amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605
|
Citim: Po citoj ato që tha IQVLORA
Po he moj doktoreshe,qe na i ke treguar half of face.
Porsi qershia mbi torte qenke.Dukesh si nje manushaqe prilli mengjeseve pranverore.Lume mami qe te ka linde e lum ai qe te mban ne gji!
Ai ''langaraqi'' qe te ka zgjedhur,nuk ka ditur ku e ka hedhur doren fare.Po te beri ndonje xhibel me lajmero se u sosa ne Bruksel e ja mora shpirtin!
Po te ishe bere aktore do te ishe bere e famshme duke i dhuruar vendit ndonje Oskar,ndersa doc nuk e di c'te te them.
Pac shendet e jete te gjate,lumturi e dashuri!
Respekte per ju!
IQV
PS: Nje pyetje mos jeni gje motra e Nikol Kidman lady?
Jo,jo! Mos ngaterrohemi tani, IQVLORA, s'jam une ketu siper. Mgjth, nese je aq kurioz, mund te t'a shuaj kuriozitetin pa asnje problem.
Persa i perket aktrimit, vallai s'kam pasur ndonje talent...Mgjth im ate eshte i kenaqur qe s'perfundoi me nje vajze qe i studion per balet, kolpo fatale per te do kishte qene 
Dhe partneri im vlerat m'i di por dhe une ia di vlerat atij; biles ai eshte sh. me i mire se une 
P.S. Pres te me thuash se me ke ngjaj sepse deri tani kam pasur goxha variante ndaj shohim c'po na thote nje ekspert me sy te mprehte :p