Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit....
Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 113 114 115 116 117 118 119 120 121 [122] 123 124 125 126 127 128 129 130 131 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Regjistruar: 15/11/2006
Vendbanimi: skela e pare ne evrope
Mesazhe: 1763

o kurt

burrash e gjete nuk jam i gjat .
ej nqs e thua ti qe nuk kam sens of humor..te jap te drejt
por me ler te te them nje dicka
nuk e di nqs luan shah,di qe luan golf por kjo nuk ka lidhje me golfin
kur diskuton., me jep shum metra ne diskutime,prandaj perdor tekniken e shahut
llogarit dhe levizjet e tjetrit..ok lol!!!
sa per ato 3ditet e krevatit te shokut tim..je akoma ne Korce kur te kthehesh me thuaj

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 15 Nëntor 2008 21:00
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Vogelsia fizike e femres ne nje specie tregon se mashkulli eshte dominant. E nderkohe femrat e njeriut ne vendet nordike jane te beshme dhe te gjata. S'e di nese kjo ka te beje efektivisht me lirine qe kane femrat atje ne krahasim me femrat trup vogla mesdhetare. Nuk eshte cudi qe vogelsia trupore te jete e lidhur me dominancen fizike dhe spekullativisht mund te thuhet me maskilizmin.

Nuk e dija qe meshkujt ne vendet mesdhetare ishin trup medhenje dhe femrat trup vogla!!! Mua me duket proposionalisht te pershtatshem.
Nese ne vendet Nordike femrat jane te medhaja me trup meshkujt gjithashtu nuk jane me pak...
Per sa i perket lirise se femres, nuk mendoj se ka te bej me permasat e trupit sepse femrat franceze, jane ne pergjithesi trup vogla por shume te pavarura, e disa afrikane jane shume trup medhaja por shume te varura...
Mendoj se ne lirine e femres ka te bej shume kultura, traditat e vendit ku rritet dhe edukimi qe i jepet.

Mesazh i vjetr 15 Nëntor 2008 21:10
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
NS-6
Mnemonic

Regjistruar: 17/01/2005
Vendbanimi: Raccon City
Mesazhe: 3634

me habisin ata njerez qe pasi luajne me letra ose llotari dhe ne nje fare menyre "len lesht" thone qe vazhdojne te luajne "te pakten qe te dal me te mijat"...mor te hongert mortja,po a nuk ishe me tuat para se te filloje te luaje?
idiotet e rradhes!

Mesazh i vjetr 16 Nëntor 2008 03:55
NS-6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NS-6 Kliko këtu për të kontaktuar me NS-6 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të NS-6't! Kërko mesazhe të tjera nga: NS-6 Shto NS-6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NS-6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

E frymezuar nga shkrimi i bixhozit
Vazhdoj te buzeqesh me veten time dhe largohem nga mendimet e castit ...:p

Mesazh i vjetr 16 Nëntor 2008 04:09
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
me habisin ata njerez qe pasi luajne me letra ose llotari dhe ne nje fare menyre "len lesht" thone qe vazhdojne te luajne "te pakten qe te dal me te mijat"...mor te hongert mortja,po a nuk ishe me tuat para se te filloje te luaje?
idiotet e rradhes!

kto i ngjasin fjaleve te nanes time, ose te nje goce qe punon dhe deshiron t'i harxhoje parat qe fiton vetem ne shapin mall, nje vend qe frikuentoj rradhe. gjeja e fundit qe do me shkonte nderment eshte se kto jane fjalet apo mentaliteti i nje mashkulli...

per juve qe e mbani veten edhe te zgjuar qe edhe shume antare te forumit ju njohin si te tille, po me dukesh shume injrant me kyt koment...

ajo qe kam bere une per shume vite, nuk i them bixhoz, edhe day trading stocks cdo dite eshte nje forme bixhozi edhe me e rrezikshme, if you're skilled and with some luck, pse mos te lozesh nese je ne favor 60% ose me shume. nese arsenali do loze kunder vllaznise 100 here, nuk do te te quaja bixhozli nese do vejsh bast kunder vllaznise 100 here me rradhe, perkundrazi...
nejse tani jam bere edhe une patrhetic si juve normalet njerz, edhe une e kam nje pune dhe nje boring life, bla bla bla, all this pathetic nonesense called life, and who are you to tell me how to live it?! and what makes you so sure that your way is the right way, fundja e fundit a t'ka lyp kush gja ty??!!

nuk eshte e nevojshme per ty qe t'i vish ne ndihme evises, jam me gentleman se ti and the most men in this  planet, nuk jam duke sulmuar evisen, jam thjeshte duke e lene me dite opinionin tim ndaj bimbo's, ashtu sic ajo e ka apinionin e saj ndaj veriut apo te gjithe popullsiuse se veriut, atje nga vij une, shkoder,. nese nje njeri eshte aq dumb-ass, sa te pergjithesoje na ate nivel, me duket shume e thjeshte per mua to spot bimbo out of a croud... lits ike a lighthouse. 

lezeti me i madh per mua ne ket forum ka qene se si shume nga ju pathetic lame existences persive everyone nga veriu, and has been a pleasure to get to know who these nerds, these geeks, these faggots really are, and how intertaining has been to watch these ugly insects flatter themseves... 

Mesazh i vjetr 16 Nëntor 2008 06:04
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
idiotet e rradhes!

............

