Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Zyra martesore e forumit!!!!
Gjithsej 59 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha Admirali

Me duket se do ta jap ty licensen une, se s'po shoh qe nuse tek dera e shtepise, vetem llafe paska pas kjo Eriosa, po pune hic fare.

Sa i rrepte qenke mor shef!!
Ne jemi te gatshem te shtojme punonjesit,ore nuk ia dilet vetem duhet ndihme !!
Kur e hapa agjensine se dija qe kishte kaq shume beqar.Ore me shume ka beqar se beqare,ndaj kam ngelur ne hall,me dalin ca beqar teper me ke ti martoje !!!

Diabolic qetesohu,prishni rreshtat,leqe nje je ti ,prape rreshtin te prishur e ke !!

Darma urime per punen e re,je e mirepritur ne agjensi !!

Erik suste ti !!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Qershor 2006 21:04
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qorri
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 26/12/2003
Vendbanimi: ketej nga bregu i lumit
Mesazhe: 250

Hej po ndonje qorre per mua ka ketej?????????????????????????????????

Mesazh i vjetër 23 Qershor 2006 21:12
qorri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qorri Kliko këtu për të kontaktuar me qorri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qorri Shto qorri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qorri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

po mbeti ndonje "plake" teper ma kaloni nga sektori im........

tip "plake" sharon stone apo Mishel Faifer

Mesazh i vjetër 23 Qershor 2006 21:15
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qorri
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 26/12/2003
Vendbanimi: ketej nga bregu i lumit
Mesazhe: 250

Citim:
Po citoj ato që tha eric darven
po mbeti ndonje "plake" teper ma kaloni nga sektori im........

tip "plake" sharon stone apo Mishel Faifer

Avash ti avash te dyja te dashurat e mije i dashke????????????Nje po deshe ta jap te dyja jo.

Mesazh i vjetër 23 Qershor 2006 21:19
qorri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qorri Kliko këtu për të kontaktuar me qorri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qorri Shto qorri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qorri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Re: Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha Eriosa

Diabolic qetesohu,prishni rreshtat,leqe nje je ti ,prape rreshtin te prishur e ke !!

Ok shefe sta prish njeri ty .Po ca ke ti per te prish njiher ...:p :p :p :p :p :p

Mesazh i vjetër 23 Qershor 2006 21:45
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

urraaaaaaa me ne fund gjeta pune ( se ne fakt helbete dhe pune ketu me duhej se nuk na mjaftojne ato ne jeten e perdicme )

ani kushdo qe kerkon nje partner le te vendose emrin kete dh c'fare kerkojne dhe teejne gatgnj le kepuce teku per shkeset

Mesazh i vjetër 23 Qershor 2006 21:53
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zhylien Sorel
animas

Regjistruar: 26/09/2004
Vendbanimi: ishull
Mesazhe: 5141

eriosa dhe darma me qe ka shume beqar dhe kemi pak femra ec futuni vete ne valle:p :p :p :p

Mesazh i vjetër 23 Qershor 2006 23:25
Zhylien Sorel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zhylien Sorel Kërko mesazhe të tjera nga: Zhylien Sorel Shto Zhylien Sorel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zhylien Sorel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
buzeqeshja
studente

Regjistruar: 26/11/2005
Vendbanimi: mbi libra...
Mesazhe: 3155

pupupuupupuuu po cbehet ktu mor qenka shtuar shum nr i kerkesave per martese.....

Po mir moj Eriose se te gjith po i marton ti po per veten si s'mendon fare gjeja dhe vetes nje se ska lezet apo do qe ta gjejm ne???

ps:Na gjeni nje nuse dhe per diabolic se e kam ne merak ska gje se esht ne radhe nga fundi se per antar te vecant behn perjashtime

Mesazh i vjetër 23 Qershor 2006 23:46
buzeqeshja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të buzeqeshja Kliko këtu për të kontaktuar me buzeqeshja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: buzeqeshja Shto buzeqeshja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto buzeqeshja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

Buzeqeshja si thua te ta rregulloj ty Diabolic une ....he se ja hedh une nje fjale dhe e takojme tek ajo tema kafese gjoja sikur nuk di gje ti ...merr vesh ....rastesisht fare

eric aman te keqe se nuk kam ku ti cojme burrat ...nuk po kam me dhoma ne shtepi.....njerin e kam cuar ne bodrum sa te ndertoje katin e katert

Mesazh i vjetër 24 Qershor 2006 00:23
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
buzeqeshja
studente

Regjistruar: 26/11/2005
Vendbanimi: mbi libra...
Mesazhe: 3155

Citim:
Po citoj ato që tha darma
Buzeqeshja si thua te ta rregulloj ty Diabolic une ....he se ja hedh une nje fjale dhe e takojme tek ajo tema kafese gjoja sikur nuk di gje ti ...merr vesh ....rastesisht fare

eric man ekqe se nuk kam ku tiojme urrat ...nuk po kammedhom shtepi.....erin km cuae bodrum s te ndertojeatin e katert

Po nuk e di ti darma qe un po pergatitem per martese me shefin e forumit z.Admiral po he se ska gje se je e re ne ket detyr e si ke marr akoma te dhenat

Mesazh i vjetër 24 Qershor 2006 00:26
buzeqeshja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të buzeqeshja Kliko këtu për të kontaktuar me buzeqeshja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: buzeqeshja Shto buzeqeshja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto buzeqeshja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:58 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 59 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Zyra martesore e forumit!!!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar