Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Cfare po beni tani,tani?!
Gjithsej 192 faqe: « E parë ... « 119 120 121 122 123 124 125 126 127 [128] 129 130 131 132 133 134 135 136 137 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Anemone
Amygdala

Regjistruar: 10/10/2009
Vendbanimi: Rose Perpetua
Mesazhe: 644

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

ne rast se e ka pas per avatarin : mua me pelqen me shume ky qe ke tani

Ky ishte qellimi im!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Maj 2012 02:46
Anemone nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Anemone Kliko këtu për të kontaktuar me Anemone (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Anemone Shto Anemone në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Anemone në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

ne rast se e ka pas per avatarin : mua me pelqen me shume ky qe ke tani

hesht o i paudhe!

e kisha per mziken .

Mesazh i vjetër 08 Maj 2012 02:52
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

Sono innocente ............ mua avatjari me terhoqi

- pse e dojsha nji tallava sonte ( normal dhe gjyms qille bmv )

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 08 Maj 2012 02:56
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Anemone
Amygdala

Citim:
Po citoj ato që tha al74

e kisha per mziken .

Ndaj jam moderatore

Mesazh i vjetër 08 Maj 2012 02:58
Anemone nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Anemone Kliko këtu për të kontaktuar me Anemone (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Anemone Shto Anemone në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Anemone në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

Citim:
Po citoj ato që tha Anemone

Ndaj jam moderatore

athere na e modero Glakun i here sa te pjek rakine

Mesazh i vjetër 08 Maj 2012 02:59
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Citim:
Po citoj ato që tha Anemone

Ky ishte qellimi im!

e dija ................ dhe shume efikas

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 08 Maj 2012 03:04
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

- se harrova dhe dola jasht teme : jom tu zgjidh fjongon

Mesazh i vjetër 08 Maj 2012 03:05
Anemone
Amygdala

Deshtove...!U perpoqe te beje nje thumbim me nuanca erotike, por ishte i mjere.

Koha jote mbaroi!

Mesazh i vjetër 08 Maj 2012 03:06
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

E shof une ngela pa gjume sonte

Mesazh i vjetër 08 Maj 2012 03:07
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Anemone
Amygdala

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
E shof une ngela pa gjume sonte

Efektet e filmit? :p

Mesazh i vjetër 08 Maj 2012 03:11
Ora tani: 16:44 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 192 faqe: « E parë ... « 119 120 121 122 123 124 125 126 127 [128] 129 130 131 132 133 134 135 136 137 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Cfare po beni tani,tani?!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar