Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Isha - Jam
Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Citim:
Po citoj ato që tha erious
p.s. thuaj fajes qe se kisha lexuar piken n1. te rregullores, ndryshe s'do tu sugjeroja shqipetareve (qe po vuajne kokrren e belase) te vrasin sa me shume greke te munden

Hidhe hidhe vallen me lezet
Si një zanë e bukur po më vjen
E bukur është vallja
Kur kërcen sorkadhja

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Tetor 2009 15:13
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

.

çfar ka per eros aty... ti dhe zoti (nese ka) qe eshte larte e din

isha pra tek shkallet ngref e ngref... dhe ika shkref e shkref

Mesazh i vjetër 12 Tetor 2009 15:13
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Mos na u be si Brigo tani, behu cun i mire......
Kujdes dhe nga sorkadhet

Mesazh i vjetër 12 Tetor 2009 15:21
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Roi
Drift in and out....

Regjistruar: 22/04/2009
Vendbanimi: Shkretetire
Mesazhe: 786

Citim:
Po citoj ato që tha Roi5
Isha Roielia  tani jam Roi5.

Ju faleminderit Moderator dhe Administrator..

Po keta moderatoret mire qe te ndihmuan per nderrimin e emrit ne "gjendjen civile", po ndonje ide tjeter nuk te dhane per nickun...bo bo, sa pak fantazi emrash ka ne xhiro...

Mesazh i vjetër 12 Tetor 2009 17:10
Roi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Roi Kliko këtu për të kontaktuar me Roi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Roi Shto Roi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Roi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Roi5
Roi de cour

Regjistruar: 05/09/2009
Vendbanimi: Aty ku ka dashuri..
Mesazhe: 109

Citim:
Po citoj ato që tha Roi

Po keta moderatoret mire qe te ndihmuan per nderrimin e emrit ne "gjendjen civile", po ndonje ide tjeter nuk te dhane per nickun...bo bo, sa pak fantazi emrash ka ne xhiro...

Te pengoka ty ky Niku im Roi..

Po te pengoj ti mund ta ndrrosh nikun tend dhe ta vesh si te duah nuk ka problem, mua nuk me pengon asnjeri.

Mesazh i vjetër 12 Tetor 2009 17:29
Roi5 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Roi5 Kliko këtu për të kontaktuar me Roi5 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Roi5 Shto Roi5 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Roi5 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Wink

isha vete
jam maske

Mesazh i vjetër 12 Tetor 2009 17:31
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Roi
Drift in and out....

Regjistruar: 22/04/2009
Vendbanimi: Shkretetire
Mesazhe: 786

Citim:
Po citoj ato që tha Roi5

Te pengoka ty ky Niku im Roi..

Po te pengoj ti mund ta ndrrosh nikun tend dhe ta vesh si te duah nuk ka problem, mua nuk me pengon asnjeri.

Po jo moj jo..ose ...po jo or jo (meqe tek ky forum s'merren vesh njerezit nese jane femra apo meshkuj )

Pa merak,ta gezosh nickname-in e ri !

Edhe te kopjuarit form arti eshte !!

Mesazh i vjetër 12 Tetor 2009 17:40
Roi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Roi Kliko këtu për të kontaktuar me Roi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Roi Shto Roi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Roi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Roi5
Roi de cour

Regjistruar: 05/09/2009
Vendbanimi: Aty ku ka dashuri..
Mesazhe: 109

Kujdes: ky mesazh përmban ofendime ose mungesë respekti. Postuesi është i lutur të përmbahet.

Citim:
Po citoj ato që tha Roi

Po jo moj jo..ose ...po jo or jo (meqe tek ky forum s'merren vesh njerezit nese jane femra apo meshkuj )

Pa merak,ta gezosh nickname-in e ri !

Edhe te kopjuarit form arti eshte !!

Po kush te kopjoj ty more tokmak.

Dhe po deshe te sigurohesh se qfar jam tregom ku je dhe do vi te ta tregoj Gjinin se qenke merakli si duket..

Une nuk kopjova por dua te tem se qe nga viti 2004 jam antar ne Forumin Shqipetar dhe gjithmon me ket nick. dhe e-mailin e kam me ket nick edhe emerin e kam me ket nick, O i famshem.

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2009 09:56
Roi5 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Roi5 Kliko këtu për të kontaktuar me Roi5 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Roi5 Shto Roi5 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Roi5 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

.

un them qe ti roi5, te nderrosh nick-name.

beje ivan_hoi, kaçaku apo shigjetari...

Mesazh i vjetër 14 Tetor 2009 01:09
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Aman se keq per nicke eshte. Mu p.sh me ka vajt mendja ta nderroj prape me nick e avatar qe mos me njofi njeri pastaj.

Mesazh i vjetër 14 Tetor 2009 01:16
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 07:58 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 16 faqe: « E parë ... « 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Isha - Jam

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar