Regjistruar: 20/07/2003 Vendbanimi: usa Mesazhe: 2047
demo shishen ne tavoline e ke pi sa te dush tu bofte gjak e dhjam lol.... kiss demo
__________________ .......tY Te kerKoJ nE shPreSeN tImE tE HumBuR dHe ne agImE nje DiTe Pa tY...Te pRes tE viSh tEk Une .......
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 11/06/2007 Vendbanimi: asgjekundi Mesazhe: 1119
Citim:Po citoj ato që tha elsaaa demo shishen ne tavoline e ke pi sa te dush tu bofte gjak e dhjam lol.... kiss demo po me le shishen dua kallam une se skam si pi
Citim:Po citoj ato që tha elsaaa demo shishen ne tavoline e ke pi sa te dush tu bofte gjak e dhjam lol.... kiss demo
Citim:Po citoj ato që tha Demokrate4ever po po Misteri do pozoje se paska vu sfondin si te elisees Me shkon ky avatar o demokrate? Do nje gote xhin se keto na kane mbetur
Citim:Po citoj ato që tha Demokrate4ever po po Misteri do pozoje se paska vu sfondin si te elisees
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Bashkangjitje: 20071030_211555.jpg Ky file është shkarkuar 34 herë.
Demokrate ke ngatrru lokal me duket :p Mister
Regjistruar: 27/06/2005 Vendbanimi: Eastern Seaboard Mesazhe: 4434
Citim:Po citoj ato që tha Mister_DXP Me shkon ky avatar o demokrate? Do nje gote xhin se keto na kane mbetur tashi i more stilin e mbremshem bletes... jo jo flm per xhinin,po pse ato te ngelurat do pi une?
Citim:Po citoj ato që tha Mister_DXP Me shkon ky avatar o demokrate? Do nje gote xhin se keto na kane mbetur
__________________ I say there're no depressed words just depressed minds.
Citim:Po citoj ato që tha Mister_DXP po me le shishen dua kallam une se skam si pi mister me sa di une kallami perdoret pergjo tjeter...than vetem me zjarmin pi ne nje pip...
Citim:Po citoj ato që tha Mister_DXP po me le shishen dua kallam une se skam si pi
Citim:Po citoj ato që tha puntori Demokrate ke ngatrru lokal me duket :p Mister hahaha jo jo ta siguroj puntor ,po c'faj kam une qe misteri ndrron avataret si mreti grate.. Mrama puntor, i marove punet e randa?lol
Citim:Po citoj ato që tha puntori Demokrate ke ngatrru lokal me duket :p Mister
Citim:Po citoj ato që tha Demokrate4ever hahaha jo jo ta siguroj puntor ,po c'faj kam une qe misteri ndrron avataret si mreti grate.. Mrama puntor, i marove punet e randa?lol hahhaahhaha demo puntori punen ma te rande e ka ndarke...hahahhahahahahahaha
Citim:Po citoj ato që tha Demokrate4ever hahaha jo jo ta siguroj puntor ,po c'faj kam une qe misteri ndrron avataret si mreti grate.. Mrama puntor, i marove punet e randa?lol
Regjistruar: 12/02/2007 Vendbanimi: Rrefime memece Mesazhe: 4388
mirembrema Elsaaa te iku dhembja e kokes? Mer nje kamomil e lere alkolin per ne te tjeret C'thote shamataja? Se pertoj te lexoj Mrama punetor,glak ,demo ,mister
__________________ I had seven faces,Thought I knew which one to wear...
Citim:Po citoj ato që tha elsaaa hahhaahhaha demo puntori punen ma te rande e ka ndarke...hahahhahahahahahaha hahahahahahaha apo s'eshte dhe ftohte sonte
Citim:Po citoj ato që tha elsaaa hahhaahhaha demo puntori punen ma te rande e ka ndarke...hahahhahahahahahaha