Postim sensibilizimi ky per Zotin. Mjafton me t'lexu ty , me dy rreshta ene ta ndryshon mendjen per skedinarhedhesit- Edhe une qe i mendoja ndryshe.:p

ps. Ti do druuuuuuuuuu

Mesazh i vjetr 16 Nëntor 2008 06:34
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

nuk eshte e nevojshme per ty qe t'i vish ne ndihme evises, jam me gentleman se ti and the most men in this  planet, nuk jam duke sulmuar evisen, jam thjeshte duke e lene me dite opinionin tim ndaj bimbo's, ashtu sic ajo e ka apinionin e saj ndaj veriut apo te gjithe popullsiuse se veriut, atje nga vij une, shkoder,. nese nje njeri eshte aq dumb-ass, sa te pergjithesoje na ate nivel, me duket shume e thjeshte per mua to spot bimbo out of a croud... lits ike a lighthouse. 

lezeti me i madh per mua ne ket forum ka qene se si shume nga ju pathetic lame existences persive everyone nga veriu, and has been a pleasure to get to know who these nerds, these geeks, these faggots really are, and how intertaining has been to watch these ugly insects flatter themseves...   

Excuse me,
Ratesisht si pa dashur u hasa ketu me fjalet e tua. Te me falesh nuk e kuptoj kete kundervershimin tend dhe keto dallime krahinore. Mund te tregohesh me i qarte ne mendime qe dhe une te di si ti pergjigjem boshlleqeve dhe paqartesive te tua ndaj problemit qe keni paraqitur.

Mesazh i vjetr 16 Nëntor 2008 07:22
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

"Io sono piu uomo che tutti voi messi insieme" - Bobo Vieri.

Mesazh i vjetr 16 Nëntor 2008 07:44
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Citim:
Po citoj ato që tha turll
"Io sono piu uomo che tutti voi messi insieme" - Bobo Vieri.

Do shkruash shqip ti Turrli se na fute ne mendime tani

Mendime casti:

Judgmental
Kjo fjale qe me peshperit sot. Pse ndoshta jemi kaq egoiste and we judge people from 'appearance' ne c'do hap qe hedhim dhe anashkalojme ne ruget tona duke ushqyer veten nga kjo vorbull mizore dhe ushqyer veten qe jemi dikush that we're not.
Eresire , heshtje, moskuptim urejtje.
Dhe ja largesa e dites edhe pse s'doja te hidhja asnje germe ketu , asnje mendim sepse shkronjat nuk kane domethenie.
The nuancat e heshtjes zbresin duke lene gjurme.

Mesazh i vjetr 16 Nëntor 2008 07:55
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa

Do shkruash shqip ti Turrli se na fute ne mendime tani

Mendime casti:

Judgmental
Kjo fjale qe me peshperit sot. Pse ndoshta jemi kaq egoiste and we judge people from 'appearance' ne c'do hap qe hedhim dhe anashkalojme ne ruget tona duke ushqyer veten nga kjo vorbull mizore dhe ushqyer veten qe jemi dikush that we're not.
Eresire , heshtje, moskuptim urejtje.
Dhe ja largesa e dites edhe pse s'doja te hidhja asnje germe ketu , asnje mendim sepse shkronjat nuk kane domethenie.
The nuancat e heshtjes zbresin duke lene gjurme.

me lejo:   ne nje konfrontim qesharak nga ana ime,kur m'the "go fuck youself" kam qeshur aq shume dhe jam kenaqur aq shume nga lezeti i komentit tend qe nuk e prisja, sa nuk e ke idene. por kur ke shtuar ne fund qe kjo tregon qe nga vij une,etj etj, referin to my birth place as if is some taboo to come from northern albania, thjesht u bera pak anoyed, se nuk eshte hera e pare qe antaret ktu fillojne me ba me gisht drejt krahinave dhe origjineve te njerzve sa fillojne nje debat. edhe nje barcalete e bukur kur thuhet here pas here i del lezeti, so it got old for me, that's all. individualisht mund te thuash cfar te doje zemra, i can handle it, or so think!? per cdo gje tjeter qe kam perdorur ndaj teje, ka qene shaka, ndoshta pak e rende, tease, dhe e kam bere te qarte duke qeshur sinqerisht... i thought you can handle it, konsiderin your  great comeback by telling me to "fuck off", though you still a bimbo to me ndoshta kam per te ndryshuar opinionin  me vone meqe i ndodhka edhe te tjerve ktu :p  so hold your breath... 

Katilesha/Eshin-en kati: nuk jam ktu per te fituar zemren apo tifozdhekun tend, meqe e ben te qart me ate postimin tend te nje tifozdheku, sikur po lozim footboll dhe ti je "the cheerleader" apo sikur je the undecided voter midis debatit te mcCain-it dhe obames...  ....nje koment shume tipik i nje highschool girl, or even childlike mentality, qe sheh nje karramele dhe shpreh ndryshimin e mendjes per dashurine e njerit prinder ndaj tjetrit.

nuk eshte sikur te kam premtuar ndonjegje dhe te preva ne bese, eshte thjeshte opinioni jot qe ke krijuar pa dijenin time, dhe ai i tanishm qe ke ndryshuar, big deal!!! dhe ajo shkelja e syrit me duket shume qesharake  .....dmth?!, ne ato shkrimet e tua kur shpreh disa zhgenjime, nuk duhet t'merren seriozisht?!?! meqe je kaq melodramatike si nje personazh i ndonje sop-apera, dhe qenke kaq e lehte nga mendja dhe te merrka era kaq kollaj?!

already then...     

Mesazh i vjetr 16 Nëntor 2008 18:00
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 15:35 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 113 114 115 116 117 118 119 120 121 [122] 123 124 125 126 127 128 129 130 131 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar