Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty... Vlerësimi i Temës: 10 votime, mesatarja 4.60.
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Sa dua te te coj ne djall ne keto momente...Se di se po mbaj veten , o zot me jep durimin e duhur per ta bere.Me mire te iki se nuk e di se cfar mund te them . Pastaj e di qe pendohem , por e kam bere 1000 here me ty dhe do te ishte normale, por gjeja qe urrej me ty eshte te jem i parashikueshem dhe s'dua ta bej me ty pikerisht tani . Urrej te urrej faktin se te dua me shume se veten... Ik pirdhu tashme e dashura ime vrasese...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 15 Shkurt 2006 04:24
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ida19ath
akooooma studente

Regjistruar: 14/11/2005
Vendbanimi: Greece
Mesazhe: 374

Pres nje mesazh nga ti, por telefoni nuk degjohet. Cdo dite kur zgjohem, shikoj telefonin por asgje. Vetem dy sy me shikojne sikur duan te me thone:- Mos u merzit, cdo gje do shkoj mire. Por cdo dite te njejtat dhe asnje te re nga ti. Pres, pres por telefoni nuk bie. Ndonjehere kur degjoj bip- bip e telefonit, vrapoj te shoh kush eshte, mbase me kujtove dhe do me thoshe:- Mire je, si ia kalon? Kur shoh qe nuk je ti, nje zhgenjim mbulon ne fytyren time dhe pastaj filloj e mendoj, se cfare ben, si ia kalon? Te mendoj ty dhe njekohesisht mundohem te bind veten qe me mendon dhe ti, mbase pak!!!
Megjithate nuk te ve faj. Ishe shume i sinqert me mua qe ne fillim dhe te falenderoj per kete. E di qe sillesh keshtu mos te vuaj une, por edhe keshtu nuk mundem. Nuk mundem kur shikoj qe mundimet per dicka, jane te njeanshme.
Kur ta lexosh kete mesazh, te lutem me dergo nje email dhe me thuaj dicka, mos rri ne heshtje. Ta kerkoj si nder.
Te puth!!!

Mesazh i vjetër 17 Shkurt 2006 22:34
ida19ath nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ida19ath Kliko këtu për të kontaktuar me ida19ath (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ida19ath Shto ida19ath në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ida19ath në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
astras
larguar

Regjistruar: 14/02/2006
Vendbanimi: x
Mesazhe: 214

e nesermja mund te jete shume prane prandaj "run my friend, 'cause live is to short"

AS

Mesazh i vjetër 18 Shkurt 2006 04:10
astras nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të astras Kërko mesazhe të tjera nga: astras Shto astras në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto astras në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Se di perse vij gjithmon ketu e kerkoj te shkruaj per ty . Ndoshta sepse ketu ne kete kend te dedikuar ty ne nje fare menyre gjej veteveten ose me sakte te gjej ty ashtu si te kam dashur. Te gjej ty pa genjeshtra dhe pa mashtrime , pa hi syve , pa iluzione deshtake , pa endrra te thyera , pa asgje qe mund te me vrasi ose mund te te vrasi .Nuk e kuptoj perse ti nderton gjithcka mbi genjeshtren, perse mundohesh te krijosh iluzione rreth vetes.Nuk e kuptoj perse ti nuk arrin te kuptosh se te tjeret duhet te te duan sepse ti je ajo qe je dhe jo ajo qe te tjeret duan qe te jesh. As une nuk po arrij te kuptoj nese te kam dashur per ate qe je apo per ate qe ti me ke bere te kuptosh se je. E di , e di qe po hallaktem me kot me shkrime absurde dhe tani asgje nuk ka me kuptim . Por e humba ndjenjen dhe bashke me te edhe deshiren per te shkruar per ty . Ndoshta me vrasjen e ndjenjes vrava edhe nje pjese timen qe nuk kishte as me te voglin faj . Nejse nejse me mire keshtu...tani me duhet te iki se nuk kam me deshire te flas per ty.Tashme u lodha...

