Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > nick-name-i juaj
Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

kyrse ky imi.. dmth nicku :p

vjen nga : Kota eshte nje qytez tashi mund te them rreth 12 mij banore.. pasi kan emigruar shume.. eshte 17 km ne juglindje te vlores.. dhe aty jam rritur une.. dmth femijerine e kam kaluar aty..

97: eshte viti ku ne kote.. jan ber shum pislleqe.. ka qen qendra e droges , vrasjeve, dhe e shum pislleqeve te tjera... pra me pak fjale eshte quajtur Kolumbia2 ( nga mediat italiane)...

p.s: dhe un kam qen trafikant :p jk

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 01 Shkurt 2007 21:56
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erta31
Arkitekte

Regjistruar: 02/01/2007
Vendbanimi: cesena
Mesazhe: 244

Kota qenkemi nje cik patriot, jo se jam nga Kota ( kete emer nuk e kisha degjuar ndonje here) po gjysherit i kam nga vlora.

Mesazh i vjetër 01 Shkurt 2007 22:10
erta31 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erta31 Kliko këtu për të kontaktuar me erta31 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erta31 Shto erta31 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erta31 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

lol

se ke degjuar ti, .. po ne vitet 97-2000 te pakten i her ne dit.. do e degjoje te raiuno raidue ose rai treshi , lol..

mbaj mend nje her kur erdhen qe po na filmonin me kamer..e po mernin ne intervist....

edhe mbledhur ne te gjith se gezonim :p.. na than mund te na tregoni nje lule ashashi.... posi i tha nje cun nvend.. edhe ata po filmonin... i shkput ai cuni.. dhe shkoi para nje dyqani qe kish ashash para dyqanit.. gjoja si lule :p.. edhe ja solli... mama mia tha ai italiani.. i paskan para dyqaneve te mjell :p

Mesazh i vjetër 01 Shkurt 2007 22:17
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97

p.s: dhe un kam qen trafikant :p jk

Nuk me thua or babam ti ke qenin trafikant , apo ke qen ti trafikanti !
Mesele e ngatruar

Mesazh i vjetër 01 Shkurt 2007 22:30
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

qenin qenin :p

Mesazh i vjetër 01 Shkurt 2007 22:32
erta31
Arkitekte

Kota!

tani vura re se poshte nick-ut ke shkruajtur "alergjik librash". e vertete eshte? tani me kujtove te hap nje teme mbi alergjine.

Mesazh i vjetër 02 Shkurt 2007 00:20
erta31 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erta31 Kliko këtu për të kontaktuar me erta31 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erta31 Shto erta31 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erta31 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

niku jem vjen nga personaliteti qe kam
njerezit qe nuk ishin ne boten time te mbrendeshme
dhe mund te mendoshin ndryshe, por kur me njihnin nga afer
perher ishte kjo shprehja, baaa ca dreqi qenka kjo...

Mesazh i vjetër 02 Shkurt 2007 01:39
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

nicku im vjen ngaqe me ttherrasin roku shkurtimisht,por per momentin e ktheva ne roke.Plus shqiptohet lehte nga buzet e femrave..te forumit

Mesazh i vjetër 27 Shkurt 2007 14:10
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

shume e lezetshme kjo tema...!
shume e gjetur!!!
komplimente.

atehere: une kam nje shokun tim piktor, shpesh here kam pozuar per te,
stili i tij eshte realistik.
nje dite i kerkova une te me bente nje skice, bardh e zi, 1.5 x 3.0 m per tja falur te dashures sime...
doni ju qe nuk me pelqeu mua pastaj...
as goces nuk i pelqeu shume dhe shkroi mbi pikture-skice bad_drawn_boy

peace

Mesazh i vjetër 08 Mars 2007 19:42
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erta31
Arkitekte

hi bad_drawn_boy!

shume e lezetshme historia jote, teper origjinale.

Mesazh i vjetër 09 Mars 2007 20:52
Ora tani: 14:49 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > nick-name-i juaj

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar