Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Cfare po beni tani,tani?!
Gjithsej 192 faqe: « E parë ... « 112 113 114 115 116 117 118 119 120 [121] 122 123 124 125 126 127 128 129 130 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

po mendoja si ma cau ................. ky rop none si sme la rehat diku po me dle para syve ne cdo vend qe jam si jam ba me e shkye cop cop po kaq injorant njeriu me ken
po mendoja si paska plas me ja var dikush si sla rop ma ksaj toke pa hy me i fol e me ju lill pe rkam e gjithe ka shkon vec sherr e perobleme tu sjell e se din qe pas nje kohe cdo nejri i thot ca rrot karit e idjotit qenka
po kari asht kar e sdin em teper ai qe ehste mesuar ta perbuzin e perdorin vazhdon ta bej e si bven dicka eshte mesuar zhele te fshijn tjeret rruget e po se beri i duket se svlen
turp mu ba ura e cdonjeriu turpi me i mall
po mu pse sme la rehat sjam ne gjendje te shkoj ne ansje vend nga ai se me shfaqet si hije ne cod vend jesussssssssssssssssssssss

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 01 Maj 2012 00:40
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

dylan a nuk te duket se po ia shkel ca si teper ?

Mesazh i vjetër 01 Maj 2012 01:42
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha al74
dylan a nuk te duket se po ia shkel ca si teper ?

nope u knaqa kisha nevoj te shfryhem ndjehem me mir tani e teepr per tipa si ai seht kurr ai meriton em teper se kaq

Mesazh i vjetër 01 Maj 2012 01:53
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

nope u knaqa kisha nevoj te shfryhem ndjehem me mir tani e teepr per tipa si ai seht kurr ai meriton em teper se kaq

lija kohes te beje punen e vet . mos ju fut ne hak me prishje barku.

Mesazh i vjetër 01 Maj 2012 02:03
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha al74

lija kohes te beje punen e vet . mos ju fut ne hak me prishje barku.

vetem ne hak si futem kujt se kam frik zotin per ket kurr perkundrazi i toleroj njerzit shum ku sben em teper e jam teper shum teper me e mir se duhet

Mesazh i vjetër 01 Maj 2012 03:26
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Po shijoj 1 Majin

Mesazh i vjetër 01 Maj 2012 21:14
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
Po citoj ato që tha dylan

vetem ne hak si futem kujt se kam frik zotin per ket kurr perkundrazi i toleroj njerzit shum ku sben em teper e jam teper shum teper me e mir se duhet

aman o dylan, une kur degjova qe i trell meshkujt u lliva nga frika.
Qfar te besojme tani.

Mesazh i vjetër 01 Maj 2012 22:19
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

aman o dylan, une kur degjova qe i trell meshkujt u lliva nga frika.
Qfar te besojme tani.

mos ki frik se ty ste trelkl jo po si ta meritoje ndonje

mu kujtu dicka i tesh

kishte gjet nje x person kondoma ne makinen e e themi te dashurit tim
ai x person ishte ba hsume xheloze dhe jo moshe shum e mallle pra po ishte ba xheloze pse ky i mban kondomat ne makin

e me tregon mu me thot kshu kshu x mban kondoma ne makine ca i duhen ps ei mban
une direkt pa u mendu hic po mir se i duhet ndonje her ne ndonje rast halli pse mos ti ket e fillova te qesh hahahah
ajo u tmerru prej inati ti je e marr ti kshu ti ashu sis eke problem
po mir i them po tesh po e beri e beri kur spava gja ku di une

e betoheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem sja zura me goj x personit po diku me vone pak ca kohesh po i tregova kshu kshu nej her ndolli
po pa asnje gje te malle
pergjigja e tij ishte nje shok i imi i bleu dhe mi lla dy dhe mu

e mir i them what ever

kshu desha me te than sjam shume tip qe trell mos ki problem ,un besoj se pe rte trell strell njeri e humbi besimi eh ca me ba ka menyra tjera me

Mesazh i vjetër 01 Maj 2012 23:59
Deb* është moderator/e në këtë nën-forum   Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Ja hyra te beja cik muhabet, por sa hyj une zhduken te gjithe. Po iki te bej detyrat me mire.

Mesazh i vjetër 02 Maj 2012 03:34
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Ja hyra te beja cik muhabet, por sa hyj une zhduken te gjithe. Po iki te bej detyrat me mire.

spo i han kujt me fol me ne deb
une hic oper zotin shkova nje he rme fjet po sdi mu ngja sikur skisha gjume eu ula poshte dhe nje her hangra nje cokollate e ja po hyra ktu tju shof pak po sja paska var kush kujt e spo kam ca baj me duket

Mesazh i vjetër 02 Maj 2012 07:27
Ora tani: 15:11 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 192 faqe: « E parë ... « 112 113 114 115 116 117 118 119 120 [121] 122 123 124 125 126 127 128 129 130 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Cfare po beni tani,tani?!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar