ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008
|
Citim: Po citoj ato që tha IQVLORA
Bukur,edhe pse nuk rimojne,vargjet tuaja jane si nje melodi me violine.
Do te vije nje moment qe ''flaka'' do te shpertheje fuqishem dhe muza juaj do te ece ne shpirtin tuaj si nje llave vullkani.Krijimet tuaja ne te ardhmen do te jene brilante.Ato duhet te fluturojne jo vetem ne mendafshin e bute te dashurise per vajzen e endrrave,por edhe te dashurise per vendlindjen,per natyren e bukur shqiptare,per problemet e momentit qe po kalon ai vend e populli i tij.Pse jo duhet t'i kendosh me poezite e tua patriotizmit,atdhedashurise ne te gjitha trojet shqiptare.keshtu behesh me i kompletuar e me i pjekur dhe e thua ate qe te vlon brenda shpirtit me me kompetence.Mendoj se ju keni te ardhme ne kete fushe,prandaj te sugjeroj te studioni per kompozicionin ne letersi,sepse do t'ju ndihmoje ne punen tuaj krijuese.
Te pershendes
IQVLORA. Te jam mirenjohes qe me ndjek dhe inkurajon gjithmone. Une vazhdoj per ing ndertimi dhe boten e shkrimeve e kam perdorur vetem si nje valvul clirimi e cila me ndihmon te ec drejt. Por ndoshta kur te mbaroj shkollen jam me nerva te mira dhe filloj nje te dyte. 
sinqerisht
ingmetalboy