Regjistruar: 05/02/2011 Vendbanimi: Jazzopolis Mesazhe: 111
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Dakort ore! Kulm interesant ironik.. He?? eshte ironike..pa kulme interesante...
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Dakort ore! Kulm interesant ironik.. He??
__________________ There are no stupid questions, just stupid people.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Citim:Po citoj ato që tha Dj Jazzman eshte ironike..pa kulme interesante... Euu.. iku tani, ne fund te fundit kulmet e mia s'i kane bere kurre keq kujt.. interesante dhe kjo.
Citim:Po citoj ato që tha Dj Jazzman eshte ironike..pa kulme interesante...
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Euu.. iku tani, ne fund te fundit kulmet e mia s'i kane bere kurre keq kujt.. interesante dhe kjo. jam i sigurt qe te bejne shume mire....
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Euu.. iku tani, ne fund te fundit kulmet e mia s'i kane bere kurre keq kujt.. interesante dhe kjo.
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
ca ka omlsina
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha Dj Jazzman jam i sigurt qe te bejne shume mire.... Me te degjuar e kam dhe une xhanem.. Einxh
Citim:Po citoj ato që tha Dj Jazzman jam i sigurt qe te bejne shume mire....
jam tu vra menjen per ate piken 2... do ma thuash
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Me te degjuar e kam dhe une xhanem.. Einxh
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil jam tu vra menjen per ate piken 2... do ma thuash Po c'u kuptua po ta rrefeva?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil jam tu vra menjen per ate piken 2... do ma thuash
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Po c'u kuptua po ta rrefeva? e mire me rrefe gje tjeter pra
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Po c'u kuptua po ta rrefeva?
Te te rrefej receten e qofteve me leng?