Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Moda dhe Estetika > *Te Ndryshme*
Gjithsej 14 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

Evisa me pelqeu shume lidhja qe bere ndermjet New York-ut dhe salles se operacionit. Duket mprehtesia jote, bravo te qofte.

Aman a derbardhe, nese pyetja ime se ku do e veshesh kete fustan qenka e ulet, si i bije te jete fjalia jote qe rrezultoi pyetjen time? Akoma nuk po e marr vesh se perse u vure ne kaq pozite protektive per guston tende dhe (medemek) e nxorre veten nga natyra jote kaq e "denje" dhe "standart larte" te me replikosh mua? Nese ti thua "une e vesh kete" atehere ku qendron "ultesia" e pyetjes "ku do e veshesh?"

U pika moooj pika e standartit tend te lart... Aman e me keqen tu befsha mos e ul veten per askend, e mbi te gjitha per dike virtual.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 30 Shtator 2008 18:21
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Citim:
Po citoj ato që tha cupka
Akoma nuk po e marr vesh se perse u vure ne kaq pozite protektive per guston tende dhe (medemek) e nxorre veten nga natyra jote kaq e "denje" dhe "standart larte" te me replikosh mua? Nese ti thua "une e vesh kete" atehere ku qendron "ultesia" e pyetjes "ku do e veshesh?"

Moj cupke,
Ta bejme kte long story short , nuk te intereson shume se ku do shkoja une , dmth me pak fjale mi cupe shiko ato qe kam sjelle ne teme, komento , dhe mos pyet me shume sec lexon. Kapishe tani MOOOJ?
Citim:
Po citoj ato që tha cupka

U pika moooj pika e standartit tend te lart... Aman e me keqen tu befsha mos e ul veten per askend, e mbi te gjitha per dike virtual.

Ahh pika tende thuaj qe sdi te pyesesh dhe ste vjen mire kur mer kesilloj pergjigjesh he derman se me skandalizove se je dhe madmazelle sillu njecik me klass .
PS: Zot i madh kam pare skam pare te besh debatim per hic gje kjo sesht pare "Zot mbaji mendjen njerzve" !!!

Mesazh i vjetr 01 Tetor 2008 08:41
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 0473007018420_275x275.jpg
Ky file është shkarkuar 64 herë.

Sec me ka rene mbas koke keto kohe me mendafsh, tantella dhe motive folk...

Mesazh i vjetr 25 Tetor 2008 18:48
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 0105blkstripetop1.jpg
Ky file është shkarkuar 62 herë.

...

Mesazh i vjetr 25 Tetor 2008 18:51
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Po he moj doktoreshe,qe na i ke treguar half of face.
Porsi qershia mbi torte qenke.Dukesh si nje manushaqe prilli mengjeseve pranverore.Lume mami qe te ka linde e lum ai qe te mban ne gji!
Ai ''langaraqi'' qe te ka zgjedhur,nuk ka ditur ku e ka hedhur doren fare.Po te beri ndonje xhibel me lajmero se u sosa ne Bruksel e ja mora shpirtin!
Po te ishe bere aktore do te ishe bere e famshme duke i dhuruar vendit ndonje Oskar,ndersa doc nuk e di c'te te them.
Pac shendet e jete te gjate,lumturi e dashuri!
Respekte per ju!
IQV

PS: Nje pyetje mos jeni gje motra e Nikol Kidman lady?

Mesazh i vjetr 25 Tetor 2008 22:18
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Po he moj doktoreshe,qe na i ke treguar half of face.
Porsi qershia mbi torte qenke.Dukesh si nje manushaqe prilli mengjeseve pranverore.Lume mami qe te ka linde e lum ai qe te mban ne gji!
Ai ''langaraqi'' qe te ka zgjedhur,nuk ka ditur ku e ka hedhur doren fare.Po te beri ndonje xhibel me lajmero se u sosa ne Bruksel e ja mora shpirtin!
Po te ishe bere aktore do te ishe bere e famshme duke i dhuruar vendit ndonje Oskar,ndersa doc nuk e di c'te te them.
Pac shendet e jete te gjate,lumturi e dashuri!
Respekte per ju!
IQV
PS: Nje pyetje mos jeni gje motra e Nikol Kidman lady?

Jo,jo! Mos ngaterrohemi tani, IQVLORA, s'jam une ketu siper. Mgjth, nese je aq kurioz, mund te t'a shuaj kuriozitetin pa asnje problem.

Persa i perket aktrimit, vallai s'kam pasur ndonje talent...Mgjth im ate eshte i kenaqur qe s'perfundoi me nje vajze qe i studion per balet, kolpo fatale per te do kishte qene

Dhe partneri im vlerat m'i di por dhe une ia di vlerat atij; biles ai eshte sh. me i mire se une

P.S. Pres te me thuash se me ke ngjaj sepse deri tani kam pasur goxha variante ndaj shohim c'po na thote nje ekspert me sy te mprehte :p

Mesazh i vjetr 25 Tetor 2008 23:38
Balerina
Rose of Silence

Regjistruar: 31/08/2006
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 1525

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Sec me ka rene mbas koke keto kohe me mendafsh, tantella dhe motive folk...

Eshte nje trend ne ngritje dhe eshte shikuar shume neper linjat e modes te shfaqura neper "Fashion Weeks." Edhe une ndjehem rehat me keto perparime ne boten e modes, se jo gjithmone te pershtaten shijes.
Me duket se ka te beje shume me perpjekjen gati boterore per tu kthyer ne gjerat reale - prandaj ngjyrat kafe, jeshile dhe motivet me lule jane perhapur shume. Motivet folk sidomos perfaqesojne nje kthim ne rrenje, origjine, dhe kete vit me shume se kurre po e shoh qe stilistet jane edhe psikologe.

Mesazh i vjetr 26 Tetor 2008 01:57
Balerina nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Balerina Kliko këtu për të kontaktuar me Balerina (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Balerina Shto Balerina në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Balerina në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

P.S. Pres te me thuash se me ke ngjaj sepse deri tani kam pasur goxha variante ndaj shohim c'po na thote nje ekspert me sy te mprehte :p

Jam kurioz qe pervec inteligjences, per te cilen opinioni im eshte shume i mire; te shoh edhe portretin tuaj.Mbasi te te shoh do te beje kombinimin dhe do te jap vleresimin tim prej miku.
Per portretin e mesiperm qenkam gabuar,por vajza ne foto ishte nje perle.

Mesazh i vjetr 26 Tetor 2008 20:44
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re br606325-03vliv01.jpg
Ky file është shkarkuar 29 herë.

Silk/cashmere v-neck sweater
Sharp look

Mesazh i vjetr 16 Nëntor 2008 04:34
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re heavenlytreasuresjewelry_2026_376956892.jpg
Ky file është shkarkuar 24 herë.

Luxury Jewelry - 18k White Gold Three Row Diamond Eternity Ring

Cmimi ? $ 7.995.00

Mesazh i vjetr 27 Nëntor 2008 08:08
Ora tani: 06:04 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 14 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Moda dhe Estetika > *Te Ndryshme*

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar