Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Deb ke harru Bionden me Erious lool I shtoj moj ne vend, por thuaj erious te behet i gjalle, ndryshe s'ka ciftim.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Deb ke harru Bionden me Erious lool
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha Lela_Dr Mua sme pelqen partneri. Nuk e njof fare. une spaska hic partner o Lela ty ste pelqeka ...ca me shumice ca me pakice ...me duke ti ngela ne dere forumit
Citim:Po citoj ato që tha Lela_Dr Mua sme pelqen partneri. Nuk e njof fare.
Regjistruar: 11/02/2010 Vendbanimi: Gjithandej Mesazhe: 596
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Mos e thuj dy here. Apo s'jam fans i stilit "mize e zgerlaqme". Hahahaaha te qenka fiksuar ee,po qe nevoja e themi dhe tre
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Mos e thuj dy here. Apo s'jam fans i stilit "mize e zgerlaqme".
__________________ Bej c'fare them une,mos bej c'fare bej une!
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha Debora* I shtoj moj ne vend, por thuaj erious te behet i gjalle, ndryshe s'ka ciftim. po me thote ca ciftimi moj si del 1 ....i do te gjitha femrat e forumit per vete .....o plas thuj Debit - ket me tha
Citim:Po citoj ato që tha Debora* I shtoj moj ne vend, por thuaj erious te behet i gjalle, ndryshe s'ka ciftim.
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA une spaska hic partner o Lela ty ste pelqeka ...ca me shumice ca me pakice ...me duke ti ngela ne dere forumit Mos fol para kohe.
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA une spaska hic partner o Lela ty ste pelqeka ...ca me shumice ca me pakice ...me duke ti ngela ne dere forumit
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA une spaska hic partner o Lela ty ste pelqeka ...ca me shumice ca me pakice ...me duke ti ngela ne dere forumit kush tha mi .... ty te kemi dhene me horrin e forumit
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
O Lela, hapju shoqerise. Kush te pelqen ty, se per ty e kthejme permbys gjithe forumin. P.s. Charlotte, ku punon? I lashe te gjitha erdha zura pune aty.
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil kush tha mi .... ty te kemi dhene me horrin e forumit me pelqejne pak horrat cunat e mamit i kam urryer gjithmon ...jam dakort skam ankes ...po ku dreqin ka humb
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil kush tha mi .... ty te kemi dhene me horrin e forumit
Punoj ne nje studio legale Po te pres me shal hapur
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori P.s. Charlotte, ku punon? I lashe te gjitha erdha zura pune aty. <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/N1OUtEwaXYA&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/N1OUtEwaXYA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori P.s. Charlotte, ku punon? I lashe te gjitha erdha zura pune aty.