Mesazh i vjetër 18 Shkurt 2006 04:19
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Cdo dite ndihem ndryshe , ndoshta se tashme une po kthehem vetevetja dhe ti nuk po arrin te me kontrollosh ashtu si beje gjithmon . Kjo eshte jeta , une u ktheva perseri ne njeriun e gjysem te vertetave dhe ty nuk te vjen mire . Pastaj duket sikur bej interesantin, ehehehh nejse harrova te te thoja se une jam interesant...(sa modest qe jam hahahaha)

Mesazh i vjetër 24 Shkurt 2006 04:24
diabolic
bastard_inside

i joti perjetesisht...

Mbreme u ndieva i tradhetuar , me shume nga vetja sesa nga ti .Dhe kjo gje me vret me shume se cdo gje tjeter, porsi thike e ngulur ne shpin nga dora mekatare imja.Sa deshire kisha te te kisha prane , te te perkedhelja te puthja buzet e bukura e te te thoja me te gjithe shpirtin tim- Zemer shko pirdhu...Ah por perse valle nuk e bera ? Ndoshta sepse ky shpirti im qe une tashme e quaj Xhuda te do me shume ty sesa mua , sepse te kerkon edhe ne cdo dhimbje , humbje , vrasje ,persekutime ndjenjash .Hej me degjon a je aty ,? Me ke po puthesh ? Me ke po perpiqesh te me vrasesh nga pak ashtu si ben ti , pikerisht ti vrasesja ime e preferuar .Ku je ? Ku je ? Humbe , e di , ok ok vazhdo te me vrasesh nga pak ashtu sic di ti .Llogjike ,vampiret ta pine gjakun nga pak per te te ber perjetesisht te tyrin dhe ashtu sic thua ti une jam perjetesisht i joti... Shpresoj te gabohesh.

Mesazh i vjetër 03 Mars 2006 02:03
astras
larguar

Regjistruar: 14/02/2006
Vendbanimi: x
Mesazhe: 214

Une e kma ndjekur kete teme per aq kohe sa jam antar i ketij forumi dhe me erdhi nje mendim.
Do kisha deshire ta rititulloja ndryshe kete teme

SHekujt e saj' pa ty... dear friend diabolic AS

Mesazh i vjetër 03 Mars 2006 23:43
astras nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të astras Kërko mesazhe të tjera nga: astras Shto astras në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto astras në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
iliriusa
Shpirt i lire.....

Regjistruar: 11/03/2004
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 1516

Citim:
Po citoj ato që tha astras
Une e kma ndjekur kete teme per aq kohe sa jam antar i ketij forumi dhe me erdhi nje mendim.
Do kisha deshire ta rititulloja ndryshe kete teme

SHekujt e saj' pa ty... dear friend diabolic AS

Gjithashtu e te njejtit mendim!

Mesazh i vjetër 04 Mars 2006 01:54
iliriusa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të iliriusa Kliko këtu për të kontaktuar me iliriusa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të iliriusa't! Kërko mesazhe të tjera nga: iliriusa Shto iliriusa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto iliriusa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Keto dite pershtjellimesh , neper rutinen e perditshme diku gjeta vetveten te vetmuar midis te panjohurve . Gjithe keto dite kisha humbur ne labirintet e frenezise se endrave absrakte. Eshte me mire kur fshihem ketu duke folur me veten se tashme nuk kam me deshire te flas me ty, u ktheva ne identitet , ne tangerllikun e zakonshem te qenies time qe dikur ti ...Ah sja vlen te flas me per kete .Ika ose me sakte erdha perseri ne shtepi...

Mesazh i vjetër 23 Mars 2006 00:37
diabolic
bastard_inside

Me ka pushtuar apatia si pasoj e dashurive te vrara pa dashur neteve vone ne endrra.Me ka pushtuar vetmia duke qendruar me njerzit qe jane thjesht drite-hije te vetvetes.Lodhem po te mendoj qe kisha humbur me pavetdije ne labirintet e irreales ku mbizonteronte cinizmi arkaik .Valle do ta gjej une veten apo kjo dashuri e humbur me cvirgjeroi shpirtin ?Koha jep pergjigjet e duhura...

Mesazh i vjetër 25 Mars 2006 04:17
Ora tani: 10:38 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Ditet e mia pa ty...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar