.
Mesazhe: 1814

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Une mire thashe sia futa kot
Ti flori je i djallezuar
Dhe ne rafshim ne dor tende
zbor tere diten ke per te na punuar

Ik ore me gjithe ate partin
dhe boll na gjuajte me sacme
po ste pelqeu ka dhe me keq
prandaj mere ate min e jashtme

Une dy here nuk te lus
dhe tregohu djal i zgjuar
mos me bej te theras ministrat
se pastaj druri ka per te valuar

nga druri nuk tutem
as terr sma ben syri
prandaj po te lutem
kercenimet leri

kete ta them per te miren tende
sepse se shpejti do vijme ne pushtet
ta dish po nuk nderrove mendje
shpejt belaja ka per te gjet.

Tashme ju askush sju don
se kudo ka korrupsjon
Demokracia nga ne kalon
Kush nuk zuri mend për ju voton.

I harruan forumistet rradhët e qumështit
T’u ngritë në dy të mëngjesit.
T’u kërsitur me shishe qumështi
Ja kaluan edhe kendezit

Rri e zgjerdhihem tani me vete
Kur kujtoj këngën e Pukës
Më kujtohen vuajtjet tona
T’u shty tek rradha e bukës.

A harruat si keni ngrënë
Gjithë ushqimet me talon
Vetë stomakun ba me pyet
Komunistet me s'voton

Ju jeni kusare, kusare kusare,

Mesazh i vjetër 21 Maj 2005 01:25
Indrit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Indrit Kliko këtu për të kontaktuar me Indrit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Indrit Shto Indrit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Indrit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Komuniste je vet zotrote
me te tjere na ngatron
ne jemi social-demokrate
dhe sdi ca do te thote tollon

Edhe qumshtin kur e mar
nuk ze radh te supermarketi
cfare po thua keshtu mor cun
ri urte se na degjon mileti

mire e kuptova une tanina
opozita te ka derguar
por si bejne hesapet mire
te gjithve kemi per tu pastruar

Mesazh i vjetër 21 Maj 2005 01:34
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lubi
shume pune

Regjistruar: 06/05/2005
Vendbanimi: shtepi
Mesazhe: 378

.........''''''''''??????!!!!!!!!!

Ej shef i dashur perse kaq shpejt e humbe besimin ne mua???????????????

Ti vete sikur mezi po me pranoje prane teje vetem per faktin qe jam e sinçerte
As mos i beso fare fjaleve te Kontinenti ai eshte bere xheloz per maredheniet tona shume te mira ne pune
e ta dish mire qe po pellcet nga inati qe une te jam gjithmone prane ne çdo kohe e per gjithçka

e sa per bukurine kjo eshte normale qe ka qene nje nga kriteret vendimtare qe me kane mbushur mendjen te kandidoj........

Mesazh i vjetër 21 Maj 2005 01:52
lubi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lubi Kliko këtu për të kontaktuar me lubi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lubi't! Kërko mesazhe të tjera nga: lubi Shto lubi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lubi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Re: .........''''''''''??????!!!!!!!!!

Citim:
Po citoj ato që tha lubi
Ej shef i dashur perse kaq shpejt e humbe besimin ne mua???????????????

Ti vete sikur mezi po me pranoje prane teje vetem per faktin qe jam e sinçerte
As mos i beso fare fjaleve te Kontinenti ai eshte bere xheloz per maredheniet tona shume te mira ne pune
e ta dish mire qe po pellcet nga inati qe une te jam gjithmone prane ne çdo kohe e per gjithçka

e sa per bukurine kjo eshte normale qe ka qene nje nga kriteret vendimtare qe me kane mbushur mendjen te kandidoj........

Jo moj jo se nuk i ha ato patllixhane un
Duan s'duan ata , me vendim te keshillit te ministrave je krahu im i djatht , dhe i ka vdek nena asaj pune

Mesazh i vjetër 21 Maj 2005 01:57
lubi
shume pune

Regjistruar: 06/05/2005
Vendbanimi: shtepi
Mesazhe: 378

faleminderit per mbeshtetjen dhe kurajon

Rrofsh tani jam me te vertete entuziaste e te jap fjalen qe po perkushtohem me zell te madh

Nese mundesh me qeteso nga ato fjale qe tha Durresaku rreth nderrimeve shume te shpeshta qe ju ben zevendesave te tu'?????????????

Te lutem me qeteso e me thuaj qe jane thjesht fjale boshe dhe qe ska asgje te vertete ne to qe te mund te fle te pakten sonte e qete..............

Mesazh i vjetër 21 Maj 2005 02:12
lubi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lubi Kliko këtu për të kontaktuar me lubi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lubi't! Kërko mesazhe të tjera nga: lubi Shto lubi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lubi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
NS-6
Mnemonic

Regjistruar: 17/01/2005
Vendbanimi: Raccon City
Mesazhe: 3634

gazeta forumihorizont

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re scpript copia3.jpg
Ky file është shkarkuar 73 herë.

ka dale ne shitje gazeta e re "forumihorizont"...gazete qe del kur ti doje qejfi dhe pasqyron ne menyre te paanshme jeten e perditshme politiko-ekonomiko-shoqeroro-kulturo-argetuese te ketij komuniteti...

Mesazh i vjetër 21 Maj 2005 04:44
NS-6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NS-6 Kliko këtu për të kontaktuar me NS-6 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të NS-6't! Kërko mesazhe të tjera nga: NS-6 Shto NS-6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NS-6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

O NS-6, o te marrte e mira se e "ujita" ekranin tu qesh Po ku te vajti mendja mor i uruar Shume i forte je

P.S. hehe, flm per artikullin mbi jeten time te ndritur

Mesazh i vjetër 21 Maj 2005 04:59
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

Ky eshte mashtrim....po po. mashtrim eshte...
Gazetat e opozites genjejne dhe mashtrojne popullin e thjeshte.

( O Myzo , dreq, se prej asaj Lubit i kemi te gjithe keto ngatarresa.Nga e moren vesht qe ne vjedhim lal? Durrsako, nderhyj i cike lal,qe ta largoje ate Lubin se nuk me rre filxhoni mu jo...
...a me kuptooooove ? )

Mesazh i vjetër 21 Maj 2005 10:36
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
TIRONCI 07
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 20/01/2005
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 5

Ej me ka pelqy shum kjo tema pranej hyna ne forum, hahaha.

Mesazh i vjetër 21 Maj 2005 10:52
TIRONCI 07 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të TIRONCI 07 Kliko këtu për të kontaktuar me TIRONCI 07 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: TIRONCI 07 Shto TIRONCI 07 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto TIRONCI 07 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:58 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Qeveria e re

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar