tani nje pershendetje te madhe per miqte e mi edhe pse jam ne tr e nuk jam me ta tani ne lexion:
kati
heathcliff
dhoma666
njeni
ylli pa han
perfitoj nga rasti per te pershendetur vecanerisht katin per vleresimin qe mori si moderatorja me e mire,meqe jam edhe duke degjuar kengen e ROBBIE WILLIAMS "WE ARE THE CHAMPIONS"..................EC ATY KAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PUTHJE PER TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mesazhe: 1582
Re: pershendetje
Citim:Po citoj ato që tha frojdesha tani nje pershendetje te madhe per miqte e mi edhe pse jam ne tr e nuk jam me ta tani ne lexion:
kati
heathcliff
dhoma666
njeni
ylli pa han
perfitoj nga rasti per te pershendetur vecanerisht katin per vleresimin qe mori si moderatorja me e mire,meqe jam edhe duke degjuar kengen e ROBBIE WILLIAMS "WE ARE THE CHAMPIONS"..................EC ATY KAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PUTHJE PER TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pershendetje vin dhe nga ana ime per te gjith ju qe jane permendur emrat.............por ne vecanti per frojdeshen..........dhe i me gjith zemer UUUUUURRRRRRRIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMEEEEEEEEETTTTTT me te mira nga ana ime...........
Mesazhe: 2047
PUNJAB_KARUNESH
Pershendes te gjithe forumin ne vecanti grupin te shamataja..bletushen time puci puc miss u,sisin tim, dreqen shtrigen,briseide, enya, lela, kotken...glaukus, ishpeshtimin , kontinentin, lezhjanin, puntorin , misterin. etjetj sorry per te tjeret qe si kam permendur.....miss u all....
heathcliff
dhoma666
njeni
ylli pa han
.....
:
Kam qesh me te madhe maj drit dillit....aha ti me pershendet mu kur je ba ti per pershednetje e dhurata...Urimet ma te mira per fejesen tande me leopardin...jeni cift i perkryer edhe pse jeni ba mistreca se nuk kapeni as me celular...: - apo e kam pas fajin une qe i kam ra naten vone?? :p
Per ciftin me te ri te F.H Frojdesha dhe Leopardi :-puthje: