AngelDevil
Shejtone
Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611
|
Citim: Po citoj ato që tha lule
Angel tani jam e lire te pergjigjem . e ta kesh te qarte qe t'kam kuptuar. ![](images/smilies/smile.gif)
E qarte e drejte , qe ne forum ka vend per te gjithe , po un se ul veten te komunikoj me kto njerez te shthurur , nuk po them qe un jam e bija e Sarkozit e s'po begenis rangun tjeter ..madje e urrej kete gje e dashur.. ama un s'toleroj njeri te preki dinjitetin tim..si ka ndodhur kto dite ne forum , se femer jam , po ja kpus edhe ja jap ndore , t'me thone: te faksha ne byth , stilolapsi etj etj mbeturina si kto.
Jam e acaruar , qe e thashe dhe ate mendim ...
Batuta t gjith bejm , ajo as nuk diskutohet , se tek e fundit per te ndare disa momente te bukura bashke jemi ktu .. ama çdo gje me limite.
Nejse..ti mbase toleron , po un jo.![](images/smilies/smile.gif)
M.c Kto dite , sndjehem aspak mire.
I lutem zotit vetem tme japi durim.
As une skam nerva me ju kthy kesaj teme dhe skisha asgje personale me ty. Doja te thosha qe forumin e shof si dicka argetuese dhe jo se do perfitoj dicka prej tij ne nivel kulturor apo edukativ flas, ne jeten reale eshte tjeter gje ashtu dhe shoqeria qe kam zgjedh persona qe me japin kenaqesi ti kem prane, jo si ketu qe duhet te duroj pordht e njonit dhe te tjetrit. Sa per te shajtmet dhe nivelin secili tregon veten, me plasi bytha mu se me qujti infermierja te perdale apo budalliqe te tilla prej mendje skizofrene i fus 1 mendje te lehte per sa kohe jeta ime eshte voj ![](images/smilies/wink.gif)
E kshu, ti cke qe sje mire iher hapju shoqnise? ![](images/smilies/smile.gif)